reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

reklama
kachasek pewnie że pokażę jak zrobię, jestem w trakcie robienia modelu pokazowego :-D:-D....już 2 razy prułam bo mi wyszły trampki na 4 latka :-D:szok::eek: , postanowiła wiec że zrobię jednego trampka pokazowego i na jego bazie będę tworzyła następne. Kiedyś robiłam sobie kapcie ale na drutach, na szydełku tylko zazdroski do kuchni, serwetki i obrus.
A co do ceny 1,25 to sporo takich aukcji wygrałam z ciuszkami dla Alutka, właśnie z takimi cenami :tak:

to trzeba było zostawić i mi podesłać, tylko mój czterolatek to rozmiar 29 nosi
dawno po all nie buszowałam w poszukiwaniu ubranek, chyba zacznę znów (ale do rozm. 104 mi jeszcze jakieś 6 worów 120l po Miśku zostało, część chłopięca typowo, więc odpada, ale mimo wszystko coś mam, będę polować dla Miśka;-) tak dla sportu:-D)

ja też mam pełno ciuchów dla Alutka jeszcze po Adku /fajniejsze zostały przekazane koleżance a teraz wróciły do nas znowu :-)/ ale ja lubię zakupy na all i zawsze na coś się skuszę :-)

Hej Dziewczyny...u mnie zamieszanie, goście, siostrzenice na weekend, sprzątanie, gotowanie, ciasto, babeczki i marudzący syn. Nie wiem co to się poprzestawiało, może pełnia tak wpływa na nasze dzieciaczki bo ostatniej nocy u nas ze spaniem też krucho było, budzenie co 1,5-2h :baffled: Nic nie pospałam, a na dodatek dziś był dzień marudy i płaczu...dopiero co przysnął ale za to z postępem bo sam w łóżeczku i to z pomocą znienawidzonego smoka :szok: Ciekawe jak będzie dziś... Dobrej nocki!

klementyna super okazja :tak: gratuluję.

Witam porannie, hehe;)

A ja zaparłam się,że nauczę malego zasypiac samodzielnie w lozeczku i co jak pierwsza nocka wyszla calkiem niezle, tak wczoraj porazka. 4 godziny wkladania i wyciagania z lozeczka. na rekach usypial, po wlozeniu do lozeczka ryk i zasnal dopiero jak chcialam go nakarmic, to pociagna kilka razy smoka z butli i zasnal mi na recach. Odlozylam i spal tak 2 godziny, ale potem powtorka, wiec wzielam go do siebie wkoncu, bo nie chcialam pobudzic sasiadow i tak do 6tej apotem do 10spalismy. Ale sie nie poddaję dzis kolejne podejscie.
Tylko sie zastanawiam, czy uczyc go juz w dzien zasypiac w lozeczku, czy lepiej by rozroznial,ze w dzien zasypia albo w lezaczku albo na spacerku, a dopiero w nocy w łóżeczku??? Doradzcie, bo nie wiem czy te proby wznowic w dzien czy po kapaniu dopiero.

Teraz ladnie lezy mi w lezaczku, a wczesniej w lozeczku polezal i obserwowal karuzele. Za jakis czas wybieramy sie na spacerek, wiec troszke tam pospi, hoc pewnie za dlugo nie pochodzimy bo zimno jest.

Jutro otwieraja u nas Galerie PLAZA, wybieramy sie z mezem na zakupy, bo wkoncu trzeba sobie buty na zime zakupic, a w H&M robia promocje w dniu otwarcia,ze za kazde 150zl wydane daja talon na 100zl do wykorzystania w tym samym dniu, wiec mozna poszlec;), tylko pewnie pelno ludzi bedzie.

Aniu lepiej ucz go po kolei pierw w nocy a później w dzień bo za duży stres pewnie dla was to by był.Mój smyk w łóżeczku spi tylko na noc w dzień w wózku lub u nas na łóżku choc jemu wszystko jedno gdzie śpi w domu

reklama
No właśnie tak tez chciałam. W dzień zasypia w leżaczku zazwyczaj i na dworzu. Głównie zależy mi na tm by sam zasypiał w nocy w łóżeczku, a nie na rękach i potem lądował w łóżeczku albo obok mnie w łóżku.

Do góry