reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Maluszku to juz niedlugo jak tak sytuacja wyglada - szykuj sie :)
Risia Ciebie tez chwyci nie boj zaby ;)

ja jutro KTG w szpitalu i pewnie badanie na fotelu... po ostatnim ledwo wyszlam z IP. no i jeszcze administracja i na poczte po paczke ale to chyba juz sam M pojdzie bo sie ledwo doturlam... strasznie mi na koniec brzucho wywalilo ostatnio mialam 124cm :szok:i sobie tak mysle ze Maly pewnie spory bedzie. w 33 tc mial 2300g.

marzy mi sie tak szybki porod jaki miala Amy22 :)

reklama
Maluszek, zazdroszczę :sorry2: Ja po wczorajszym niedzielnym ktg i badaniu szyjki dowiedziałam się, że jeszcze pochodzę. Skurcze a i owszem, nawet do 100, oczywiście niebolesne, choć położna określiła je jako bóliki, ja bardziej bym to nazwała napinaniem. A główka wysoko. Następna wizyta, już z USG, w środę. Kurcze, coś mi się zdaje, że nawet po 40 tc będę jeszcze chodzić z brzuszkiem:shocked2:

WITAM:)

Pogoda super także i fotelik sobie przepiorę :))

Jutro rodzice mnie odwiedzają z czego bardzo się ciesze:))

MALUSZEK no czas juz na skurcz eu ciebie także fajnie ż esię rozkręca:))
RISIA mnie też coś ten kisiel kusi hehe ale i też mam parcie na jakieś miecho smażone upieczone :))w sumie jak zawsze ale teraz w ogóle cały czas myśle ze takowy obiad chce zjesć a nie inny :D
POLISIA tak cudnie byc mamą:))ale szczerze ci powiem ze też niekiedy myślę o tym że cudnie i byc bezdzietna jak mnie zacznie moja dwójca na nerwy wchodzić :p :D

Witam się w nowym tygodniu i nadal w dwupaku:wściekła/y:

Tak mi dziewczyny narobiłyście smaka tym kiślem że wczoraj po 11 w nocy musiałam sobie zrobić bo nie dawało mi to spokoju. A dzisiaj od rana już wymyślam jakie to sobie smaki kupie :-D:-D. Uwaga kisiel jest zarazliwy :-D:-D

MALUSZEK - 3mam kciuki za skurczybyki :-)

Witam dziewczynki:-) u mnie cisza :no: doła dzis mam takiego ze masakra mam juz serdecznie dosyc nic nie umiem zrobic bo z bolu kregoslupa nie wyrabiam i do tego jakies zawroty głowy mam ...ryczec mi sie chce ...do tego ciepło sie zrobiło ,kostek u nog prawie nie widze tak mi spuchły....

Witam sie :-) Nie rodze i ja chyba tez troch bede musiala sie naczekac bo jeszcze wczoraj moja mala mnie pod zebrami kopala, tak jest wysoko:szok:
Maluszek no to super, ze ruszylo. Szybkiego rozwiazania zycze wiec:-):-)
Martusia i Risia przyznam sie wam, ze ja pod koniec ciazy dalej dokladam kilogramy wlasnie przez te cholerne slodycze. I codziennie na wieczor powtarzam sobie, ze jutro zero slodyczy i i tak nie dotrzymuje slowa. Mam jakies takie dziwne napady, ktorych za chiny nie da sie kontrolowac.
Jasminum witaj w klubie tych, ktore najprawdopodobniej (choc ludze sie , ze nie) jeszcze troche z tym wielkim bebzonem beda musialy pochodzic:-D:-D:-D:-D:-D Ale pamietaj, jednego dnia moze byc wszystko pozamykane, a drugiego moze dostac mega przyspieszenie- jest milion takich przypadkow.

reklama
witam sie

co do wizyty opiszę na odpowiednim wątku

tak myślalam, ze Liljanna urodzi :tak:

wczoraj pogadałam ostro z synkiem, ze jak nie wyjdzie di piatku to sobie inaczej pogadamy :-p

Do góry