reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2011

mira no i będzie synio..gratulacje. A bordowy wózek jak najbradziej. Moim zdaniem tez tylko róż i fiolet odpada..a cała reszta pasuje.
nanusia82 daj znac jak film, własnie wczoraj wymysliłam, ze jak zaczna go u nas grać to pójdę..

reklama
Mira wielkie gratulacje!!!!! Bardzo Ci zazdroszczę tez juz bym chciała wiedzieć dzisiaj idę na wizytę może coś uda sie zobaczyć.
Kilka dni tu nie zaglądałam ciężko was nadgonić, pozdrawiam was wszystkie!!!!

Witam się i ja popołudniową porą.

Jestem właśnie po badanich, i co SYNUŚ mi rośnie :) tak bardzo chciałam córeczkę, a tu taki psikus, ale nic ważne że jest zdrowy, rośnie jak na drożdzach, wszysko jest ok.

Dziewczyny jak myślicie, mogę mieć wózek, ale bordowy, czy dla chłopca będzie ok?

mira1234,
gratulacje ! tak to jest... ja chciałam syna i bedę miała córkę, a u Ciebie odwrotnie ;-);-)

Jakie to szczęscie jak wszystko jest ok - mówiłam, że nam wrześniowym mamusiom wszystko pójdzie jak najlepiej - i już niedługo będziemy czekać na smski z sal porodowych :tak::-)

To prawda czas tak leci... ja za moment bedę na półmetku ehh...

Za kazdym razem jak czuję mojego bąbelka mam wrażenie ze to co czułam wcześniej to pewnie nie to było. Wczoraj miałam takie łaskotki ze oczy miałam jak pięć złoty ( tuż po tym jak zjadłam puszkę lodów truskawkowych :-) moze lubi i dała mi znać że ma być powtórka :-):-) ) Niesamowite uczucie. Mam nadzieje że dziś też się powtórzą.

Witam,nie pisze nic przez kilka dni i później mam czytania a czytania:-)
Mira Gratuluję ;-) i również zazdroszczę :-) ja mam wizytę dopiero za tydzień ... i ciekawe czy się dowiem :-)chyba że dupkę wypnie na rodziców no to nic nie zobaczymy...:-p
ostatnio jakoś codziennie mam ochotę na lody i chociaż jednego dziennie muszę zjeść, dziwne upodobanie:-) a najgorsze to że w sklepach nie ma zbyt dużego wybory jeszcze...
Zaraz szykuję się na spacer z córeczką szwagierki ;-) taka ładna pogoda aż żal siedzieć w domku :-)
Miłego dnia życzę wszystkim Mamusia ;-)

reklama
zadziwia mnie to że ktoś w dzisiejszych czasach wierzy w tak bezsensowne zabobony!!! śmiech na sali:-)

u nas dziś wieję tak że głowę może urwać!!! zimno jak nie wiem:-( ja się jakoś kiepsko czuję... jakaś rozbita jestem!!!!

Do góry