reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2011

sylwia współczuję Twojej znajomej. Może rzeczywisćie poczekaj aż sie odezwie.

A mi się wydaje, że powinna napisać jej chociaż smsa, że o niej myśli i że jeżeli tylko będzie miała na tyle sił aby się spotkać niech się odezwie. Takie nagłe oddalenie się od niej, mimo że z dobrych chęci, może nie wyjść na dobre. Tym bardziej, że z tego co pisze to ostatnio bardzo się zżyły.

chociaz smarowanie brzucha i cycków zajmie mi ze 30 sek..ale nieważne..no i tak to wygląda u mnie:baffled:

Uwierz mi, że nie tylko u Ciebie tak to wygląda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
witajcie mamuśki:)

co do smarowania to u mnie tez różnie...czasem zapominam:p staram sie zawsze po wyjsciu z wanny ale róznie to bywa ze mną:)
jesli chodzi o włosy to narazie niemam problemów z wypadaniem a i farbuje normalnie jak mi sie juz odrosty robią,ale za to moja twarz...hmmmm...jak nigdy nie mialam wogóle wyprysków to teraz co chwile mi cos wyskakuje...

wczoraj rano pokłociłam sie z moim M.. cly dzien byłam jakaś struta ale wieczorem pogadalismy i jest lepiej... czasem z głupot wychodzi potem duzy problem..

juz niemogę doczekać się przyszlej srody i wizyty u gina... juz bym chciala zobaczyc mojego maluszka i dowiedziec sie ze wszystko ok.. moze tym razem sie ujawni kim jest:)

brzuszek mi rosnie z dnia na dzień, dzidzię czuję juz chyba systematycznie choc nie są to bardzo mocne ruchy:)moja nikoka codziennie rano całuje brzuszek i rozmawia z brzuszkiem... cos opowiada ze jak urosnie troche i wyjdzie z brzuszka to nauczy go/ją jezdzic na rowerze i wogole rozne rzeczy mowi do brzusia... najlepsze jest to jak mowi kocham cię i jestem twoją siostrą a to moja mama i bedzie tez twoja, moge sie nią podzielić...:):)heh to takie słodkie:):)

miłego dnia kochane:*:*:*

katezbb zazdroszczę ci że już czujesz maleństwo. Ja nie mam pojęcia. Może rzeczywiście coś tam się kręci ale nie wiem że to jest to:-(. Wszyscy mówią że pierwsze czuje się później. Zazdroszczę ci tym bardziej że mamy ten sam termin - choć na razie wg moich obliczeń (owulacja). Zobaczymy co mi powie po usg. Może będę miała w ten piątek :-D(wizytę na pewno).

katezbb aż się wzruszyłam jak czytałam jak Twoja córcia rozmawia z brzuszkiem, super z niej dziewczynka:-)
ja tez mam wizytę za tydzień w środę i już się nie mogę doczekać, a ruchów jeszcze żadnych nie czuję:-( czekam...chociaż dzisiaj mi się śniło że cały brzuch mi aż falował tak dzidzia szalała

Witam się poranną porą, słoneczko świeci jest pięknie, tylko ciekawe czy ciepło ? Zaraz śmigam na zakupy to się przekonam :-)

kurcze, każda z Was już sobie smaruje brzuchol, a ja nie :o( jakoś zapominam o kupnie jakiegoś specyfiku, ale muszę zacząć się rozglądać, bo w przeciwnym razie potem będę załować.

Ja też niby odczuwam ruchy, tzn takie bardzo delikatne gilanie w brzuszku, i tak się zastanawiam czy to już to ? Jutro wizyta, już nie mogę się docczekać po 3 tyg przerwie :o)

do usłyszenia później kochane

elsi, kasiula napewno niedługo poczujecie:) w drugiej ciązy to szybciej następuje... na poczatku to czuje sie nie mocne kopniaczki ale takie rozciąganie, przewracanie w brzuszku:) u mnie to jest tak ze jak sie połoze do łozka to po chwili czuje jak sie maluszek kręci:)
trzymam kciuki za nasze wizyty:) ja w pierwszej ciązy to chyba kolo 18/19 tyg poczułam pierwsze ruchy:)wiec niedługo wy tez bedziecie czuły:) buzki

katezbb moja tez gada do brzucha..podnosi mi bluzkę i woła..halo dzidzia..śmieszne te dzieciaki.
A jak ząbek Twojej córci?
agusia może masz rację co do tego telefonu..
..no i dobrze, ze nie tylko jak jestem taka "systematyczna" w smarowaniu;-)
U nas też dzisiaj słonko:-)

Witam się i ja od nowego dnia!;)
Widzę, że nazbierało się nas kilka na wizytę 13.04 - oby dla nas to był szczęśliwy dzień!:)
No ja póki co opuściłam jedno smarowanie - fakt, że smaruję się tylko wieczorami po kąpieli, ale raz mi się zdarzyło, że nie miałam siły na to:zawstydzona/y:
Ja też czułam takie gilanie w brzuchu, ale uświadomili mnie, że to ZDECYDOWANIE za wcześnie na odczuwanie ruchów maluszka, więc to tylko skóra się naciąga i stąd takie uczucie...
Fajne te Wasze córuchny z takim zachowaniem ;-) Mój siostrzeniec ostatnio do mnie też mówi ciociu a jak już "wyplujesz" tą dzidzię to ja ją będę kochał i przytulał;-) Ale się uśmiałam na to"wyplucie":-D

aniawos ząbek narazie się trzyma :) troszkę zmienil kolor ale naszczescie nic więcej sie nie działo:)tak delikatnie szarawy sie zrobil ale prawie nie widac, dentystka na kontroli powiedziała ze widocznie tylko troszkę nerw się uszkodzil wiec jest dobrze i juz normalnie gryzie wszystko:):)

moja kolezanka juz jest tydzien po terminie i własnie wywołuja jej porod:) w sumie juz trzeci dzien probują i jak narazie nie poszło ale moze dzis sie uda:) byłam w szpitalu z nikolką i tam byla kobieta na sali która miała przy sobie juz maleństwo i nikolka była taka zafascynowana ze szok...śpiewała kołysankę a na koniec spytała czy to nasz szymus albo milenka wyszla z brzuszka?? i czy pani nam odda tego słodkiego bobasa bo nikola sie nim bedzie opiekowac i dawac mleczko:)ta kobieta tak sie smiała :) teraz chce chodzic do szpitala codziennie i oglądać dzidzie...ja powiedziałam ze musimy poczekac troche:):):) ona taka zawiedziona ze ile to moze czekac...:)heh

ola tekst z wypluciem dzidzi świetny:):):):)hihi

reklama
Hej hej! Zazdroszcze czucia ruchow maluchow... Ja przez to ostatnio schizuje ze moze byc cos nie tak.. MAm wizyte dopiero za poltora tygodnia i dzis mnie jakos natchnelo zeby moze isc w tym tyg jeszcze zobaczyc czy ok.. Z drugiej strony co ma nie byc ok jak sie dobrze czuje. Ostatnie usg mialam 15.03 wiec chyba nie ma co przesadzac.. Ale boje sie i chcialabym zobaczyc moja dzidzie. Sama nie wiem isc czy nie.
Co do spania, spie jak zabita! I nawet jak wstaje teraz o 9 to ide spac o 22 i zasypiam od razu.

Do góry