reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Tak, jabłka to węglowodany. Ponieważ zawieraja cukier.
Kbetina lubię tę sukienkę, choć raz w życiu miałam ja na sobie.
Dopóki nie zrzucę tych 3 kg to nic nie chcę kupywać, zeby potem nie wisiało.

reklama
Cwietka prosze Cię kobietko ;-) Ja pod L podchodze ;-) i niestety brzuch mi widać :-( a w dół w tym rozmiarze nie mam szans ;-)

Cwietka nie marudze tylko sie ciesze jak dziecko!!! Brakuje mi 10 kg do wymarzonych 70 ale skóra na brzuchu robi swoje i cycory o jakieś dwa rozmaiwry większe jak nie lepiej tez robią swoje :-) Wlasnie był dziadek i mówi, że baaardzo schudłam. Mimo 80 czuje się nieziemsko seksi, ubieram sie tak jak lubie i olewam brzuch...Nie podoba mi sie moje ciało rozebrane ale mojemu M nie przeszkadza więc ja nic nie mówie o rozstepach..Czesto faceci to zauważaja jak my zauwazamy :-)
I wiecie co??? szok ale naprawde jak mam oficjalnie 3 z przodu to się czuje taka kobieca i dojrzała i mam wrażenie, że zaczyna się najlepszy okres mojego życia i , ze WSZYSTKO przedemną :-) Jestem piekna, mam dwoje dzieci, swiadoma swojego ciała a do tego nadal młoda :-)

I wiecie co??? szok ale naprawde jak mam oficjalnie 3 z przodu to się czuje taka kobieca i dojrzała i mam wrażenie, że zaczyna się najlepszy okres mojego życia i , ze WSZYSTKO przedemną :-) Jestem piekna, mam dwoje dzieci, swiadoma swojego ciała a do tego nadal młoda :-)

Nosz, przecież Ci mówiłyśmy z Salomii, że tak będzie, to nie wierzyłaś;-) A będzie coraz lepiej:-)
Bodzia - seksapil masz w sobie, wystarczy, że nie będziesz tego tłumic. Ludzie widzą w nas to, co chcemy im pokazac, zapomnij o rozstępach, a inni ich też nie zauważą. Ja tam nie mam żadnych rozstępów:-D

Cristal no widzisz jak taki niedowierek :-)Ale byc moze bym tego nie dpstrzegła gdyby nie Wy :-) Ja zawsze zaakompleksiona na maksa była :-) Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dla Was obu :-)
I jkoś nigdy nie mogłam uwierzyć, że taka klusia może mieś seksapil ;-)

reklama
Bodzinka jaka klusia ???!!!! Fajna z cieie kobitka :)
Ja mam cały czas 7 kilo do zrzucenia i narazie mi się nie uśmiecha zrzucać. Może kiedyś :)
Lubię moje dodatkowe kilogramy :D
Ja też 3 z przodu w tym roku :)

Do góry