poproszę o link z tymi wózkami bo ja sierotka nie mogę znaleźć..
Proszę: Używane wózki dziecięce - wózki dla dzieci X-Lander - Nextway.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poproszę o link z tymi wózkami bo ja sierotka nie mogę znaleźć..
agusia_x a mowilas juz o tym lekarzowi? Moze powinnas magnez brac wieczorem bo te Twoje dolegliwosci brzmia mi jakos znajomo.
Może w aptece coś Ci polecą do stosowania na komary.dziewczyny czy teraz w ciąży możemy używać czegoś na komary? Coś w rodzaju offa albo jakiegos innego środka? Wiem że na ulotce fenistilu piszą że nie zalecany w trzech pierwszych miesiącach ciąży a poza tym trzeba skonsultować z lekarzem ale fenistil to już po ugryzieniu a przed?
Powinnaś się w sklepie upominać o swoje ,bo kobieta w ciąży powinna być obsługiwana poza kolejnością, a zwłaszcza jak się źle czujesz.Mi niestety gorączka dokucza, duszno Mi i słabo się robi, jak jesteśmy w jakimś markecie to w kolejce nie mogę stać bo w głowie Mi się kręcić zaczyna i w ogóle ... Więc przed mocnym słońcem się chowam bo gorączka dokazuje ...
Zdrówka podsyłam.Hej
Mnie dopadło przeziebienie i gardło mocno boli.Czuje sie średnio.Dzis jak poszłam na powtórke badania toxoplazmozy to mi sie przy okienku słabo zrobiło.Pierwszy raz w tej ciązy.Widocznie organizm jest osłabiony i duszno do ego w przychodni było.
Co do truskawek to dołączam do klubu,tez moge je jeśc kilogramami.Czekam jeszcze bardziej na czereśnie
![]()
Ja właśnie taki magnez łykamJeszcze nie mówiłam, bo ostatnią wizytę miałam 13 maja a boli gdzieś od 1,5 tygodnia. Następna wizyta 10 czerwca, ale nie wiem czy tak długo wytrzymam. Może spróbuje z tym magnezem. A mogę łykać taki z witaminą B6? Bo mam całe opakowanie takiego w domu.
Wooow to gartuluje takiego psotepu bo dzieci w tym wieku raczej jeszcze nie kontroluja same pecherzaWitajcie. Ja już z synkiem zaliczyłam plac zabaw, na którym trochę się pobawił w piaskownicy a potem biegał od huśtawki do karuzeli potem do drugiej huśtawki i bujaka. A teraz śpi mój malec i dzisiaj sam przyniósł nocniczek:-) żeby go posadzić i bardzo ładnie zrobił siku, a przed jego pójściem spać założyłam mu z powrotem pieluszkę bo śpi w naszym łóżku ,a nie chciałabym się wieczorem dowiedzieć o mokrej niespodziance zostawionej przez syna.