reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Megan ja bym chyba pojechała sprawdzić bo ja mialam mega skurcze z krzyża wlasnie tzn ból krzyża...

Maluszek to jutro razem wizytujemy na którą jedziesz na ktg? ja jutro na 8 na badanie jadę

Właśnie chyba pojade sprawdzic, chociaz niech mnie przebadaja, cokolwiek, napewno mnie to uspokoi. W sumie to i tak na jutro mam sie zgłosic do szpitala to co za róznica jeden dzien wczesniej.
Miłego dnia, jak bede miala jak to dam znac co i jak, nooo chyba ze wroce do domu :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Megan ja tak miałam z synkiem starszym własnie bóle z krzyża a brzuch mnie bolał lekko a się okazalo, że rozwarcie na 7 cm...:-Dtakże lepiej sprawdź bo u mnie bardzo szybko się zrobiły skurcze normalne i to co 4 min! czekamny na wieści

Gosia jak mnie sie ta pogoda nie podoba... za gorąco...żal mi smyka bo wczoraj była moja mama i jak z nią szłam na spacer zrobiło mi się słabo :(więc odpada wyjście z synkiem sam na sam...

Megan ja tak miałam z synkiem starszym własnie bóle z krzyża a brzuch mnie bolał lekko a się okazalo, że rozwarcie na 7 cm...:-Dtakże lepiej sprawdź bo u mnie bardzo szybko się zrobiły skurcze normalne i to co 4 min! czekamny na wieści

wow tak mialas?? ja tu czekam na skurcze, bole brzucha itd a na bol krzyza uwagi nie zwracam:-D:-D takze teraz wiem,że jak naprawde da mi popalic to lepiej zwrocic na to uwage:-D
na KTG mam sie zglosic po 14stej, do szpitala bo ma dyzur wczesniej robilam w przychodni i rano a teraz mam isc prosto na oddzial i jej pasuje wlasnie nie wczesniej niz 14

Maluszek z tego co pamiętam to teraz Ty jesteś w kolejce więc może się coś zacznie dziać:-)

no tak kochana :-Dtak sie ustawilysmy terminem:-Di poki co naprawde tak poszlo Lotka i Kasieczek sa juz mamuskami... wiec moze moze ale tak powtarzam od tyg wiec juz stracilam nadzieje;-)

Risia nawet nie mów mi o pogodzie to jakiś horror:-) myślałam że na końcówce już będzie przyjemny chłodek a tu takie coś ale jutro ma być lepiej przynajmniej w szpitalu nie będzie się ze mnie lać:-)
Maluszek bo Ty grzecznie czekałaś na swoją kolej dlatego to tyle trwało;-) Teraz już ruszy a jak nie to Ci pomogą:-)

Witam, ja po wczorajszej wizycie odczuwam jakies skorcze ale nieregularne. Lekarz troche tam pogmeral i chyba zaczął czop odchodzić bo pojawił sie jakis taki zabarwiony brązowy śluz. Ale ja jeszcze nie chce rodzic bo w przedszkolu moja córcia jeszcze nie do końca się zaadoptowala codziennie jak ja rano zostawiam to płacze. Za pól godziny po nią jadę i wtedy widze jej usmiech na buzi ale ona jest szczęśliwa jak po nią mamusia przyjezdza az mi sie serce reduje

Ja też już z niecierpliwością oczekuję na jakiekolwiek sygnały, a tu cisza, tylko maleństwo się w brzuszku straszliwie wierci, ciekawe, czy jej tam wygodnie jeszcze:confused: Na ktg położna mówiła mi, że już bóle widać, chociaż ja żadnych bóli nie miałam, ale powiedziała, że te prawidłowe to powinny być właśnie krzyżowe.

reklama
Risia rewelacyjny ten filmik:-D w takich momentach to mam ochotę się pomodlić żeby moja córa taka nie była;-) i nie załamuj się w końcu wyjdzie:tak:
Mantezowa moja tak chyba przez 2 miesiące robiła cyrki z tym płaczem więc chyba nie chcesz tyle czekać:-p raz mi się schowała pod siedzienie kierowcy i nie mogłam jej wyciągnąć bo tylko głowa wychodziła:-D ach ile razy ja się wtedy do pracy spóźniłam:-)
Miq niestety ja nic nie wiem:no:

Dziewczyny która mnie dokończy pakować do szpitala???:-) Jejciu jak ja nie mam do tego natchnienia:-(

Do góry