reklama
U
użytkowniczka r
Gość
U mnie krechy brak, pępek też w kolorze normalny, a hormony do normy nie wróciły. Okresu jeszcze nie dstałam. Gin przepisał tabletki na wywołanie, ale zacznę brać po wakacjach :-)
Ja też dalej nie mam @,a kreseczka jest jeszcze taka bladziutka :-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
W dalszym ciągu mam kreskę mimo, że jako druga z grudniówek rodziłam
Macie jakiś sposób jak w 2 tygodnie zrzucić 4 kg?? :-)
Macie jakiś sposób jak w 2 tygodnie zrzucić 4 kg?? :-)
buzc13
Fanka BB :)
Kreski juz dawno nie mam....nawet nie wiem kiedy znikła ;-) Może dlatego, że nie patrzyłam na swój brzuch, żeby sie nie załamywać ;-)
Wiolcia proponuję iść za mnie do pracy - 8 godzin biegania do zakręconych kasjerek z kluczykiem w sklepie z popsutą klimą ;-) Sauna i aerobic w jednym.
Wiolcia proponuję iść za mnie do pracy - 8 godzin biegania do zakręconych kasjerek z kluczykiem w sklepie z popsutą klimą ;-) Sauna i aerobic w jednym.
Smile_
Antek, Franek i Staś
Ja też nie pamiętam kiedy się pożegnałam z kreską... Pępek też już w normie - znaczy się: powrócił
Skóry tyle ile było przed ciążą i nawet mi się wydaje, że w lepszym stanie niż kiedykolwiek. Za bardzo nigdy brzucha nie pielęgnowałam, a w ciąży to się smarowałam, że ho ho i do teraz mi to zostało...
A od jakiegoś czasu robię brzuszki żeby mi mięśnie wróciły na swoje miejsce... Na razie tylko 500 dziennie, ale trzeba się zmotywować i zwiększyć trochę ilość... Wczoraj na basenie mąż i siostra zgodnie stwierdzili, że gdyby nie Antoś na moich rękach to nie powiedzieliby, że bylam w ciąży :-)
Skóry tyle ile było przed ciążą i nawet mi się wydaje, że w lepszym stanie niż kiedykolwiek. Za bardzo nigdy brzucha nie pielęgnowałam, a w ciąży to się smarowałam, że ho ho i do teraz mi to zostało...
A od jakiegoś czasu robię brzuszki żeby mi mięśnie wróciły na swoje miejsce... Na razie tylko 500 dziennie, ale trzeba się zmotywować i zwiększyć trochę ilość... Wczoraj na basenie mąż i siostra zgodnie stwierdzili, że gdyby nie Antoś na moich rękach to nie powiedzieliby, że bylam w ciąży :-)
reklama
ewwe
Fanka BB :)
500!!?? dziennie??!! dżizus... ja chyba nawet pieciu bym nie dała rady.....podziwiam i w głębi duszy zazdroszczę na samą myśl o cwiczeniu bolą mnie moje zastane stawy, mięśnie...A od jakiegoś czasu robię brzuszki żeby mi mięśnie wróciły na swoje miejsce... Na razie tylko 500 dziennie, ale trzeba się zmotywować i zwiększyć trochę ilość...