reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Lilijanna &&&&& żeby szybko poszło i czekamy na dzidzię:-)
Awersja czy to pierwsza ciąża czy kolejna to stres jest chyba taki sam:-) a ja to chyba nawet bardziej przy tej drugiej się stresuję:-p
Megan te dreszcze po tym znieczuleniu do kręgosłupa to chyba bardzo często się pojawiają ale i tak chyba lepsze to niż przespać narodziny bobo:-)
Risia z miłą chęcią bym go wykorzystała ale on ma stracha więc nici z zabawy:-p

reklama
Cześć :))) melduję, ze już w domu, biegnę zaraz Was nadrabiać, ale widzę, że sporo się rozsypało! :D
kochane cudnie jest być mamą! jestem szczęśliwa :)
jesteśmy w domu i to jest najfajniejsze :)

zaraz obiecuję Was nadrobić, jestem ciekawa co u Was, a potem opiszę co trzeba :)

widzę, tylko coś o znieczuleniu, Megan te dreszcze i ja miałam po znieczuleniu, ale położna nauczyła mnie oddychać spokojniej i wtedy były mniejsze :)

Axa mi w efekcie podali narkozę, ale u mnie był ważny czas i już mimo tego, że miałam wbicie na zzo to nie dodali tylko mocno mnie załatwili, szkoda nie być świadomym, chyba CC robią częściej przez zzo, tak wyszło mi z pogaduch w szpitalu, w każdym razie Malucha kocha się tak samo mocno, bez względu na to czy zobaczy się go godzinę potem :)

Lotka witaj, widze, że też ogarniasz sytuację! :)

Risia kisiele to znak :D haha przed porodem miałam ciśnienie na kisile co prawda truskawkowy, ale jak mi smakował :D hahaha

dobra biegnę nadrabiać więcej!

edit: ohhh jak fajnie widzieć inny suwaczek :D hahaha:rofl2:

heej :)

ja nie wiem, ciagle tylko bym slodkie jadla! tez tak macie? wczoraj smyk od rana pokazywal ze ma pietke :-D jeszcze chwila i skora na brzuchu mi peknie tak sie wierci :-p

Awersja o jak fajnie ze jestes :)
Lili kciuki za Was :)
Lotka no to ja z checia poczytam :)
Monaliza skonczylo sie wielka migrena :-(a malz zasnal bo pracuje po 12h na lotnisku przy odprawach ludzi i wstaje o 3:40 wiec rozumiem ale i troche mi to nie pasuje bo chce pogadac a ten juz ledwo cieply :-p

zostalo 11 dni, heh...

Martusia co do slodkiego to ja od 2 dni mam napad na słodycze...dzisiaj zjadlam 3 kisiele i jeszcze mi mało:-p

jutro mam z rana ktg... no i ginka mi powie co robimy dalej :tak:a ja siedzę i szukam butków jesiennych:D

Noo wkoncu mam nadzieje!!! na KTG wyszly mi skurcze, ktore czulam!! juz wiedzialam,że idzie skurcz patrze na monitorek a tam rosnie 80 potem 100 i tak kilka razy... lekarka mnie zbadala, szyjka miekka, rozwarcie 1 palec i tekst ze w ciagu kilku dni bedziemy rodzic:-D zrobila USG, serduszko ok, z pepowina tez, wod mam jeszcze sporo wiec ogolnie dobrze:-) jak mnie nie zlapie to w sr mam przyjsc na KTG itd. Moje dziecie wazy juz 4100!! mam nadzieje,że jednak bedzie mniejszy...

w ogole dzis zle sie czuje, krzyz praktycznie boli non toper, skurcze co jakis czas, i glowa mi cos trzaska... a teraz to jakos mi niedobrze...wiec mam nadzieje,że do konca tyg zostane mama:-)

Maluszek moze nam się uda w jednym tygodniu co :-pja rozumiem, że Twoja pociecha po prostu czeka na moja:-p
maż wykorzystany:-Dpewnie to nic nie da, ale co tam :p przyjemnie było:p
dostałam uczulenia na farbę do włosów niech to szlag normalnie mam spuchniętą powiekę:eek:

zmykam spać buziole

RiSia no ja nie chce nic mowic, ale wczoraj akurat byly przytulanki a dzis nagle mam skurcze i to odczuwalne:-D:szok: takze no ja nie wiem czy to jednak nie od tego?? no bo w sr jeszcze nic nie mialam wykazane a dzis jednak... hmm ciekawe
zobaczymy jak Ty jutro na tym KTG:-D I razem wpierdzielamy slodkie to moze a noz razem nam sie uda:-D:-D

reklama
Maluszek z tą wagą to różnie :) moje w dniu porodu ważyło na usg 4000 g :) a kilka godzin później okazało się, że tylko 3300 ;-) żeby nie było ten pomiaer wagi potwierdzały ostatnie 3 usg :D widocznie schudł w trakcie porodu haha :)
Trzymam kciuki by się rozkręciło u Ciebie!

Risia i za Ciebie trzymam kciuki, jedz kisiel to pomaga haha :D

Dodałam opis z porodu, wiecie z każdym dniem pamięta się mniej :)

Do góry