reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
ja w czasie pobytu nad morzem przez miesiac schudlam 5 kg!!! i to opychajac sie lodami i goframi z bita smietana. teraz tez pochlaniam duze ilosci slodyczy, a waga zleciala o nastepny kilogram. nie wiem o co chodzi, bo przeciez karmie teraz mniej...

A ja stanęłam dziś na wadze tak o, właściwie nie wiem czemu, bo generalnie to czuję się coraz okrąglejsza i cięższa, a okazało się, że kolejny kilogram mi zleciał! Mam już 2 kg poniżej wagi wyjściowej sprzed ciąży! Jeszcze 3 kg do dobrej wagi, a 6 do idealnej ;) Tylko czemu tego spadku po brzuchu nie widać :/ Musi mnie ktoś kopnąć, żeby zaczęła ćwiczyć...

A ja waże 80 kg, więc więcej niż przed i po ciazy z Karolem a właze do ciuchów po ciażowych , Karolowych...Podejrzewam, że piersi- baloniki i skóra na brzuchu moga dawac te 8 kg różnicy...A zreszta nieważne, ważnwe, że nosze znowu 40/42!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krolcia. Ewa ja Was podziwiam..Znam siebie i ja bym się na NPR nie zdecydowała...Chyle czoła...

Byłam dzis u swojego gina i zważyłam się na ich wadze. Brakuje mi 3 kg do mojej normalnej wagi. To wszystko przez ciastka.

A ja wczoraj zaczęłam biegać. Oczywiście zero mocy i zawał prawie był, ale byłam twarda i dobiegłam do wyznaczonego celu. Dzisiaj powtórka z rozrywki już zaplanowana, mam nadzieję ze pogoda mi nie pokrzyzuje planów no i że mi rodzice rozstaną z dziećmi te zaledwie 30 minut. Dla wspomagania odchudzania parę dni temu rzuciłam chleb. To jest chyba najtrudniejsze ale co poradzić jak chleb tuczy. ;/
Zauwazyłam tez że po nowym szamponie włosy mi się nie przetłuszczają już i troszę mniej wypadają, a więc Neril działa.

Kurcze ja prawie nie jem chleba..Jakos tak...Ale dzisiaj mam ochote na słodkie bułeczki mleczne z Biedrony..ach te tuczą..Ale będe twarda!!! Chyba ;-)

reklama
Do góry