reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
U mnie postepy zaczyna byc widac.Od trzech tygodni cwicze codziennie i widac rezultaty.Brzuszek troche spadl a co najwazniejsze prezniejszy sie robi.Maz sie smieje ze jak tak dalej pojdzie kaloryfer bede miala na brzuchu hahahah.Nie nie az tak dobrze nie bedzie , za duzy brzuch po ciazy zostal, poza tym ja jetem raczej paczusiem na codzien wiec jedynie moge poprostu troche zmniejszych obwodzik.No i 3 kilo mniej wiec zawsze cos.Aleprzypominam ze mam dosc duzo do zrzuce ia wiec to kropelka w morzu.Noa awy dziewczyny? Chwalic sie tutaj!!!! Co jest???

Gastone 3tydzien jestem na SB na Ifazie i mam 3,5kg na minusie.
Raz waga mi tylko pokazala 4,4kg mniej.
Tylko ze ja nie cwicze bo jestem po cc i jeszcze mnie szew ciagnie i cos tam w srodku boli i strasznie sie boje zaczac robic brzuszki czy co kolwiek,wole poczekac.
Nawet jak w dzien maly jest marudny i go ponosze troche to wieczorem brzuch strasznie boli:baffled:.
Jedynie co mi zostalo to spacerki z malym ale za bardzo nie mam gdzie:no:

gastone , podziwiam cię za wytrwałość, ja codziennie rano zamierzam ćwiczyć callanetics i na tym się kończy:dry:, tylko codzienny spacerek zostaje i raz na tydzień basen
same widzicie, że to za mało:baffled:
ewelcia86 lepiej zakończ 1fazę im dłużej trwa tym spadki mniejsze i jest denna:-), ja jestem na drugiej i waga tez spada o ile oczywiście nie zgrzeszysz jak ja, np piwskiem z sąsiadką:cool2:

wklejam suwaczek:zawstydzona/y:
mpzwf_869392a5e8ffc2f83c7a809ec19329eb.png

mpf_07d81e4ddb7101f4aa6295faa8f4200f.png

beakta nie miałam z nim do czynienia ale nie wierzę w żadne cudowne środki

Zgadzam sie w 100 procentach.W polsce przetstowalm ich chyba ze sto :-D Beata lepiej pij miwdzy posilkami duzo wody albo herbaty czerwoonej albo zielonejPrzynjmniej n zdrowie ci wyjdzie.A ja sie tez przymierzam Beata do kupna cudowanego srodka.Biezni :-D
Ewelcia86 gratuluje spadku wagi.Jajak mowilam wcesniej diety nie mam tylko zmienilam sposob zywienia i wyeliminowalam slodycze i chleb.I widze ze pmoglo, nawet mam wiecej energii ;-)

reklama
ms.marple to u ciebie tez fajny spadek 5,5kg:tak:.
Dobrze kojarze ze Ty tez na SB? II faza tak?:tak:
no ja II zaczne w poniedzialek,przedluzylam I bo nie mialam jedzenia na II faze a m pojechal w niedziele na fuche i D**a z zakupow a ja mieszkam na takim zadupiu ze sklepu nie ma:zawstydzona/y::wściekła/y:

Do góry