reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

Misia dzięki :-) Ale ja Wam pokaże potem moje zdjęcia 20 plus...Teraz jestem taka w sam raz :-)
Uwielbiam tek fragment Alchemika, który masz w podpisie :-)

reklama
Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.

A tak na arginesie..8 lat temu @ dostałam własnie 28...Teraz po dwóch ciążach @ dostałm 23 czerwca..Organizm ludzki jednak jest nieodgadniony...

Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.

Wiem przynajmniej że to nie ciąża :-) Bo za wcześnie póki co.Może za rok,zobaczymy jeszcze jak to będzie,bo może być różnie :-)

A dziś znowu mam leciutko różowawo :-)

reklama
Ja już od dłuższego czasu nie mam kreski. Pępek był jeszcze ciemny, ale już ok. 2 miesiące jest normalny. No ale mi już hormony wróciły ewidentnie do porządku - cykle mam regularne, wszystkie objawy sprzed ciąży wróciły na swoje miejsce ;)

Do góry