reklama
Misia dzięki :-) Ale ja Wam pokaże potem moje zdjęcia 20 plus...Teraz jestem taka w sam raz :-)
Uwielbiam tek fragment Alchemika, który masz w podpisie :-)
też lubię go bardzo
odkąd się tym kieruje wszytko się układa i jestem szczęśliwa więc coś w tym jest...
U
użytkowniczka r
Gość
Do mnie @ nie przyszła jeszcze,a nie cyckuje już 6 tyg :-( Test wyszedł negatywny :/
Do mnie @ nie przyszła jeszcze,a nie cyckuje już 6 tyg :-( Test wyszedł negatywny :/
to spokojnie zaczekaj jeszcze, a jak się martwisz bardzo to idź do gina po skierowanie na badanie hormonów, może prolektyne masz jeszcze wysoką i blokuje cykl
U
użytkowniczka r
Gość
to spokojnie zaczekaj jeszcze, a jak się martwisz bardzo to idź do gina po skierowanie na badanie hormonów, może prolektyne masz jeszcze wysoką i blokuje cykl
Jeszcze wytrzymam z 2 tyg.Miałam tylko maleńkie różowe plamienia około 3,jeden dzień tylko :-/
Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.
U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.
Wiem przynajmniej że to nie ciąża :-) Bo za wcześnie póki co.Może za rok,zobaczymy jeszcze jak to będzie,bo może być różnie :-)
A dziś znowu mam leciutko różowawo :-)
reklama
Ja już od dłuższego czasu nie mam kreski. Pępek był jeszcze ciemny, ale już ok. 2 miesiące jest normalny. No ale mi już hormony wróciły ewidentnie do porządku - cykle mam regularne, wszystkie objawy sprzed ciąży wróciły na swoje miejsce