reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Mi tez przy Szymonie robili pomiary miednicy bo na usg wychodziło ze ponad 4 kg bedzie wazył ,wody były zielone jak mi przebili po ilus godzinach skurczy a i tak rodziłam sn:dry:niestety....Teraz jak byłam na porodowce z bolami to tez mierzyli obwod brzucha wysokosc centymetrem a potem tym ich cyrklem miednice i pytali jaka waga dziecka ale czy wyciagaja jakies wnioski z tego chyba nie ,czekaja do ostatecznosci ....

DZIEWCZYNKI KTORE JUTRO CESARKI I ZŁASZAJACE SIE NA ODDZAŁ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& OBY WSZYSTKO OK BYŁO I SZYBKO BEZBOLESNIE POSZŁO:-) :-) :-)

Fasolka no u mnie powiedzieli mi, ze waga 4500 a urodzil sie 3080 :-Dtakie jest usg :tak:więc ja tam nie wierzę w to... u mnie w sumie też długo czekali z decyzją przy Sebciu a i tak rodziłam SN...chociaż decyzja o CC byla już podjęta. Mam nadzieję, ze tym razem będzie inaczej

Szymon co prawda nie wazył ponad 4kg ale 3950;-):-D zato przy Dorocie roznica był spora bo miała wazyc ok 3600 a wazyła 2850 :sorry2:ciekawe jak teraz bedzie ....mnie dzis cos podskubuje w dole brzucha jakby skurcze delikatne i napinania ....kurcze tel mi sie zepsuł nie miał kiedy :wściekła/y:jutro musze go zaniesc do punktu bo na gwarancji jeszcze jest ...

czesc dziewczyny, ale dzis mialam smieszny sen podczas mojej popoludniowej drzemki ;D

snilo mi sie ze uprawiam milosc cielesna z moim mezem, od tylu na czworaczka, ze juz skonczylismy, a tu ni z tego ni z owego strzelaja mi wody i wszystko leci na niego :D a on tylko sie tak otrzepal i mowi, ze nic nie szkodzi :D hahaha

potem sie juz obudzilam, ale ciekawy sen, moze dzis go wezme w obroty jak wroci z pracy ;-)

dziewczynom jutro zycze powodzenia! dacie rade !!! wyspijcie sie dobrze!!

Fasolka to też spora różnica... moja gin u mnie szacowała na ok. 3000 g i się pomylila tylko o 80 g a ten na IP o prawie 1,5 kg :-Dco lekarz to inaczej...ja mam takie delikatne bóle brzucha takie dziwne... dorwalam meża :p a co tam:)
Ciekawe czy u Maluszka się rozkręciło cosik:-)

Ayni :-D:-D:-Dsię usmiałam

Dobranoc

U mnie w dniu porodu, w szpitalu robili USG, ich pomiar 3 kg, synek urodził się 3,360. Dziś miałam USG, mała niby 3,813, ale biorę poprawkę, dr również i typujemy max 3,500 a nawet coś koło 3,400 :p

Ja też jeszcze nie rodzę, chociaż mam wziąć męża w obroty - takie dostałam zalecenie... :-D

Biedni Ci nasi mężowie :-D:-D:-D Ale jak ''wsadzili'' to niech teraz wyciagaja :-D:-D:-D

Ja za to pod prysznicem dostalam skurczy - ale zapewne to tylko straszaki takze ide spac.
Dobrej nocy i trzymam kciuki za jutrzejsze porody &&&&&

reklama
Do góry