reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

aniawos ja emolim stosuję już jakies 3 lata, jak dla mnie nie ma lepszego balsamu, jest bardzo wydajny, mam bardzo suchą skórę, i stosowałam różne balsamy, jak urodził się mój siostrzeniec, zabrakło mi mojego balsamu i wykorzystałam jego EMOLIUM własnie, i od tamtej pory nic innego, jak widać nawet dla dorosłych się nadaję. Lepszy był tylko z VICHY, ale cena przerażająca.

Za EMOLIUM płacę o 40 zł na dwa miesiąće, co drugi dzień smarowanie całego ciała, a zwykły cena ok 20 zł i codzienne smarowanie, jak dla mnie EMOLIUM wychodzi korzystniej.

Tak więc również polecam i dla małych i dla dużych.

reklama
Czesc,

U mnie kiepski dziś dzień. Odeszła dziś w wieku 55 lat moja iocia, a siostra mojej mamy. Niestety jej dzieci nie zdąrzyły się pożegnać się z mamą. Przykre to i tsrasznie smutne.

W sobotę mam USG genetyczne, wię prawdopodobnie nie będe mogła iś na pogrzeb, choć bardzo bym chciała.

Kacha_wawa, tez przeczytałam Twoją historię przedwczoraj i jestem pełna podziwu dla Twojej siły.

nanusia82bardzo współczuję śmierci cioci!!!! i mam nadzieję że uda ci się pogodzić pogrzeb z usg!!! głowa do góry... ciocia jest w lepszym świecie!!!!

Hej, z wieku ryzyko to mi wychodzi - jedni mowia ze ok. 1 :290 a według lekarzy w bydgoszczy ok. 1:400. Widze ze Tobie dokładne to usg genetyczne robili: np kąt twarzy, przeplywy itd. Mi na usg genetycznym powiedzieli tylko ze jest kosc nosowa i NT 1,2 i tak bardzo ogólnie w sumie. Po wprowadzeniu tych danych i wyników testu PAPP-A i wyniku 1:1300 skierowli mnie na inwazyjne, ale jak juz pisałam zrezygnowałam. Podobno ten wskaznik "wolnej bety" za dużo przekroczyl norme. No coż ja chce wierzyc ze będzie ok i tyle.

syla76,
Jeśli jesteś z bydgoszczy lub okolic to może wybierz się do doktora Skórczewskiego, podobno ma uprawnienia do robienia tego testu,może omówi te Twoje wyniki. Jest zastępcą ordynatora.
Powodzenia.

aniawos ja emolim stosuję już jakies 3 lata, jak dla mnie nie ma lepszego balsamu, jest bardzo wydajny, mam bardzo suchą skórę, i stosowałam różne balsamy, jak urodził się mój siostrzeniec, zabrakło mi mojego balsamu i wykorzystałam jego EMOLIUM własnie, i od tamtej pory nic innego, jak widać nawet dla dorosłych się nadaję. Lepszy był tylko z VICHY, ale cena przerażająca.

Za EMOLIUM płacę o 40 zł na dwa miesiąće, co drugi dzień smarowanie całego ciała, a zwykły cena ok 20 zł i codzienne smarowanie, jak dla mnie EMOLIUM wychodzi korzystniej.

Tak więc również polecam i dla małych i dla dużych.

Ja też używam i również polecam !

Czesc,

U mnie kiepski dziś dzień. Odeszła dziś w wieku 55 lat moja iocia, a siostra mojej mamy. Niestety jej dzieci nie zdąrzyły się pożegnać się z mamą. Przykre to i tsrasznie smutne.

W sobotę mam USG genetyczne, wię prawdopodobnie nie będe mogła iś na pogrzeb, choć bardzo bym chciała.

Kacha_wawa, tez przeczytałam Twoją historię przedwczoraj i jestem pełna podziwu dla Twojej siły.

Ja na Twoim miejscu nie poszłabym na pogrzeb. Teraz gdzie się z ciocią pozegnasz to już nie ma znaczenia. Oszczędzaj siebie bo po co Ci złych emocji w Twoim stanie. Współczucia i trzymaj się ciepło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na Twoim miejscu nieszłabym na pogrzeb. Teraz gdzie się z ciocią pozegnasz to już nie ma znaczenia. Oszczędzaj siebie bo po co Ci złych emocji w Twoim stanie. Współczucia i trzymaj się ciepło.

Też bym chyba nie poszła na pogrzeb.To trudny moment i duzo wzruszeń, a "bebzonik" ma rację ze z ciocią mozesz sie pożegnać w kazdym miejscu, niekoniecznie na cmenatarzu. Mozesz pojsc wieczorkiem i połozyć znicz i odmówic modlitwę. :(

Losie drogi, jaki ja miałam okropny sen:-:)szok:. Oczywiście dotyczył mojego bąbelka. Nawet nie bedę pisać bo się pogniewacie że takie bzdury tu maszczę, ale poprostu masakra.
Na szczęście nie wierzę w takie jakis przesądy, sny i inne.
Ehhhh dobrze że siostrunia do mnie rano zadzwoniła i przerwała to cholerstwo!

Ja na Twoim miejscu nie poszłabym na pogrzeb. Teraz gdzie się z ciocią pozegnasz to już nie ma znaczenia. Oszczędzaj siebie bo po co Ci złych emocji w Twoim stanie. Współczucia i trzymaj się ciepło.

Też tak myślę,że nawet dobrze by było gdyby ten pogrzeb był w sobotę. Za dużo emocji nie wpłynęło by pewnei za dobrze na mnie. Kupimy z mężem wiązankę i przekażemy mamie,żeby położyła na grobie.
Nadal jednak czekam na wieści kiedy się odbędzie.

reklama
Do góry