reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hallo Kochane!
My dziś dzień piżamowy;-) Na dworku leje, szaro i buro i ponuro, no nie cierpię listopada!
Ewa witaj, lepiej późno niż wcale:-) Ależ duży ten Twój Filipek, a jaki długi, najdłuższy na wrześniówkach:-) Moja panna akurat równe pół metra miała.
Maleństwo głos dany, jeszcze dwa razy można w ciągu dnia!
Ja też ostania @ 14 grudnia:-) i od 8 listopada mam już drugą @:baffled:, pierwsza 12 października, w 4 tygodniu po porodzie:cool:

Hej dziewczynki!

Kasiazabka mój ma nokie więc muszę poszperać...zreszta ja też mam nokię to mogę najpierw obczaić na swoim :)

Jak mój wczoraj wrócił do domu przy pierwszej lepszej okazji przeszukałam mu telefon i wczorajszego smsa juz nie było ale numer z którego był wysłany był zapisany w kontaktach jako ania z tomaszowa, co mnie wkurzyło nieziemsko, w dodatku widziałam, że dzwonił do niej. Dzieci już spały więc twardo idę na poważna rozmawę, ale jak mu powiedziałam o co chodzi to...mało nie zabił mnie śmiechem... Ja wściekła jak osa a ten się śmieje...ba! Nawet szczęśliwy jest, że ja taka zazdrosna! Mnie zatkało, ale musiał się tłumaczyć...powiedział, że to koleżanka z noweggo sklepu, który otworzyli jakiś tydzień temu, że mężatka i tylko wysłała mu swój numer... no i że kocha tylko mnie i nigdy by mnie nie zdradził. Cóż pozostaje mi wierzyć, ale ja go przypilnuję, zresztą mieszkamy w małej miejscowości i tu sie nic nie ukryje, a K wie, że gdyby mnie zdradził to ma walizki za drzwiami od razu... pożyjemy zobaczymy.

Co do @ to ja ostatnio miałam 20 grudnia, teraz jeszcze spokój, po pierszym porodzie dostałam jakoś po pół roku, mimo karmienia piersią.
Młoda na dworze jest w kombinezonie jesienno-wiosennym, pod cienkim kocykiem i zapięta pokrowcem od wózka. Też ciągle schizuję czy nie za ciepło albo za zimno :tak:

Witam nową koleżankę, 62cm to rzeczywiście kawał chłopa, dobrze, że cc miałaś!

fasolka teraz wszystko musi sie ustabilizować znowu i to pewnie norma, jak u nastolatki!

hej ho. a my dziś z Hesią wyhodne miałyśmy i pojechałyśmy z babcią na wystawe kotów, bo hesia uwielbia i na basen ;) a tatuś został z Guciem ;) no i się wyszalałam, ze padam. ale guniu śpi, wiec okej.

IMG_4217.jpgIMG_4228.jpgIMG_4231.jpgIMG_4237.jpgIMG_4240.jpgIMG_4243.jpgIMG_4251.jpgIMG_4283.jpgIMG_4308.jpg

MALENSTWO tutaj Proszę o głos
BEBE pilnuj tego bo jednak skłamał...a to już dużo:/jak się nie ma nic na sumieniu to się nie kłamie...
EWASKOROBOHATA wow jaki nick :p gratuluje duuużego małego mężczyzny :))
FASOLKA dziwne...
FUTURE słodka córcia:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Mamusie
Teściowa przyleciała w odwiedziny do wnusi!!! a ja 10 razy więcej roboty i zero czasu dla siebie!!! Na szczęście już poleciała z powrotem do PL ale i tak nie dam rady nadrobić wszystkiego, tyle naskrobałyście.
Dołączam do okresowych :wściekła/y: od wczoraj leje się ze mnie jak z kranu:/ ale widzę plusy nie boli jak dotychczas. Ostatnią @ miałam 5 grudnia i w sumie następna chyba właśnie będzie w tym samym terminie:szok:
Co do spania i leżenia na brzuszku to tylko jak jestem w pobliży pomimo tego że Młoda ślicznie głowę trzyma i obraca na boki a jak się zmęczy leżeniem to drze się żeby ja obrócić:-D

