reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Witam sie i dołańczam do was :)
Dzisiaj mi wyszły na teście dwie kreseczki, a lekarz potwierdzil i powiedział, że to dopiero początek, więc za wcześnie nawet na suwaczek :)
Przyszłam z czerwcówek 2010, bo 7 miesięcy temu urodziłam Krystianka :)
Mam nadzieje, że z tą fasolką będzie tak samo fajnie, jak z poprzednią :)

reklama
Kamil20015 kliknij na mój suwaczek i się otworzy stronka i tam go mozesz utworzyć, potem na stronce głównej BB po prawej stronie są "ustawienia" kliknij, a potem po lewej stronie jest edytuj sygnaturę i tam trzeba wkleić ten kod ze stronki z suwaczkami( chyba z pierwszej ramki) mam nadzieję, że cokolwiek z tego zrozumiałaś:)) ja tez trochę nerwów przy tym starciłóam, ale wreszcie wyszło

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!

Hania już śpi, więc mam wolne :)
dziś czułam się strasznie, tak jakbym się czymś zatrułam. Ale to i tak nic z porównaniem pierwszej ciąży. Wtedy rzygałam ok. 10 razy dziennie.

Asencja gratuluję drugiej ciąży :)

Witam się i ja :)
dołączam do was razem z Asencją z czerwcówek 2010
wczoraj widziałam nasze 4mm szczęścia :)
jesteśmy szczęśliwi i mamy nadzieje że bąbel rośnie zdrowo :)

Aniawos teraz z kolei zadzwonilam do kuzynki ktora tez jest fryzjerka i ta mi mowila ze w II trymestrze sie nie robi, ale ona robila przez cala ciaze i wszystko ok jest, ja z Majka tez robilam...musze jeszcze pomyslec

Lepiej pojsc zobacza ci i jak, bo rzeczywiscie zeby sie nic gorszego nie zrobilo, kurcze bol zeba to nic przyjemnego, a nie mozesz go lodem zamrozic, czy gorzej jest???

Ja czytałam że farbowanie włosów generalnie nie jest wskazane, że metale ciężkie dostają się do organizmu, no ale trzeba pewnie we wszystkim zachować zdrowy rozsądek.

dzoana 82 od 6 tyg widac serducho, więc chyba najlepiej właśnie wtedy. Wcześniej może być nic nie widać.
mononoke czemu robisz tyle azy bete??
z tym spaniem w nocy to moze objaw;-)bo ja od 19 spię jak zabita, a w nocy budze się po kilka razy, kręcę nie mogę zasnąć..wkurzające..

Mój mężuś też mówi, ze ciągle śpie..ale nauczony, bo przy Idze też na początku ciągle spałam.
Dzisiaj znowu wyskoczylo mi "zimno" na ustach brrr...nakleiłam plasterek, bo jeszcze jeden miałam.
ania82 z tym kwasem spokojnie..ja też brałam dopiero jak zobaczylam dwie krechy, i przy pierwszej i przy tej ciąży..

Jak się cieszę, ze dzisiaj piątek:-)

A mój mężulek posprzątał wczoraj całą chałupkę:-)kochany..

Dziewczyny co to jest z tym spaniem, a w zasadzie z tym niespaniem. Ja mam jakby wściekliznę nóg hi hi tak to nazywam, albo to kwestia hormonów i co za tym idzie krążenia albo nie wiem czego, ale przez to budzę się w nocy i potrafię po kilka godzin lub czasem nawet całej nocy nie przespać. Poza tym, czy irytujecie się bardziej? Ja się stałam drażliwa i nerwowa no i nie mówię o płaczliwości. Mam też zachcianki, bo generalnie apetytu to nie mam, więc myślę że jak sobie spełnie zachciankę to będzie lepiej i dzisiaj miałam jazdy na kebaba i zamówiłam sobie, czekałam 3 h i zdjadłam zimnego, a teraz mnie przyjaciółka nastraszyła, że mogłam się zatruć....aaaa

Asnecja gratulacje! A ja juz drzemke popoludniowa zaliczylam, dowiedzialam sie tez co znacza mdlosci po zlym posilku... Zjadlam frytki i lososia i mi tak ciezko i niedobrze bleee...

Witam wieczornie :)
ostatnio jakos nie za bardzo mam czas sie udzielac....Kasi ida zeby i jest strasznie marudna,poza tym dzisiaj dalam jej pierwszy raz marchewke , ktora owszem baaardzo posmakowala , ale dostala bolu brzuszka ,wiec w zasadzie caly dzien "action".Fajnie ze jest nas coraz wiecej !!! U mnie plamienia w koncu ustaly, ale musze przyjmowac konskie dawki progesteronu, we wtorek ide na kontrole i zobaczymy co dalej.W pierwszej ciazy musialam lykac to swinstwo do dwudziestego tygodnia, podejrzewam ze teraz tez tak bedzie ale ......czego sie nie robi dla dobra fasolki :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuchatki !!

reklama
Witam wieczornie :)
ostatnio jakos nie za bardzo mam czas sie udzielac....Kasi ida zeby i jest strasznie marudna,poza tym dzisiaj dalam jej pierwszy raz marchewke , ktora owszem baaardzo posmakowala , ale dostala bolu brzuszka ,wiec w zasadzie caly dzien "action".Fajnie ze jest nas coraz wiecej !!! U mnie plamienia w koncu ustaly, ale musze przyjmowac konskie dawki progesteronu, we wtorek ide na kontrole i zobaczymy co dalej.W pierwszej ciazy musialam lykac to swinstwo do dwudziestego tygodnia, podejrzewam ze teraz tez tak bedzie ale ......czego sie nie robi dla dobra fasolki :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuchatki !!

ojej ja też mam dokładnie 8 tydzień i 1 dzień :-):-)

Do góry