reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Axarai z obcego właśnie i był tam tylko ten sms z tego numeru, ale widać, że kasowane smsy były bo oprócz tego były same stare, takie sprzed pół roku...bilingów nie sprawdze bo nie przysyłają, K dostaje tylko sms z kwotą jaką ma wpłacić... Sprawdzałam nawet czy dzwonił pod ten numer albo ten nr do niego, ale nie...
A jaki ma telefon? bo w nokiach można sprawdzić rozmowy i smsy przychodzące i wychodzące nawet jak są skasowane, chyba że twój wie że to się zapisuje w jeszcze jednym miejscu i tam też kasuje. W rejestrze połączeń odebranych i wychodzących jest opcja gdzie zapisują sie numery i jest podane czy było połączenie głosowe czy sms. Zawsze możesz tam poszperać, nie wiem jak jest w innych telefonach

Ja mam wlasnie wieczny problem czy malemu nie bedzie za zimno. A potem sie stresuje czy nie ma za goraco. Moze rzeczywiscie taki spiworek to dobry pomysl bo na razie obkladam go w kocyki :)

Edzik - tak ja mowie. Oficjalnie jest Edward. Dla dziewczyn, ktore ogladaly lub czytaly - kajarzy sie dzis z Twilightem :) Ale to moj maz wymyslil... No chyba ze jest psychofanem...

WITAM:)

Ja wprowadziłam od dzisiaj buźki smutne i buźki wesołe ;)moje dzieci niekiedy takie niegrzeczne że aż człowiek wybucha jak bomba:/i podkradłam pomysł Pani z zerówki :p i o dziwo jak sie to sprawdza:)Domis zna zasady to od razu robi tak aby tej smutnej buźki nie dostac...sa już wesołe ale każdy ma po tej jednej smutnej...zobaczymy jak nam to wyjdzie...bo obiecałam ze jak będą mieli duzo wesołych buziek to dostaną coś a jak dużo smutnych to zabiorę zabawke...mam na lodówce magnesem tą kartkę z buźkami aby było w widocznym miejscu...pewnie pomoże na chwile ale może i coś z tego wywnioskują ;)

Ja też mam śpiworek i ogólnie ja za grubo nie ubieram...mam kombinezon jesienny dla Marcelka(wyglada w nim jak Mikołajek bo on czerwony gdzie kaptur czy rękawki zakończone białym puszkiem hehe)ale on się w nim poci bo on chyba nieoc za ciepły i teraz kupiłam takiego króliczka z materiału hmm jak szlafroczki są takie "misiowate"mięciutkie ale on cienki jest...a ubieram to co w domku czyli body z krótkim rękawkiem na to zalezy jaki ciuszek ale ogólnie pajacytk czy kalesonki z bodami i teraz jak na dwór to na to bluze jeszcze ubiorę(nieńszą)i kombinezon we wózku do śpiworka i to wsio a we fotelik tak jak jets tyle ze osłonke na nózki zakłądam...

Ja tam nie wnikam ale jak M dostałby takiego smsa to juz dla mnie lampka ze z kimś pisze nie daj Boziu zdradza...w sumei pisząc to juz dla mnie zdrada takze ja bym zrobiła meeeega szum!!i niech by cos wyszło ze jednak zdrada to mnie i dzieci juz by nie miał w domu i mój dobrze o tym wie!!tak jak i ja bo on ma takie samo nastawienie do zdrad jak ja...

FASOLKA hehe to ci córcia pospała:))

Ja @ nie mam ale jak pisałam nawet nie czekam bo przy każdym karmieniu nie dostawałam...teraz bym sie szczerze zdziwiła gdyby przylazła :p

Dzień dobry ;)

Ale u nas wczoraj wieczorem to wesoło nie było... Jak się mały wzbudził z drzemki o 19 tak krzyczał mocno po tym Szczepieniu.. Wcześniej było ok ale chyba później zaczęło działać. Jak go utulilam po pół godz to i tak miał okropna minę i tak pojekiwal :( myślałam że mi serce pęknie. Potem w nocy zaczął goraczkowac i tylko na moich kolanach chciał spać. Ale jakoś przed pierwsza udało nam się go położyć i spał... Dziś już ok na szczęście ale jak pomyśle że za 2 mies to samo.... Ach... :( nie widziałam go jeszcze w takim stanie i on płakał a ja z nim...

Ja też mam spiworek do wózka i kombinezon zimowy ale póki nie ma mrozów to razem tej kombinacji nie zastosuje. Nasz spiworek jest gruby i ciepły więc nie chce przegrać. :D u nas coś koło 11 stopni.

hejka :)
Małż poszedł z młodą na szpacerek, to ja w ramach "wypoczynku" sprzątam i gotuję :) i szperam po necie, bo :
mała mi zaczęła jesć ładnie co 3, a nawet ponad 4h (wczesniej jadła co 40 min ), ale jak to zapisuje i obliczam, to na dobę wychodzi między 450 a ok 600 ml. Czy to nie jest za mało ????????? Ona ma już 10 tyg :baffled::confused:

kużwa wiecznie jakieś sztresy ...

I mam jeszcze jeden problem, to głupie Bebeiko ha ( bo zmieniłąm ze zwykłego Bebika ) ciągle zatyka mi smoczki w butelce !!! Kuźwa no !!!! Już nawet zmieniłąm smoczek na dwójkę i też zatyka !!!!
Miał ktoś podobny prblem ????????????????????????:confused::confused:

future - czyż by saga ??????????????????? hahahahhahah:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się do was przyłączyć.:tak::tak::tak: Przyznam się szczerze, że czytam was od początku jak tylko wskoczyły wrześniowe przyszłe mamy, sama nie wiem czemu dopiero teraz piszę, no ale coś o mnie; mieszkam w Gdańsku, mam 27 lat, dzień przed moimi urodzinkami tzn. 14.09.2012 przyszła na świat moja "kruszynka" niestety miałam cc, w sumie to chyba lepiej bo ta moja "kruszynka" ważyła 4385g. i mierzyła całe 62cm. i nazywa się Filip:-):-):-):-) teraz rośnie jak na drożdżach i waży już 6kg. Karmię troszkę piersią, ale głównie mm ponieważ synek moim mleczkiem chlusta:no::no::no: troszkę mi szkoda chciałam karmić naturalnie, ale wolę dać mm (bebilon ar) niż ma się ta moja kruszynka męczyć, to tak pokrótce o mnie:tak::tak:

Do góry