reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

bebe, ayni, megan i moj mnie wkurza. owszem wykąpie dziecko (to starsze) ale slysze tylko przyniesz piżamke, pościel łóżeczko, spakuj małą (jak jadą gdzieś) ubierz ją, nakarm. a gdzie są tetrowe pieluszki wrrrrrrr

Bebe - ja tez bym budzila w nocy. i pewnie sama bym nie spała. wyjasnij to. po prostu. zapytaj. i tyle.

reklama
Popatrzyłam dzis w kalendarz i :szok: na smierc zapomniałam my dzis mamy 16 :-p:-) rocznice slubu:-):-)kiedy to przeleciało:szok::-D:-D

Bebe najlepiej jak z nim to wyjasnisz i ......trzymaj reke na pulsie tz obserwuj czy cos sie stego nie kroi:tak: pisze ci to doswiadczona kolezanka z długimmmmmmm stazem co nie jedne takie akcje przezyła:tak::tak:

Dziewczyny ja sama nie wiem dlaczego tak zareagowłam bo ja to raczej w gorącej wodzie kąpana i jak coś nie halo to zaraz awantura...ale tego to się nie spodziewałam i normalnie mnie zamurowało...zresztą do tej pory mam mętlik w głowie...Oczywiście będę z nim rozmawiać jak tylko wróci do domu, zobaczę co powie
:dry:
A pod ten numer to nie mam odwagi zadzwonić szczerze mówiąc... po prostu się boję i już!

fasolka gratulacje, rzeczywiście ładny macie staż :) musicie jakoś uczcić!

Trzymajcie kciuki :blink:

Moj maluch ma lekko zaczerwienione i troszkę mniejsze jedno oczko. nie ropieje mu, ani nic. A zaczerwieniona jest powieka górna, nie białko oka. Chyba musze to skonsultować u lekarza... Miała któraś do czynienia z takim czymś?

Witam:-)
Ja co do spania Arturka w dzień problemów nie mam, i podobnie jak u Lilijanny rytm dnia tak się maluje.Jedynie w nocy bywa różnie czasem prześpi 3 czasem 4 godziny a innym razem tylko 1,5...
Mój nie śpi na brzuchu, bo w sumie nigdy go tak nie usypiałam i podobnie jak patrysia nie zostawiałbym małego samego, ja już mam problem w nocy odłożyć go śpiącego do łóżeczka w tym samym pokoju bo mam stracha że coś sie stanie a ja słyszeć nie będę;/ ale z tym akurat walczę i godziny małego śpiącego w łóżeczku się wydłużają, bywa tak, że dopiero ranem biorę go do siebie
W dzien Artur ładnie zasypia w wózku lub w łóżeczku, czasem tez w kołysce jak cos robie na dole.
Fasolka- a mój z kolei w nocy coś płakał i nie wiem co mu sie działo, a darł sie w wniebogłosy, na szczęście krótko, wziełam przytuliłam i przeszło. I tak sie zastanawiam czy nie odreagowywał wizyty wczorajszych gosci... On to w ogóle cięzko znosi wyjazdy i jak do nas ktoś przychodzi w odwiedziny..
Dżejs- Witaj:-) Ja synka ubieram tak: body z dlugim rękawem + jakas bluzeczka i sweterek rajtuski i spodenki albo śpiochy i do kombinezonka, czasem rezygnuje ze sweterka jak nie jest tak zimno i jest ok.
Tygrysek- ja to jestem tego zdania nie ważne jaki samochód ważne by mi dupsko woził. My teraz jestesmy na etapie kupna samochodu bo jak na razie to od rodziców pożyczamy co wygodnie nie jest..
Bebe- ja podobnie jak Megan nie dałabym pospać tym bardziej że piszesz że pojechał w trasę! Wiem też że łatwo mówić, ale nie zadręczaj się też na zapas, bo róznie moze być, moze ktoś tak na specjal napisał..nie wiadomo. Trzymaj się i porozmawiaj z M. jak wróci;-)

