reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tosem ja pofarbowana:-p

IMG_20121031_150028.jpgimage201210310002.jpg

reklama
fasolka - no i gryfnie dzioucha ;-):tak::-D
Ja sem tez pofarbiona, z blondika sem przejszŁa na czerwóny :tak::-D:-D a co se bedem żałowała :happy:

Cześć wszystkim!!! :)

NAGAPALMA, ja mam podobnie... moja Zuzina tęż nie bardzo pozwala cokolwiek zrobić. Albo marudzi, albo spi po 5 max 15 minut... U nas jest cykl: śpi - pierd - ryk - lulanie - śpi - wypada jej smoczek - ryk - dać smoczek i polulać - śpi - pierd - ryk - lulanie... etc. etc. etc. Nie opłaca mi się zabierać za żadna większą robotę bo tylko kursuję do wózka :baffled: (tego posta też piszę na raty... ;-) )

jak bym o moim dzieciu czytała ... pierd ryk, smok - hahaha toż to o Nataszce, o własnie minęło 15 min od lulania. Najlepsze jest to, że po tych ustawowych 10-15 min , jest kolejne 10 min przeciagania budzenia i ziewania, jakby conajmniej pół dnia przespała - hahahahha

Moja mała ma prawdopodobnie skaze białkową w piątek idziemy do doktóra-sie okaże, ale to raczej to dziadostwo :wściekła/y:

megan
- nacik je na dobe - ok 10-12 razy licząc od 6.30 do 6.30, adziś to wogóle malo je... iśpi nawet co jest szokujące - dziś zjadłą od 6 rano 60, o 8.20 70, o 11 90ml i o 15 30 ml , więc nie wiem o co chodzi ????????????????????????????????????? moze to przez ta glukoze, albo przez ta skaze, albo poprostu ma taki dzien

Ostatnia edycja:
pauline no to super, ze poszłaś do gina już wiem czemu mnie boli heh, zdrówka dla m
megan super ksiądz; mój je co 2,5godz, 90-120ml
Fututre my tez bobotic stosujemy
stokrotka my będziemy odrysowywać łapkę i nóżkę
fasolka ślicznie
axari :-D:-Dhehehhe dobre, wieczorkiem puszcze jeszcze raz

co do Chrztu my nie daliśmy nic heheh powiedzieliśmy Księdzu ze damy później i nie daliśmy,dla mnie przy mojej sytuacji finansowej to zbędny wydatek, wole za to dzieciom coś do jedzenia kupić

dobra uciekam na zakupy spożywcze i do Mamy na Urodzinki

NAGAPALMA a jak się u Was skaza objawia? Krostki? Plamki? Tylko na buzi czy gdzieś jeszcze? Pytam bo ja cały czas w kropce... dalej nie wiem co mojemu dziecku było... Postanowiłam przetestować i stopniowo wprowadzić nabiał z powrotem - jak ja wysypie to snów przejdę na bez-mleczną dietę. Na razie od przedwczoraj zjadłam 2 plastry sera, 2 ciastka ze śmietaną i wypiłam kilka kaw bardziej sowicie okraszonych mlekiem. Koniecznie daj znać co lekarz orzekł, a ja ściskam kciuki, aby to nie była skaza... :)

FASOLKA super fryzurka i kolorek też Ci bardzo pasuje :D:D:D

TYGRYSKU ja też tak uważam... w końcu to jest księdza posługa, czyż nie? Stać Cię to dajesz ofiarę na Kościół (a nie nabijasz kabzę księdzu). Nie, to nie i już. Słyszał kto by Chrystus brał
chociażby "co łaska" za uzdrawianie?

Ostatnia edycja:
od 15 mała mi się spina, chce jesc , a jak jej daje butle, to krzyczy i się wykrzywia, albo zaciąga jak szalona, aż się dławi i znów krzyczy, prawie nic dzis nie zjadła, od wczoraj rana kupki nie robiła, czy to moze byc przez to ? rece mi opadają

claudynka- my jestesmy na bebiku, zaczeło się to na buzi ok 2 tyg temu, wyglądało jak trądzik niemowlęcy, od paru dni zanika, ale buzka jest taka jakby świecąca bliznowata, szorstka w dotyku i się jakby łuszczy, położna powiedziałami ,ze to skaza, w piątek mamy pediatre , to się okaże.

od 15 mała mi się spina, chce jesc , a jak jej daje butle, to krzyczy i się wykrzywia, albo zaciąga jak szalona, aż się dławi i znów krzyczy, prawie nic dzis nie zjadła, od wczoraj rana kupki nie robiła, czy to moze byc przez to ? rece mi opadają

claudynka- my jestesmy na bebiku, zaczeło się to na buzi ok 2 tyg temu, wyglądało jak trądzik niemowlęcy, od paru dni zanika, ale buzka jest taka jakby świecąca bliznowata, szorstka w dotyku i się jakby łuszczy, położna powiedziałami ,ze to skaza, w piątek mamy pediatre , to się okaże.

Palma jak mała ma policzki takie jakby polerowane błyszczace to skaza niestety moja Dorota takie miała i skaze miała... Pati wysypało wczoraj najpierw myslałam ze to potowki ale widze ze coraz wiecej tych kropeczek i to wysypka chyba kurcze nic nowego nie jadłam ani nie piłam mleko mm to samo pije nie wiem co jest grane:sorry:

fasolko- no taka błyszczaca , kuzwa nooooo ... to moze przez to ona coraz mniej mi tego bebika pije ? cholewcia wizyta dopiero w piatek ... a u mojej tez na poczatku myslalam, ze to potówki ... moze do piatku kupie jej bebiko hipoalergiczne ?

ja nie wiem czy te policzki u juniora są polerowane, ale krostki szorstkie :no:
a czy ta skaza objawia się jakoś w kupie? konsystencja, kolor czy cóś?
lekarz najprędzej w poniedziałek bo teraz święto :-(

reklama
stokrotka-jestem juz zapisana na piatek ;) moja mała kupki robi , ladne, żółte, zaczełam jej podawac biogaje bo robiła rzadko-raz na dwa dni, no i te kropelki podziałały, a od wczoraj kaplica, nic ni maaaa :baffled:

Do góry