Ewa, Dżejs witam nawą mamusie.
Future Hesia przesłodka:)
Fasolka może bebe ma racje, teraz jeszcze hormony szaleją i wszytko powolutku wraca do normy, ale współczuje:/
Bebe ja by mu się teraz bacznie przyglądała i co jakiś czas jednak zerkała do jego kom. choć pewnie teraz będzie się lepiej pilnował z kasowaniem smsów.
Dżejs mała ubieram w body z długim i śpiochy, albo body z krótkim i pajac do tego czapeczka bawełniana na to kombinezon z polarka z kapturem i rękawiczki na razie bawełniane, w wózku przykrywam ją kocykiem i zapinam pokrowiec bo mieszkam nad morzem i tu zawsze wieje.
Megan my też masujemy;-) za nim młoda się przyzwyczaiła do leżenia na golaska to kilka razy mnie obsiusiała:tak::-D

Dokończę później mała się obudziła i woła jeść:)

Bebe no mówiłam, że będzie się śmiał, no ale..... jak jakaś obca baba może mówić Skarbie, i to nowo poznana???????? Szkoda, że jeszcze nie poszpiclowałas, bo teraz to już będzie się pilnować. Chociaż, ja jakoś myślę, że faktycznie M nie ma nic na sumieniu, tylko lafirynda bezczelna, i ją trzeba by było do pionu postawić.
Mojego M kiedyś też taka jedna "koleżanka" za bardzo lubiła! Mój M potrzebował, żeby mu ktoś prywatny samochód na parkin odprowadził, bo on służbowym jechał, i ją poprosił, bo z jednej firmy byli. Jak mi to powiedział, że ten babsztyl jedzie Naszym samochodem, to ja Kacka w fotelik, do auta i na parking. A tam babsztyl siedzi, i się przegląda w lusterku, i fryz poprawia i czeka na mojego M! No to ja do auta, i mówię do niej, że dziękuje za pomoc, ale teraz już jestem i sobie poradzimy. Ona oczy wielkie, ale wysiadła i poszła. M przyjechał i się śmiał, że ją wywaliłam. Wiem, że on do niej nic nie miał, ale swojego trzeba pilnować!!!! Czasami "taka" chodzi i sobie wychodzi, wiadomo jakie chłopy są!
Ta od mojego M się odczepiła, ale pół roku później spotkaliśmy jej Męża, i powiedział, że zrobiła sobie dziecko z innym, i już z nią nie jest:szok: A mój M mówił, że ona taka grzeczna:dry:

dziękuje za miłe przywitanie,
patrysia nick to moje nazwisko, takie po mężusiu mało skomplikowane:tak::tak:
Bebe trzeba uważać na te obce kobitki, mój mąż pracuje w magazynie niby 160 osób, same chłopy, no ale dwie się trafiły, i jedna też do niego wypisywała, to sobie z nią pogadałam i się odczepiła, mężuś nic nie wie:szok::szok: faceci to nie potrafią takich spraw załatwiać, niby mówią że nic się nie dzieje, ale wiadomo jak to jest:tak::tak:

reklama
witam kochane

Ewa Witaj serdecznie, duuuuzi ten Twój Filipek.

Bebe dobrze ze sprawę zalatwilas, ale na nowa kolezanke uwazaj bo za duzo sobie pozwolila. I to ze ma swoja rodzine nic nie znaczy.
FutureFajnie ze miałas dzien ''wolny'' . Ja jutro zostawiam M na prawie caly dzien :-) z mała i jade na zakupy - duuuze i dłuuugie zakupy + kawiarnia z wielkim ciastkiem :-D

a na mnie dzisiaj na spacerku ptak narobił :szok: ale jak:baffled: o fuuuuj!!! Caly plaszcz z przodu zafajdolony, musialam do domu wracac i niedobrze mi sie robilo na mysl ze ja to mam na sobie, a plaszcz wczoraj pralam :wściekła/y: no i znowu w pralce, mam nadzieje ze to zejdzie:baffled:. M mowi ze to na szczescie, to chyba lotto musze wysłac moze bede boooogata :-D chociaz ja tam zachlanna nie jestem 1 milion euro by mi wystarczyl :-D

Palemko co do zapychajacych smoczkow - spróbuj zrobic z ciut cieplejsza woda, lub po kazdej miarce mieszaj.

Do góry