Fasolka- Wszystkiego Najlepszego z okazji ROCZNICY!!!!:-):-):-)

Ufff już po szczepieniu. Nie było tak źle tylko ten krzyk najgorszy aż się inne dziecko rozplakalo ale szybko razem przestali :D

Dziewczyny dobrze wiedzieć że nie jestem sama z moim roztrzepanym mężem. Aż czasem mam ochotę mu powiedzieć : weź się ogarnij.
Ale im częściej coś robi tym szybciej zapamiętuje co gdzie leży. Ach te chłopy ... Z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej.

A co do czapki to dzwonił że kupił dwie w 2 rozmiarach bo nie wie która będzie pasować lol

Hallo Kochane!!!
Widzę, że dziś sądny dzień na chłopów! No ale przecież jak Świat stary to wiadomo, że chłop w domu to nigdy nie wie gdzie co leży! No ale skąd ma wiedzieć gdzie to leży jak tego nie używa, bo kobitka wszystko robi!!!!
Bebe, no chyba Cię musiało ładnie zatkać z wrażenia, że dałaś się wyspać! Tylko........... od obcego numeru to przyszło??? no to stary powie, że pewnie pomyłka, i zrobi z Ciebie idiotkę! Najlepiej obserwację przeprowadzić, a już w ogóle to bilingi przejrzeć najpierw. Jak za szybko coś zrobisz to ślady zatrze:crazy:
Fasolka, no patrz znowu miały tak samo, moja też wczoraj darła się jak opętana :szok: i wieczorem z zegarkiem się budzi miedzy 3-4, i śpi dalej do około 8:-D
Dżejs Witaj Kochana! My mamy bodziak, pajacyk, kurteczkę ale cienką z kapturem i skarpetki. Mała leży w śpiworku z owczej wełny, i nic więcej nie mogę jej założyć, bo jest zaraz cała mokra.

Axarai z obcego właśnie i był tam tylko ten sms z tego numeru, ale widać, że kasowane smsy były bo oprócz tego były same stare, takie sprzed pół roku...bilingów nie sprawdze bo nie przysyłają, K dostaje tylko sms z kwotą jaką ma wpłacić... Sprawdzałam nawet czy dzwonił pod ten numer albo ten nr do niego, ale nie...

no i dalej walczymy z usypianiem ... mała ciągle śpiąca, ale tylko na rękach cgce spac, nawet jak mocno zasnie i ją gdziekolwiek przełoże, po paru minutach się budzi :wściekła/y: spróbowałam juz wszystkeigo ... dupa blada nooo !!!!

reklama
Hallo Kochane!!!
Widzę, że dziś sądny dzień na chłopów! No ale przecież jak Świat stary to wiadomo, że chłop w domu to nigdy nie wie gdzie co leży! No ale skąd ma wiedzieć gdzie to leży jak tego nie używa, bo kobitka wszystko robi!!!!
Bebe, no chyba Cię musiało ładnie zatkać z wrażenia, że dałaś się wyspać! Tylko........... od obcego numeru to przyszło??? no to stary powie, że pewnie pomyłka, i zrobi z Ciebie idiotkę! Najlepiej obserwację przeprowadzić, a już w ogóle to bilingi przejrzeć najpierw. Jak za szybko coś zrobisz to ślady zatrze:crazy:
Fasolka, no patrz znowu miały tak samo, moja też wczoraj darła się jak opętana :szok: i wieczorem z zegarkiem się budzi miedzy 3-4, i śpi dalej do około 8:-D
Dżejs Witaj Kochana! My mamy bodziak, pajacyk, kurteczkę ale cienką z kapturem i skarpetki. Mała leży w śpiworku z owczej wełny, i nic więcej nie mogę jej założyć, bo jest zaraz cała mokra.

Axsari a moze to faktycznie te skoki rozwojowe bo te nasze gwiazdy z jednego dnia sa;-)

Do góry