reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hallo Kochane!
My dziś dzień piżamowy;-) Na dworku leje, szaro i buro i ponuro, no nie cierpię listopada!
Ewa witaj, lepiej późno niż wcale:-) Ależ duży ten Twój Filipek, a jaki długi, najdłuższy na wrześniówkach:-) Moja panna akurat równe pół metra miała.
Maleństwo głos dany, jeszcze dwa razy można w ciągu dnia!
Ja też ostania @ 14 grudnia:-) i od 8 listopada mam już drugą @:baffled:, pierwsza 12 października, w 4 tygodniu po porodzie:cool:

Hej dziewczynki!

Kasiazabka mój ma nokie więc muszę poszperać...zreszta ja też mam nokię to mogę najpierw obczaić na swoim :)

Jak mój wczoraj wrócił do domu przy pierwszej lepszej okazji przeszukałam mu telefon i wczorajszego smsa juz nie było ale numer z którego był wysłany był zapisany w kontaktach jako ania z tomaszowa, co mnie wkurzyło nieziemsko, w dodatku widziałam, że dzwonił do niej. Dzieci już spały więc twardo idę na poważna rozmawę, ale jak mu powiedziałam o co chodzi to...mało nie zabił mnie śmiechem... Ja wściekła jak osa a ten się śmieje...ba! Nawet szczęśliwy jest, że ja taka zazdrosna! Mnie zatkało, ale musiał się tłumaczyć...powiedział, że to koleżanka z noweggo sklepu, który otworzyli jakiś tydzień temu, że mężatka i tylko wysłała mu swój numer... no i że kocha tylko mnie i nigdy by mnie nie zdradził. Cóż pozostaje mi wierzyć, ale ja go przypilnuję, zresztą mieszkamy w małej miejscowości i tu sie nic nie ukryje, a K wie, że gdyby mnie zdradził to ma walizki za drzwiami od razu... pożyjemy zobaczymy.

Co do @ to ja ostatnio miałam 20 grudnia, teraz jeszcze spokój, po pierszym porodzie dostałam jakoś po pół roku, mimo karmienia piersią.
Młoda na dworze jest w kombinezonie jesienno-wiosennym, pod cienkim kocykiem i zapięta pokrowcem od wózka. Też ciągle schizuję czy nie za ciepło albo za zimno :tak:

Witam nową koleżankę, 62cm to rzeczywiście kawał chłopa, dobrze, że cc miałaś!

fasolka teraz wszystko musi sie ustabilizować znowu i to pewnie norma, jak u nastolatki!

hej ho. a my dziś z Hesią wyhodne miałyśmy i pojechałyśmy z babcią na wystawe kotów, bo hesia uwielbia i na basen ;) a tatuś został z Guciem ;) no i się wyszalałam, ze padam. ale guniu śpi, wiec okej.

IMG_4217.jpgIMG_4228.jpgIMG_4231.jpgIMG_4237.jpgIMG_4240.jpgIMG_4243.jpgIMG_4251.jpgIMG_4283.jpgIMG_4308.jpg

MALENSTWO tutaj Proszę o głos
BEBE pilnuj tego bo jednak skłamał...a to już dużo:/jak się nie ma nic na sumieniu to się nie kłamie...
EWASKOROBOHATA wow jaki nick :p gratuluje duuużego małego mężczyzny :))
FASOLKA dziwne...
FUTURE słodka córcia:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Mamusie
Teściowa przyleciała w odwiedziny do wnusi!!! a ja 10 razy więcej roboty i zero czasu dla siebie!!! Na szczęście już poleciała z powrotem do PL ale i tak nie dam rady nadrobić wszystkiego, tyle naskrobałyście.
Dołączam do okresowych :wściekła/y: od wczoraj leje się ze mnie jak z kranu:/ ale widzę plusy nie boli jak dotychczas. Ostatnią @ miałam 5 grudnia i w sumie następna chyba właśnie będzie w tym samym terminie:szok:
Co do spania i leżenia na brzuszku to tylko jak jestem w pobliży pomimo tego że Młoda ślicznie głowę trzyma i obraca na boki a jak się zmęczy leżeniem to drze się żeby ja obrócić:-D

