reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

cześć dziewczyny:) ja dziś spałam tak błogo że szok:) niedawno wstalam dopiero:) wczoraj sie po południu strasznie zle czułam, dzwoniłam do lekarza ale go niebyło ale udało mi sie przełożyc wizyte na poniedziałek...dobre i te dwa dni wcześniej. Już bym chciała wiedzieć ze jest wszystko ok:)
dla mnie najgorsze jest mycie zebów, bo pasta sprawia ze mam odroch wymiotny... też tak macie?? okropne uczucie.... staram sie dawać pasty naprawde tylko kropeczke ale jednak czuje... i próbowałam już dziecinna i inne i dalej... mam nadzieje ze to szybko przejdzie...:):)

PolaNergi WSPÓŁCZUJE CI I WIERZE ZE NAPEWNO SIE SZYBCIUTKO UDA!!!!!

Aniawos jeżeli czujesz cos naprawde niepokojącego to chyba niema co czekać niech zbadają!!!! ja w pierwszej ciąży też byłam w szpitalu na badniu chyba 2 razy...bo jak dzwoniłam do swojego gin. i mówiłam co sie dzieje to zawsze od razu do szpitala mnie kierował na sprawdzenie czy ok, w sumie to juz w zaawansowanej ciązy ale jednak lepiej sprawdzić własne obawy:) trzymam kciuki:)

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY:*

reklama
Witam :-)

Mama Boo
trzymamy kciuki

Katezbb znam ten bol mialam problem z myciem zebow cala ciaze :baffled: , mam nadzieje ze szybko ci przejdzie

Ja dzis spalam na jedno oko bo moj dziec obudzil sie o 2 i do 5 szalal, bo po co spac :szok:
Milego dnia

polanegri współczuję Ci bardzo..:-(

Ja byłąm w szpitalu, na szczęscie moja mama kogoś tam zna, więc szybko bez problemu mnie przyjęli. Dzidzia jest, serduszko bije:-):-) widziałam na monitorze ..kropkę, taką większą..wg usg 6 tydzień i 4 dzień..czyli się zgadza.
Dostałam duphaston i w razie bólu podbrzusza nospę, jakby się pojawiło krwawienie to szybko do szpitala..ale mam nadzieję, ze się nie pojawi i będzie wszystko dobrze. Smutne jest tylko to, że mówią, ze to bardzo wczesna ciąża no i wszystko może się jeszcze wydarzyć..wiem, ze to prawda, ale mogli tego na głos nie mówić..

Ja z pastą do zebów nie mam problemów:no:

Witajcie po przerwie weekendowej. Mój szkrab nauczył się wyciągać blueconnecta z laptopa co skutkuje odłączenie internetu a na dodatek nie chce go oddać. Mały śpi więc mam chwile czasu. I oduczam go usypiania w nocy przy piersi bo jak to drugie się urodzi to bym chciała tylko tego maluszka karmić jak na razie już drugą noc sam usypia ale nie poddaje się tak łatwo bez walki i troche czasu się schodzi z usypianiem.
Polanegri: Bardzo ci współczuje ale wierzę mocno w to że niebawem znowu wam się uda.
Aniawos: Cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią.
Katezbb: Ja na szczęście nie mam problemu z myciem zębów tylko jak mam dłuższe przerwy między posiłkami to wtedy mnie mdli.

Ja sie tylko witam i lece obiad gotowac bo na ploty popołudniu sie wybieram:-).

I Kochane jak tylko czujecie cos nie tak to panikujcie i dręcie lekarzy:angry::tak:,może i mamy wczesne ciąże ale zawsze można próbowac cos zrobic.
Buziole.

Dzięki dziewczyny:-) ja też już jestem spokojniejsza..

zastanawiam się tylko nad tym duphastonem. Będę go brać narazie, idę za tydzień do mojego gina i on zadecyduje czy mam dalej brać czy nie. Bo skoro robiłam progesteron i jest w normie, a duphaston to właśnie progesteron, to może niepotrzebnie go biorę? chociaż czytam, że nie zaszkodzi ciazy..jedynie może pomóc..jejku ile człowiek ma czasem watpliwosci:confused:

motylla jeszcze jest trochę czasu, napewno Ci się uda:-)

cycki znowu trochę bolą..hurra..nigdy nie cieszyłam się tak z bolących cycków:-D:-D

Witam się w tym pochmurnym dniu:-p

Mam posprzątane, zupka z wczoraj została i bigosik wyciągnę z zamrażalnika więc na obiad nic nie robię.
Dziewczyny mdłości mi przechodzą:tak::tak: Dziś od rana czuję się dość dobrze i wczoraj też było w miarę, także wróciłam do świata żywych:-D
Ciągle piję herbatkę także to chyba faktycznie coś daje.

Katezbb zarówno teraz jak i w pierwszej ciąży miałam problemy z myciem zębów (szczególnie języka:sorry2:)

Motyl 12 zgadzam się z tym, że jak coś nas niepokoi to do lekarza

aniawos wczesna czy późna ciąża to jednak ciąża i nasze maleństwo na które czekamy czy ma 6 tyg czy 9 mies jak dla mnie , więc przykre jest , że niektórzy tak właśnie traktują ciążę:no:
Ale to dobrze, że u Ciebie jest wszystko ok:tak:

Polanegri przykro mi bardzo, że tak się to skończyło:-( Trzymaj się mocno, następnym razem jak już będziecie wiedzieli co było przyczyną to napewno się uda! Głowa do góry:tak:

reklama
Aniawos przygotuj się, ze wkrótce mogą zniknąć i bóle piersi i bóle podbrzusza. Mnie nie bolą od dwóch dni, nawet nie pomyślałam, ze coś może być nie tak. Martwiłam się jak mnie podbrzusze bolało. Na Twoim miejscu, jeśli tak zalecił lekarz brałabym Duphaston, bo tak jak piszesz nie zaszkodzi, a może pomóc. Mam wrażenie, ze lekarze Duphaston ostatnio na zień dobry przepisują...

Ja już po egzaminie, było łatwiej niż się nie spodziewałam. Już mam spokój i mam nadzieję, że właśnie zdobyłam tytuł technika administracji :-) Na razie musi wystarczyć, bo plany dot. studiowania muszę przełożyć o rok...

Do góry