reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam wszystkie wrzesniówki, czytam was od kilku dni ale niestety nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Ja jestem czynna zawodowo a po pracy moja corcia zajmuje mi caly wolny czas bo jest bardzo steskniona po całym dniu bez mamy. Własnie pół godziny temu zasnela i dopiero teraz moge usiąśc na forum jednak zmeczenie daje mi znac i pewnie zaraz pójde spać bo rano o 5.30 znowu pobudka do pracy

reklama
cyniczna mi tez lekarz pozwolil brac ten antybiotyk ktory bralam a na ulotce pisalo to samo co u Ciebie

ja dzis tylko czytam, nie pisze, masa problemow sie nazbierala powaznych, mam nadzieje, ze dzidz przetrwa te nerwy ze mna

WITAM:)

Co za zimota;/

MARTUSIA
aby problemy mineły&&&
CYNICZNA no to super;)))ah nie mogę się doczekać kiedy ja zobacze moja machająca kruszynke;)))

dziewczyny te ciążowe objawy mijają do 12 tyg, ale chodzi o wszystkie objawy? ból piersi też? bo nie wiem czy jak mnie przestanie boleć, to mam wpaść w panikę czy nie... a brzucha to w ogóle nie mam, nic a nic, zupełnie płasko...

KASIA P to twoje pierwsze baby?to nie ma co się martwić brzuszek może wyjść nawet dopiero w 4 mieisącu....a jedne to mają takie brzuszki w 9 mieisiący jakby były dopieor w 5 ;))także brzuszek to sprawa indywidualna nie zawsze musi byc gigant...

U mnie juz na dole bardziej uwypuklone a za tym wiekszy brzuszek jest ale też flaczek miałam po ciąży z Alankiem(po Domisiu miałam płaski...)

hej, hej!
z tymi objawami ciążowymi to pewnie u każdej z nas będzie inaczej, z inną intensywnością i w innym czasie nastąpi koniec. Ja jestem w 9 tyg. i teraz rano nie mam mdłości, a wieczorem wracają. Apetytu brak. Brzuch nabrzmiały, ale tylko wieczorem, chociaż ja np. już na dole brzucha czuję takie twarde :) Piersi mam bardzo bolące..
Poza tym masuje brzucho od czasu do czasu i rozmawiam z nim, wmawiając mu i sobie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :-)

Tak to moje pierwsze maleństwo będzie, kurcze jak ja bym chciała już brzuszek :tak: a jestem płaska jak deska. Co do objawów to są jeszcze ale dobrze wiedzieć że mogą niedługo zacząć przechodzić, gdybyście o tym nie pisały to pewnie nie wiedziałabym co się dzieje.

Kasia w poprzedniej ciązy to piersi dopiero mnie rozbolaly w 4 miesiacu ciąży :-D w 16 tc pojawiła się siara... masakra... teraz piersi bolą już teraz i to raczej nie mija... mnie w poprzedniej ciąży bolały calą ciążę...byly takie wrażliwe, ale u każdej kobiety jest inaczej.

Co do piersi to raz je czuje a raz nie tak samo z mdłościami(nie sa tak mocne jakby co)raz są raz nie i np.dzisiaj rano były ale zjadłam chlebka to przeszły że nawet zrobiła się ochota na chipsy serowe które podjadłam ;]

reklama
W ciąży z Tycią piersi bolały mnie w I trymestrze bardzo, w II były tylko tkliwe, ale za to w III powtórka z Iego + siara przy każdym dotknięciu.:szok::-p Ale mdłości to mi nieco później przeszły... chyba tak w 11+ tyg.. A swoją Myszkę czułam od 16ego tygodnia.:-D Ach, czekam na to, czekam...;-)

Do góry