reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

miniaaa super mieszanka..paczki z sardynkami:-D:-D..jak makrela z miodem..bleee....
ja mam ochotę na lody..albo shaka..zaczynam się robić głodna i zaczynam wymyślać.
kachasek jak pezrobisz? utniesz gumke?

reklama
katezbb - też tak ostatnio mam, a dokładnie od wczoraj, przy kolejnych torsjach tak mnie zakuło, że aż zbladłam ze strachu. Dziś coś takjakby ,mnie ciągło w podbrzuszu. Jesli do jutra nie przejdzie pojadę do gin. Bardzo się martwię, ale upławów nie mam, nic poza "ciągnięciem".

Dziewczyny zapisałam się dziś na badanie prenatane, lekarz powiedział, ze nie ma takiej potrzeby, ale my się zdecydowaliśmy. Rozbimy samo USG, krwi (test PAPA) narazie nie, zobaczymy. Badanie USG 9 marca, może maleństwo da nam prezent urodzinowy (mój partner ma urodziny 8 marca) i pokaże co ma między nóżkami :)

A wy już wiecie, co tam między nóżkami mają wasze pociechy?

ja jeszcze nie wiem... w marcu 7 mam badanie przezierności więc może wtedy....
kurcze cały czas mnie muli na żołądku!!!

a co do bólu brzucha to ja od czasu kiedy jestem chora mam bóle w miejscu gdzie mam dzidziusia, chciałam sobie przyśpieszyć wizytę ale niestety nie ma miejsc wcześniej;-(

Nareszcie dzień w pracy się kończy. Mój małż pojechał na Słowację na snowboard, a ja nie mogę ;-) A pojeździłabym sobie. No cóż, przyjdzie i na to pora.

W domu muszę w końcu zabrać się za dokończenie pracy dyplomowej. Został mi jeszcze jeden rozdział do napisania i kosmetyczne zmiany tego co już mam. Termin oddania się zbliża, a ja wogóle nie mam ochoty się za to zabierać. Szczególnie teraz, kiedy najchętniej położyłabym się zaraz po pracy spać.

Potrzebuję motywacji.

Witam was serdecznie po długiej nie obecności. nadrobiłam wszystko, ale co i do kogo już nie pamiętam bo czytam od wczoraj więc tak w skrócie tylko napisze co u mnie.

Długo mnie nie było bo w weekend zmienialiśmy swój stan cywilny, więc trochę zabawy było z przygotowniami mimo że wesela żadnego nie robiliśmy tylko przyjęcie dla 10 osób a slu tylko cywilny.

JA takie bóle jak piszecie mam prawie od początku ciąży, nawet pamiętam że raz spać nie mogłam od nich a jeszcze nie wiedziaąłam że w ciąży jestem. Zazwyczaj mnie boli jak zmieniam pozycje w nocy gwałtowownie, potrafi boleć bardzo aż piszcze z bólu, mówiłąm o tym dr i mów że tak może być.

Ja wizyte mam za tydzień, najpierw gin, a potem prenatalne, mam wielką nadzieje zobaczyć kto to.
A w czwartek do chirurga z nogami, bo martwią mnie one coraz bardziej :( chodzić nie mogę, po 2 godzinach na nogach boli przeokropnie, a w nocy z bólu spać nei mogę :(

Asia - gratulacje ogromne!! szczęścia, szczęścia, i jeszcze raz szczęścia!! wklej jakieś zdjęcie nam na zamkniętym, co by się pochwalić!

agusia - powodzenia w tworzeniu! ja pamiętam jak pisałam magisterkę to w końcu jak termin przypilił to obiacałam sobie pisać 5str dziennie, o byle czym byle pisać, potem jak miałam całość rozdziału to oczywiście połowe wywaliłam, ale jakoś mnie to zmotywowało.

Hej:-)

Melduję sie na wątku choc czasu na pisanie ostatnio brak. Jak wracam z pracy to drzemie a potem zabawy z Maja. W pracy jak chce coś kliknąć bo jest chwilamto zaraz telefony dzwonią albo ktoś przylazi. Dobrze ze A. dzis obiad upichcil makaron z rukola., szynka i pomidorami. Strasznie senność mnie ostatnio męczy moze to depresja sniegowa??;-)
Na USG genetyczne sie nie zdecydowałam i ide 21.03 z rodzinka na 4d. Moze dzidzia pokaże coś miedzy nogami.
Zdrowka życzę i miłego wieczoru.

Asia gratulacje i samych miodowych lat:-)

Dziuba jak uzyskać dostęp na zamknięty wątek pisać do admina:confused:

sawi się tym zajmowała na początku, a teraz stracilam rachubę kto co i jak... pisz może bezpośrednio do admina faktycznie!

reklama
Z tym zamkniętym to może być teraz problem...bo wątpię że admin da tak każdemu dostęp do zamkniętego, kto mu wyślę priva...przydałby się moderator, on zgłosiłby te wszystkie osoby do admina, żeby dostały dostęp do zamkniętego...

Nie wiem która pisała o tych leginsach, ale są takie specjalne dla kobiet w ciąży, tak samo jak i rajstopy, a ceny są takie same jak zwykłe

Do góry