Motylla
Fanka BB :)
Witajcie. A ja mam przeczucie że będę mieć chłopaka, ale może będzie dziewczynka żeby była parka. Mój W chce chłopaka ,a za 3 razem może być dziewczynka. Wiecie co ja to się wdałam w moją mamę bo ona też nas miała rok po roku, (1,7 różnicy) a rocznikowo to 2 lata i jest nas 5 a ja tak myślę góra o 3 dzieci. A jak to będzie to zobaczymy.
Moja znajoma miała tak samo miała być dziewczynka i na każdym usg wychodziła a urodziła chłopaka.i będą jaja
Poprzednio płeć poznałam dopiero w 34tyg
Jakoś mnie nie korci za bardzo, żeby wiedzieć, jaka jest płeć dzidziusia. Jak się dowiem, to fajnie, jak nie, też dobrze
Koleżanka opowiadała o jej znajomych, którzy mieli na 100% mieć dziewczynkę. Nakupowali mnóstwo sukieneczek, pokoik cukierkowy... a przy przy porodzie okazało się, że to jednak chłopczyk
To nieźle podwójne szczęście:-), ale ten co robił usg, że nie zobaczył drugiego dziecka?Wiecie co ja w rodzinie miałam przypadek, że na 100% miała być dziewczynka, a na porodówce się okazało, że parka
Ja jestem ciekawa, ale kiedy dzidzi pokaże to zależy od niej/jego. Dziś mam wizytę o 17.
Ja nie patrze na ubrania ciążowe, mam dużą rozbieżność numeracji - góra 44/46, dół 40, więc na razie upatrzyłam sobie kilka sukienek/tunik dokupię getry ciążowe i będzie w sam raz.