aniawos
Fanka BB :)
ellancz właściwie takie myslenie o tym, ze Iga pójdzie troche w odstawkę opóxniało moją decyzję o drugiej ciąży..ona jest moją malutką córeczką, która też ciagle przytulam, całuję..a tu będzie ktoś drugi, czasem wymagający więcej opieki niż to starsze dziecko..ale teraz myślę, ze sobie poradzimy. Ja musze karmić malucha cyckiem, a resztę moze robić P..ja mogę wtedy poświecić się małej..mozemy robić to wspólnie, bo ona już ciągle mówi, że bedziemy myc dzidzię, zmieniać jej pieluchę, przytulać...już rozumie, ze mama bedzie musiała przytulać oboje..na razie w teorii zobaczymy jak bedzie w praktyce. Ostatnio wziełam ja na ręce i przytulałam i mówię "moja mała córeczka, najkokańsza..a mała do mnie: mamo (i puka mnie w brzuch) tu masz drugą córkę, jesteśmy dwie, ja:" no tak ale ciebie mogę przytulać a druga córka jest w brzuchu, iga: a jak bedzie z nami, to jedną córkę bedzie przytulał tata a drugą mama"..czyli jakoś to sobie poukładała..i ciągle mówi o siostrze, nie da jej pominąć w żadnej sytuacji:-)