reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Bluetooth - myśmy z imbirem dawno temu wszystkie kombinowały, ale ten zapach imbiru powala... więc chyba tylko niektóre się ostatecznie zdecydowały...

reklama
Fakt, ze ma bardzo intensywny zapach, wiec trzeba go lubic. Ja najwyrazniej mam szczescie, bo mi smakuje rewelacyjnie i bede teraz chyba tylko taka herbate pila :-)

bluetooth ja próbowałam..zapach jakoś zniosłam, ale mi nie pomagało:no: dobrze, ze Tobie pomaga..
nanusia ja bym chyba też poszła do lekarza..
misiako ja już i tak jestem dzielna:-) ale na początku 1-szej ciązy..boże..masakra, dla mnie igła rzeźnia..ale jakoś przywykłam..nie lubię, ale nie mdleję..
a jakby mi ktoś tak zakładał wenflon to paw murowany:eek:
dziuba mam nadzieje, ze nie wchodziłas na morze..wczoraj właśnie pokazywali madrych ludzi łażących po zatoce..fajnie to wyglada, znaczy się morze, ale ludzie są bez wyobraźni- potem się birerze tyle utopień itd..
A ja mam tak blisko i jeszcze nie byłam zimą nad morzem..jakoś mnie nie kreci łażenie w zimnie..

po****ni ludzie jeszcze z dziećmi tam spacerują, inni złażą z końca mola w Brzeźnie!!!!! najlepiej niech się od razu rozbiorą i skaczą na główkę!! Ania - nie wchodziłam, zresztą nawet przy samym brzegu są takie miejsca gdzie prześwituje woda, więc takie extremalne przygody z wodą w -15 to nie dla mnie...

hej:) zdjęcie morza rewelacja:):):) wczoraj w wiadomościach już widziałam właśnie:):)

mam nadzieje ze wszystkie chorowitki szybko wyzdrowieją..ja w sumie narazie bez obiawowo i nikolka też...mam nadzieje ze nie wpuścimy choroby jakiejś do domku już:)

mam teraz straszny okres z nikolką bo strasznie zaczela się bać facetów...toleruje tylko tatę i wujka(mojego brata) a jak ktoś inny nie mowiąc o obcych podejdzie to płacz ogromny... nie wiem co sie stalo, nikt jej nie wystraszył wni nic...moze taki okres i przejdzie...:):):) w niedziele mamy zjazd rodzinny bo nikola w pon ma 3 lata ale w niedziele jej robimy:):)wczoraj byłam juz na zakupach, tort zamówiony...

ogólnie to lepiej sie czuje ostatnio..tylko wieczorem jakos zmeczona jakbym niewiadomo jak sie napracowała czy coś...

zdrówka da wszystkich:* i miłego dnia

Och, a ja każde niezdrowe jedzenie przypłacam nieprzyjemnym wzdęciem i ociężałością. Dlatego muszę się pilnować co jem. Dużo warzyw, jogurtów, jajka, chude mięsko (bez smażenia), płatki owsiane, suszone owoce, soki warzywne i owocowe. Niestety cebula, którą uwielbiałam poszła w odstawkę, podobnie kapusta, mleko, potrawy smażone, czekolada :(
Ale przynajmniej nie mam nieprzyjemnych dolegliwości jelitowo-żołądkowych- bo to u mnie powodowało totalny dyskomfort. Co ciekawe dolegliwości te wzdymające odczułam dopiero będąc w ciąży- widać jelitka słabiej pracują.

Witam wszystkie przyszłe mamy :-)

Widzę że pochorowałyście się niektóre, bidulki, ja póki co się trzymam, choć mój W jeste przeziębiony i boimy sie żeby mnie nie zaraził. Zobaczymy, czas pokaże.

Mdłości nie ustały, mam tylko nadzieję, że do końca pierwszego trymestu się to skończy. Własnie dziewczyny kiedy się kończy 1 trymestr, ja powiedziałabym, że na końciec 12 tyg, ale wszędzie podają różne terminy. jeden to nawet w okolicach 15 tc?

mira ja ostatnio gdzieś wyczytalam że niby od 14 tyg..ja zawsze myślałam, ze do 12 tyg i od 13 już II semestr..
katezbb przejdzie pewnie, może się kogoś wystraszyła? moze coś w jakimś filmie czy bajce? albo poprostu taki ma teraz okres i już..minie..

kiedyś któraś z Was podała taki link do strony gdzie się szczegółowo to obliczało, kiedy który trymestr, studniówka itp., no i dla mnie wyszło ze II trymestr zaczyna mi sie 4marca, przy terminie porodu na 8.wrzesien...

reklama
Dzień doberek :-)
czytałyście już dobrą wiadomość? VAT od 2012 na ubranka podniosą :-D można szaleć i kupować nawet jak się nasze maluchy pojawią :-)

Do góry