reklama
P
polisia
Gość
Witam dziewczynki:-) u mnie cisza doła dzis mam takiego ze masakra mam juz serdecznie dosyc nic nie umiem zrobic bo z bolu kregoslupa nie wyrabiam i do tego jakies zawroty głowy mam ...ryczec mi sie chce ...do tego ciepło sie zrobiło ,kostek u nog prawie nie widze tak mi spuchły....
rozumiem Cię idealnie! a kregosłup o jeny, teraz to dopiero mega boli! auc, za to kostki wrócą ja od 2 dni przyglądam sie moim stopom z podziwem jakie piękne haha
trzymam kciuki!!!
Witam sie :-) Nie rodze i ja chyba tez troch bede musiala sie naczekac bo jeszcze wczoraj moja mala mnie pod zebrami kopala, tak jest wysoko
Jasminum witaj w klubie tych, ktore najprawdopodobniej (choc ludze sie , ze nie) jeszcze troche z tym wielkim bebzonem beda musialy pochodzic Ale pamietaj, jednego dnia moze byc wszystko pozamykane, a drugiego moze dostac mega przyspieszenie- jest milion takich przypadkow.
podpisuję się! u mnie nic się nie zapowiadało, a jak łupnęło to poszło szybko
weszłam na wagę zostawiłam 9kg w szpitalu sporo od wczoraj kolejny prawie 1 kg gdzies zgubiłam brzuszek jeszcze taki okragły jak w połowie, tylko taki galaretkowy, dziwnie się z tym chodzi haha.
Z Malutkim się cycusiujemy i jest fajnie, krzyczy niemiłosiernie
Chciałabym Was jakoś popocieszać, ale wiem po sobie, że to niewiele daje, trzymam kciuki kochane za Was!
jasminum82
Fanka BB :)
Zanetka nam na szkole rodzenia mówili, że łuszczenie się skóry jest normalne i kazali smarować maścią linomag, ale ja dzieci nie miałam jeszcze a tym bardziej nie wiem jak to u chłopca jest. Rady radami, ale ja w takich przypadkach chyba zawsze będę wolała poradzić się pediatry i sama nic bym nie kombinowała z żadnym smarowaniem;-)
Normalne, normalne. Dopóki nie zrobi sie czerwony przy napletku lub nie zacznie tak dziwnie puchnąć nie ma czym sie przejmowac. Jak masz wątpliwosci zadzwon do przychodni, ja sie tak radziłam, bo zawsze jest lepiej dmuchac na zimne.Mam pytanie do mam mających synków. Mojemu synkowi łuszczy się skóra z brzuszka, stópek niby normalne bo przystosowuje się do nowego środowiska ale od wczoraj schodzi mu też z peniska czy to jest też normalne??
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
zanetka - mojej córci nic się nie łuszczyło, tkże nie wiem,
P
patrysia*
Gość
Spacerkiem szłam z Alankiem po Domisia gdzie fajnie drzemkę smerf najmniejszy sobie zrobił
Teraz obiadek robię a przy okazji odpoczywam
Szwagierka w drodze dzwoniła pytać sie jak tam u mnie i sama się zadeklarowała ze jak coś dzwonic po nią to zaraz przyjedzie no i co Domisiowi na urodziny kupić )także fajnie miło mi się zrobiło...
A to się KASIA namęczy :/ niech jej pomogą urodzić...
ZANETKA moim smykom bardzo sie łuszczyła skórka i też dlatego miałam smarowac ich oliwka i samo elegancko sie unormowało tyle ze z siusiaka nie schodziła skórka...
Teraz obiadek robię a przy okazji odpoczywam
Szwagierka w drodze dzwoniła pytać sie jak tam u mnie i sama się zadeklarowała ze jak coś dzwonic po nią to zaraz przyjedzie no i co Domisiowi na urodziny kupić )także fajnie miło mi się zrobiło...
A to się KASIA namęczy :/ niech jej pomogą urodzić...
ZANETKA moim smykom bardzo sie łuszczyła skórka i też dlatego miałam smarowac ich oliwka i samo elegancko sie unormowało tyle ze z siusiaka nie schodziła skórka...
