reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

Witam się i ja:-) dzisiaj zrobiłam w końcu tą glukozę (75) i dla mnie to nic strasznego nie było, nawet mnie nie "zamuliło" najgorsze siedzenie i czekanie 2 godzin juz mnie doopa bolała. Tak więc chyba nie ma co sie bać:-)

Pogoda cudna słonko, upał no i weekend:-) ale mam jazdę teraz na botwinkę, mogę zupę z niej jeść codziennie

reklama
Magda u mojego męża w firmie też jutro plenerowa imprezka dla rodzin , może to ta sama?? Aleksandrów Łódzki, MOSiR ??
U nas jest po za Łodzia w Dzierżąznej a firma to Amcor na ul.Aleksandrowskiej obok banku PKO BP
Witam się i ja:biggrin2: dzisiaj zrobiłam w końcu tą glukozę (75) i dla mnie to nic strasznego nie było, nawet mnie nie "zamuliło" najgorsze siedzenie i czekanie 2 godzin juz mnie doopa bolała. Tak więc chyba nie ma co sie bać:biggrin2:

Pogoda cudna słonko, upał no i weekend:biggrin2: ale mam jazdę teraz na botwinkę, mogę zupę z niej jeść codziennie
Ja mam jazdę na młodą kapustkę ale botwinkę tez uwielbiam.I także mam parcie na truskawki ale kurcze drogie są jak na razie te nasze polskie.Bo te z poza granicy to nie maja smaku wogóle i nie slodkie.

Ostatnia edycja:
To my bawimy się w Aleksandrowie na terenie MOSiR-u, a organizuje firma Infosys dawny Philips, a miałam cichą nadzieję że się będziemy razem integrować :-p To miłej zabawy Wam życzę i pogody :-D

Hej, hej - ale sobie dzisiaj znowu dałam w dooope...normalnie teraz padam na ryjek...aż mi ze zmęczenia nogi popuchły, bo na dworze w ten upał to tylko na balkon wychodziłam pranie rozwiesić, albo zebrać...
Mam nadzieje, że jutro uda mi się zrealizować moje postanowienie i nic nie robić, chociaż dzisiaj już nie miałam siły na poprasowanie wszystkiego, więc jutro od rana będzie mnie to kłuło w oczy to pewnie się za nie zabiorę, ale na tym skończę...
A dzisiaj doczytam wszystko co napisałyście przez cały dzień i idę do spania, chociaż coś odpocznę...
Spokojnej nocy Wam życzę i jutro udanych imprez!!!

To my bawimy się w Aleksandrowie na terenie MOSiR-u, a organizuje firma Infosys dawny Philips, a miałam cichą nadzieję że się będziemy razem integrować :-p To miłej zabawy Wam życzę i pogody :-D
No a wogóle to z jakiego rejonu Łodzi jesteś.Może mamy blisko gdzieś do siebie.Ja mieszkam na Teofilowie(ul.Łanowa) włąśnie nie daleko męża firmy i do Aleksandrowa mam po drodze ;-).Rejony Rojnej i Traktorowej.

Witajcie dziewczyny, ale was zaniedbałam straszliwie. Trochę poczytałam, ale raczej nie nadrobię i niestety nie mam czasu zaglądać tu systematycznie. My rośniemy sobie, czujemy się dobrze, tylko już jakoś mi ciężko czasem się ruszać i żylak mi wylazł :wściekła/y:.

A to dla was, żebyście od rana miały dobry humor:
YouTube - ‪Baby's first whistle‬‏
YouTube - ‪Pregnant Bellybutton song LOL‬‏
YouTube - ‪Big-Mama Belly Whistle‬‏

Ściskam was mocno i mam nadzieję, ze u wszystkich wszystko w porządku :-)

Witam z rana. U mnie wszyscy śpią tylko ja na nogach. Przed 7 męża budzik mnie obudził i juz nie usnełam. Poleżałam chwile myślałam że usnę, ale taka głodna się zrobiłam że musiałam wstać na śniadanko.
Miała być ładna pogoda, umówiłam się dziś na grila, mięso czeka rozmrożone a tu w nocy popadało, więc nie wiem co z tego będzie. Choć zimno nie jest.
No nic, skoro nie spieto wyije spokojnie kawkę i coś porobię po cichu w domu.

reklama
witam się i ja z rana:)

my tez dzis plany na grilla mamy ale zobaczymy co pogoda pokaze:):) wczoraj mielismy taka wielką burzę ze szok:/ zaraz zbieram sie za sprzątanie, potem na zakupy i reszte dnia mam zamiar leniuchowac:)

wszystkim dzisiaj życze miłego dnia i udanych imprez:*:*:*

Do góry