reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

ellancz - nareszcie na swoim, gratki wielkie!!!! i powodzenia w szukaniu dekoracji, to już sama przyjemność!!

kacha - dobrze że masz takie podejście, bo z tymi Twoimi rodzicami to faktycznie masz niezłe kongo!!

Ola - a Ty nie miałaś sie przyadkiem urlopować??

rety dziewczyny właśnie wyszłam spod prysznica, ściskam se cycka bo jakiś podejrzany a tu siara!!!! tak wcześnie??!!??

reklama
miniaaa - gwarantuje Ci ze to rzez tą wichurę, normalnie jak w więzieniu trzeba z kulą u nogi chodzić żeby człowieka nie wywiało!

My się już przeprowadziliśmy i do tej pory walczyłam z brudem, kurzem i całym remontowym syfem, którego i tak jeszcze do końca nie wytępiłam, ale tyle się chyba przez całe życie nie nasprzątałam :-D. Dopiero wczoraj późnym wieczorem podłączyliśmy kompa, więc dziś wpadam na chwilę, żeby się przywitać :tak:. Teraz mam nadzieję wyszukiwać różne cudeńka do mieszkanka, bo jak na razie mamy tylko łóżka wśród gołych ścian, gołe żarówki wiszą, kabelki wystają ze ścian, bo nie możemy dojść z S do porozumienia w kwestii kontaktów i włączników :-D, pokoje i łazienka bez drzwi, bo ościeżnice jeszcze nie obrobione, eehhh daleko jeszcze do celu :-(. Ale już nie marudzę, przeglądnę trochę waszych wpisów i spróbuję być teraz na bieżąco. Pozdrawiam was kobiety :-)

he he te nieporozumienia... my jesteśmy na etapie wyboru płytek, podłóg i wszystkiego tego co potrzeba do odnowy mieszkania, gggrrrr mąż chce gres biały a ja grafitowy i takich tematów mamy tysiąć... już co prawda mamy prawie wszytsko wybrane, ale nasze gusta to nielada wyzwanie by jakoś połączyć :-p
Gratuluję Wam że już na swoim to ważna sprawa dla Was i dzidziusia.

rety dziewczyny właśnie wyszłam spod prysznica, ściskam se cycka bo jakiś podejrzany a tu siara!!!! tak wcześnie??!!??

Wow, mama ma mleko :-p:-p moja znajoma też miałą tak szybko, więc chyba strachu nie ma. Choć u Ciebie to najpierw mleko później brzuszek :-p:-p

ja mam jakiegoś mega doła!!! źle mi coś!!! i sama nie wiem czemu!!!

Hormony buzują :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam

U nas jakaś dziwna pogoda dziś, najpierw słońce, potem deszcz, jak w Boolywood:-)
Ellancz oj to teraz najlepsze przed Tobą, wybieranie mebli, dodatków, ja to zawsze uwielbiałam:-)
Dziuba aż Ci zazdroszczę tej siary, przynajmniej nie będziesz miała problemów z karmieniem, bo od razu będziesz miała pokarm. Ja z Majka się męczyłam, bo dostałam na 3 dobę po porodzie. Jak zaszłam teraz w ciążę, to miałam jeszcze pokarm po Majce, i myślałam że się utrzyma do porodu, ale po kilku tyg zanikł, więc pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki:dry:
Mira
gratuluję synusia, coś tu u nas dużo chłopów będzie:-) ja mam wizytę 20 i mam nadzieję że ginka potwierdzi chłopca:-)
Miniaa to przez tą pogodę, moja Majka jest dziś taka nieznośna, że ciężko z nią wytzrymać, a i mnie drażni byle co

ja z Martyną też przez pierwsze 3dni dokarmiałam strzykawką ze sztucznym mlekiem, otem już normalnie ją karmiłam iersią i nie miałam problemów nigdy zani z pokarmem ani z iersiami, a zaprzestałyśmy cyckowania jak mała skończyła 9miesięcy.

miniaa ja mam dziś to samo co Ty, koszmarny dzień...właśnie się dowiedziałam, że musimy się wprowadzić do nowego domu w ciągu miesiąca, a planowaliśmy za trzy!!!! do tego mój G jest w delegacji i bedzie dopiero na święta ehhh... jak ja sobie poradze to nie wiem

reklama
zgadzam się z tym że to przez wichurę i przez hormony!!! masakra jakaś.... beczę jak dziecko dziś:-(

wejdz na jakąś stronkę z gadzetami dla mluszka np. łóżczka - są takie słodkie i poogladaj a ja do tego posiedzenia wysyłam Ci ciepłe kakao ;)
myślę ze to Ci pomoże ;)
A swojego połówka już przygarnełaś do domku ? po tym jak go deportowałaś ?

Do góry