Fajnie witać kolejne wrześniowe Maluszki :-)
Ja Was czytam,ale mało piszę,bo na komputer nie mam czasu,a w telefonie średnio wygodnie.
Teraz z Kacperkiem siedzimy sobie na dworku i korzystamy z ostatnich ciepłych dni. Malutkiemu coś z brzusiem jest nie two-dimensional bąków mało i kupę mocno ciśnienie i dziś umowilam wizytę domową i przyjedzie pediatra. Jest ponoć bardzo dokladna,więc obejrzy Kacpra i mam nadzieję,że mnie uspokoi. Mam wrażenie,że Maly ma trochę za duże napięcie mieśniowe i strasznie mnie to martwi.
Poza tym jest ok. W nocy nie sypiam za dużo,bo karmienie co 2h,a od 3 do 5 Maly nie chce spać,więc tak przy nim czuwam. Ale organizm matki ma jakieś dziwne zdolności do regeneracji.
Mam tylko problem z piersiami,bo w trakcie i po karmieniu mocno mnie bolą. I to nie sutki,a same piersi gdzieś tam głębiej...
Trzymam za Was kciuki wrzesniowki &&&
I życzę cierpliwości,bo wiem jak Wam jest teraz ciężko. Cieszcie chwilami dla siebie, spokojnym oglądaniem tv i spokojnymi kąpielami :-)
A rozpakowanym życzę spokojnych nocy i pogody ducha,bo hormony trochę nastrój rozregulowuja.... ja prawie codziennie płacze. Ot tak. Z byle powodu.
Ja Was czytam,ale mało piszę,bo na komputer nie mam czasu,a w telefonie średnio wygodnie.
Teraz z Kacperkiem siedzimy sobie na dworku i korzystamy z ostatnich ciepłych dni. Malutkiemu coś z brzusiem jest nie two-dimensional bąków mało i kupę mocno ciśnienie i dziś umowilam wizytę domową i przyjedzie pediatra. Jest ponoć bardzo dokladna,więc obejrzy Kacpra i mam nadzieję,że mnie uspokoi. Mam wrażenie,że Maly ma trochę za duże napięcie mieśniowe i strasznie mnie to martwi.
Poza tym jest ok. W nocy nie sypiam za dużo,bo karmienie co 2h,a od 3 do 5 Maly nie chce spać,więc tak przy nim czuwam. Ale organizm matki ma jakieś dziwne zdolności do regeneracji.
Mam tylko problem z piersiami,bo w trakcie i po karmieniu mocno mnie bolą. I to nie sutki,a same piersi gdzieś tam głębiej...
Trzymam za Was kciuki wrzesniowki &&&
I życzę cierpliwości,bo wiem jak Wam jest teraz ciężko. Cieszcie chwilami dla siebie, spokojnym oglądaniem tv i spokojnymi kąpielami :-)
A rozpakowanym życzę spokojnych nocy i pogody ducha,bo hormony trochę nastrój rozregulowuja.... ja prawie codziennie płacze. Ot tak. Z byle powodu.
reklama
Dziewczyny ja też jem dużo słodkiego, ale nie kisiel bo nie lubię więc zaraźliwy nie jest ;-)
Po 18 ma wizytę, ciekawe co usłyszę, dziś skończony 38 tc...
Zanetka - Adasiowi łuszczyła się skóra na stopach i dłoniach, zeszło nam po kremie Oilatum Soft (poleciła go nam położna), o tym:OILATUM SOFT KREM 75G DLA DZIECI + ODBIERZ KRAKÓW! (2612082977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
gorgusia - ja płaczliwa byłam w tamtej ciąży, po porodzie już nie, ciekawe jak będzie teraz
Po 18 ma wizytę, ciekawe co usłyszę, dziś skończony 38 tc...
Zanetka - Adasiowi łuszczyła się skóra na stopach i dłoniach, zeszło nam po kremie Oilatum Soft (poleciła go nam położna), o tym:OILATUM SOFT KREM 75G DLA DZIECI + ODBIERZ KRAKÓW! (2612082977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
gorgusia - ja płaczliwa byłam w tamtej ciąży, po porodzie już nie, ciekawe jak będzie teraz