reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
u mnie z mdłościami już ogólnie lepiej, są dużo rzadsze i raczej pojawiają się wieczorem (a zawsze mówiło się o porannych mdłościach w ciąży)
z jedzeniem jest problem bo jem tylko warzywa na parze, ziemniaki i nabiał, wszystko inne śmierdzi lub wygląda ohydnie...
poza tym boli mnie podbrzusze po bokach, nie wiem czy to jajniki czy coś innego, jak łyknę nospę to jest lepiej
mam nadzieję że ból piersi NIE przejdzie, bo one teraz takie fajne są, nabrzmiałe :-D mogłoby tak zostać, ten ból mi nie przeszkadza

poza tym boli mnie podbrzusze po bokach, nie wiem czy to jajniki czy coś innego, jak łyknę nospę to jest lepiej
mam nadzieję że ból piersi NIE przejdzie, bo one teraz takie fajne są, nabrzmiałe :-D mogłoby tak zostać, ten ból mi nie przeszkadza
Stawiam na więzadła (jeśli chodzi o bóle "po bokach" podbrzusza. Nospa jest przy tym zupełnie niepotrzebna, bo to nie są skurcze ani nic co mogłoby Maluchowi zaszkodzić. On sobie po prostu mieszkanko powiększa hahahahaha:tak::-)

A nabrzmiałe piersi conajmniej do porodu takie będą... A jak będziesz karmić cycą, to będą większe... aczkolwiek niekoniecznie już symetryczne hahahahaha:-D

hejooo :):-):-)

Cyniczna
- super, że z dzidosławem wszystko w porządku :tak::-D

kasia
- mi za to brzuszek widac juz od półtora tygodnia, dziwi mnie to bo ja szczupak jestem i myślałam, że długo nie będzie nic widać.

Co do piersi to bolą bardzo, zwłaszcza w nocy a co do mdłości to mam je non stop, w nocy też ...

Wiecie co a mamy na naszych wrzesniókach wątek "galeryjny" może byśmy sobie zrobiły ???:happy:

KasiaP ja w pierwszej ciąży z miski B musiałam przejść na C... po porodzie i karmieniu przeszły na A...także masakra chociaż mój M nie narzeka :-DMoja koleżanka z miski B miala na D a teraz ma A

KASIA bo poranne mdłości to tylko taka nazwa a ogólnie moga być w każdym momencie dnia nawet w nocy(ja mam)...
CYNICZNA PAJKAA tak tak ja też czułam szybciej dzidizolka w drugiej ciąży bo w pierwszej to dopiero tak 20/21 tc :0

Piersi podczas karmienia to tak jak sie spije jednego to wiaodmo z emniejszy ale dzidizol zaraz drugi chwyci i normuje sie no bynajmniej nie było u mnie tak widoczne ze jeden mniejszy drugi wiekszy...tzn.były momenty ze jeden jednak ten mniejszy bo to logiczne ale ogólnie nie jest xle a powiem ze super hehe bynajmniej dla tych co nie mają duzych pierwsi :pM juz się nie może doczekać HAHA i ja też :p

Aaa PALEMKO no może być galeria chociażby na dzidziolki z usg(moje zdj.zostaja u gina niestety)ale na brzuskzi to jeszcze czas...

patrysia - moje zdjęcie też niestety zostało u gina, niestety sprzet nie chciał wydrukować drugiego , ale za równy tydzien mam kolejna wizytę :) i tym razem nie odpuszcze ;-)

Chodzę NFZ także nie wiem czy nawet dają?bo z Alankiem prywatnie chodziłam i zawsze dostawałam a zDomisiem(też NFZ)i teraz nie...hmm...

reklama
Do góry