Tygrysek1985
Fanka BB :)
mnie dzisiaj boli dol brzucha i jajniki niby nie mocno ale jednak promieniuje do krzyza i do kolan zdenerwowalam sie dzisiaj moze to od tego nie wiem coz to za ch........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja poprzednia ciaze chodzilam do gina pracujacego w jednym szpitalu, a pojechalam rodzic do innego, ktory mi bardziej odpowiadal(calkiem w innym wojewodztwie). nikt nie mial nic przeciw, bez problemu mnie przyjeli. tak samo zrobie tym razem.A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie?
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.
A ja nadal na etapie szukania dobrego lekarza... muszę na kolejny tydzień umówić wizytę, a nawet nie mam pojęcia do kogo. Ciężka decyzja.... Głównie chodzi o to,że chciałabym rodzić w jednym z Warszawskich szpitali, a w okolicy brak lekarza, który by w takim pracował. Większość pracuje w naszym powiatowym, a tam niby wszystko ładnie pięknie, ale mówią na ten szpital umieralnia i jakoś mnie odtrąca.
Dziś ciągną mnie pachwiny,więc może domek rośnie, a jak rośnie domek to może brzuszek też zacznie?
W kolejny weekend mamy bal karnawałowy- planujemy iść, przy czym ja nie planuję przesadzić z zabawą, delikatnie i spokojnie. Mam sukienkę i tak myślę czy za dwa tygodnie też będę ją miała czy wyrosnę...w biuście pewnie już jest zbyt mała....ech.