reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Misia dzięki :-) Ale ja Wam pokaże potem moje zdjęcia 20 plus...Teraz jestem taka w sam raz :-)
Uwielbiam tek fragment Alchemika, który masz w podpisie :-)

reklama
Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.

A tak na arginesie..8 lat temu @ dostałam własnie 28...Teraz po dwóch ciążach @ dostałm 23 czerwca..Organizm ludzki jednak jest nieodgadniony...

Renczysia - te plamienia to mogła być owulacja. Ja tak miałam przed pierwszą miesiączką. Śluz pojawiał się sporadycznie od długiego czasu, ale w pewnym momencie był podbarwiony taką właśnie różową krwią. Ok. 2 tygodnie później przyszła miesiączka.

Wiem przynajmniej że to nie ciąża :-) Bo za wcześnie póki co.Może za rok,zobaczymy jeszcze jak to będzie,bo może być różnie :-)

A dziś znowu mam leciutko różowawo :-)

reklama
Ja już od dłuższego czasu nie mam kreski. Pępek był jeszcze ciemny, ale już ok. 2 miesiące jest normalny. No ale mi już hormony wróciły ewidentnie do porządku - cykle mam regularne, wszystkie objawy sprzed ciąży wróciły na swoje miejsce ;)

Do góry