Ewa, Dżejs witam nawą mamusie.
Future Hesia przesłodka:)
Fasolka może bebe ma racje, teraz jeszcze hormony szaleją i wszytko powolutku wraca do normy, ale współczuje:/
Bebe ja by mu się teraz bacznie przyglądała i co jakiś czas jednak zerkała do jego kom. choć pewnie teraz będzie się lepiej pilnował z kasowaniem smsów.
Dżejs mała ubieram w body z długim i śpiochy, albo body z krótkim i pajac do tego czapeczka bawełniana na to kombinezon z polarka z kapturem i rękawiczki na razie bawełniane, w wózku przykrywam ją kocykiem i zapinam pokrowiec bo mieszkam nad morzem i tu zawsze wieje.
Megan my też masujemy;-) za nim młoda się przyzwyczaiła do leżenia na golaska to kilka razy mnie obsiusiała:tak::-D

Dokończę później mała się obudziła i woła jeść:)

Bebe no mówiłam, że będzie się śmiał, no ale..... jak jakaś obca baba może mówić Skarbie, i to nowo poznana???????? Szkoda, że jeszcze nie poszpiclowałas, bo teraz to już będzie się pilnować. Chociaż, ja jakoś myślę, że faktycznie M nie ma nic na sumieniu, tylko lafirynda bezczelna, i ją trzeba by było do pionu postawić.
Mojego M kiedyś też taka jedna "koleżanka" za bardzo lubiła! Mój M potrzebował, żeby mu ktoś prywatny samochód na parkin odprowadził, bo on służbowym jechał, i ją poprosił, bo z jednej firmy byli. Jak mi to powiedział, że ten babsztyl jedzie Naszym samochodem, to ja Kacka w fotelik, do auta i na parking. A tam babsztyl siedzi, i się przegląda w lusterku, i fryz poprawia i czeka na mojego M! No to ja do auta, i mówię do niej, że dziękuje za pomoc, ale teraz już jestem i sobie poradzimy. Ona oczy wielkie, ale wysiadła i poszła. M przyjechał i się śmiał, że ją wywaliłam. Wiem, że on do niej nic nie miał, ale swojego trzeba pilnować!!!! Czasami "taka" chodzi i sobie wychodzi, wiadomo jakie chłopy są!
Ta od mojego M się odczepiła, ale pół roku później spotkaliśmy jej Męża, i powiedział, że zrobiła sobie dziecko z innym, i już z nią nie jest:szok: A mój M mówił, że ona taka grzeczna:dry:

dziękuje za miłe przywitanie,
patrysia nick to moje nazwisko, takie po mężusiu mało skomplikowane:tak::tak:
Bebe trzeba uważać na te obce kobitki, mój mąż pracuje w magazynie niby 160 osób, same chłopy, no ale dwie się trafiły, i jedna też do niego wypisywała, to sobie z nią pogadałam i się odczepiła, mężuś nic nie wie:szok::szok: faceci to nie potrafią takich spraw załatwiać, niby mówią że nic się nie dzieje, ale wiadomo jak to jest:tak::tak:

reklama
witam kochane

Ewa Witaj serdecznie, duuuuzi ten Twój Filipek.

Bebe dobrze ze sprawę zalatwilas, ale na nowa kolezanke uwazaj bo za duzo sobie pozwolila. I to ze ma swoja rodzine nic nie znaczy.
FutureFajnie ze miałas dzien ''wolny'' . Ja jutro zostawiam M na prawie caly dzien :-) z mała i jade na zakupy - duuuze i dłuuugie zakupy + kawiarnia z wielkim ciastkiem :-D

a na mnie dzisiaj na spacerku ptak narobił :szok: ale jak:baffled: o fuuuuj!!! Caly plaszcz z przodu zafajdolony, musialam do domu wracac i niedobrze mi sie robilo na mysl ze ja to mam na sobie, a plaszcz wczoraj pralam :wściekła/y: no i znowu w pralce, mam nadzieje ze to zejdzie:baffled:. M mowi ze to na szczescie, to chyba lotto musze wysłac moze bede boooogata :-D chociaz ja tam zachlanna nie jestem 1 milion euro by mi wystarczyl :-D

Palemko co do zapychajacych smoczkow - spróbuj zrobic z ciut cieplejsza woda, lub po kazdej miarce mieszaj.

Do góry