reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

cześć laseczki,

BEAKTA ja Cię ostrzegam przed cudownymi środkami!!!

słuchajcie, parę ładnych lat temu zamówiłam sobie u ojców Bonifratrów( !!! ) specyfik pod nazwą Meizitang...W opisie zaznaczyli, że jest zupełnie nieszkodliwy, naturalny ble ble ble...No i to, ze u Bonifratrów, m,nie też zmyliło-myślę sobie-braciszkowie pewnie syfu nie sprzedają...o ja naiwna! wiecie, co to było? ano środek na bazie EFEDRYNY!!!!!!!11:wściekła/y: 2 tygodnie chodziłam z rozszerzonymi źrenicami, spałam po2 godziny, miałam nadpobudliwość ruchową..masakra. Owszem, schudłam 10 kilo w 2 tygodnie, ale z jakimi szkodami dla organizmu!!

reklama
cześć laseczki,

BEAKTA ja Cię ostrzegam przed cudownymi środkami!!!

słuchajcie, parę ładnych lat temu zamówiłam sobie u ojców Bonifratrów( !!! ) specyfik pod nazwą Meizitang...W opisie zaznaczyli, że jest zupełnie nieszkodliwy, naturalny ble ble ble...No i to, ze u Bonifratrów, m,nie też zmyliło-myślę sobie-braciszkowie pewnie syfu nie sprzedają...o ja naiwna! wiecie, co to było? ano środek na bazie EFEDRYNY!!!!!!!11:wściekła/y: 2 tygodnie chodziłam z rozszerzonymi źrenicami, spałam po2 godziny, miałam nadpobudliwość ruchową..masakra. Owszem, schudłam 10 kilo w 2 tygodnie, ale z jakimi szkodami dla organizmu!!

:szok: no to faktycznie niezdrowo bardzo , 10 kilo w 2 tygodnie matko!

Oj widze ze tu kilogramy spadaja:-)Gratuluje wszystkim!
U mnie bez zmian 2 kg mniej tak jak bylo:zawstydzona/y:No ale na obiadkach mamy i slodyczach z Pl raczej nie strace.Ale przynajmniej sie ciesze ze nie przytylam :tak:
Trzymajcie sie dietowiczki

ja nawet nie zaglądałam na ten wątek, żeby sobbie przykrości nie robić, bo tak jak chciałam być w ciąży to widziałam same brzuszki dookoła, tak teraz widzę same chuderlaki a ja się boję na wagę stanąć bo puchnę z godziny na godzinę, a tu nagle widzę ze w ciaży można stosować SB ale drugą fazę, wow, sama chciałam, ale jednak trzeba się zmobilizować, dopiero teraz wiem co przechodzicie dziewczynki... Chyba jednak zostanę "torbą" do porodu... Za to bardzo mocno wam dopiguję i absolutnie zero pisania o zachciankach obiecuję wam:)

Ech nie ma jak to ciaa, przynjamniej sie wurzytow sumienia nie ma jak sie zje cos co duzo.Ech a ja dzis zgrzeszylam bo jakis mega glod mnie dopad! Ale tylko jeden dzionek, wiec chyba nie utyje hehe

Heja. Ja tez nie wierze w cudowne srodki ale coz...czlowiek zdesperowany to glupi...zostalo mi 5 tygodni do wyjazdu do Pl wiec ....czlowiek ma jakies nadzieje...;-)

Beakta a ja to dopiero głupia jestem:-D sama sobie to Alli dziś zafundowałam hahahahaha. No ale ten preparat to nie żaden super odchudzacz, tylko wspomaga odchudzanie, a poza tym w aptece kupowany...No zobaczymy. Na pewno żadnej efedryny ani innego świoństwa w nim nie ma:-D:-D

ps. też zdesperowana jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D no i nie znałam tego leku wtedy jak o nim pisałaś-miejmy nadzieję,żena coś się przyda:-p

Beakta a ja to dopiero głupia jestem:-D sama sobie to Alli dziś zafundowałam hahahahaha. No ale ten preparat to nie żaden super odchudzacz, tylko wspomaga odchudzanie, a poza tym w aptece kupowany...No zobaczymy. Na pewno żadnej efedryny ani innego świoństwa w nim nie ma:-D:-D

ps. też zdesperowana jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D no i nie znałam tego leku wtedy jak o nim pisałaś-miejmy nadzieję,żena coś się przyda:-p

Ania wiem ze ten Alli reklamuja na pl telwizji a ty go tu kupilas?:confused:

reklama
poczytałam o tym alli i muszę powiedzieć, że nie bardzo mnie to przekonuje ( na SB nie je się dużo tłuszczów), ale aine próbuj zobaczymy rezultaty;-):-D, może mnie przekonają twoje wyniki

Do góry