Ewelcia poczytaj Szczuplejsza - Zdrowe Odchudzanie - Dieta South Beach- jak długo można kontynuować pierwszy etap diety Plaż Południowych?Dzis rano sie wazylam a tak 4400g mnieji tak sie zastanawiam czy nie przedluzyc sobie Ifazy o tydzien?
Co o tym myslicie?
reklama
U mnie postepy zaczyna byc widac.Od trzech tygodni cwicze codziennie i widac rezultaty.Brzuszek troche spadl a co najwazniejsze prezniejszy sie robi.Maz sie smieje ze jak tak dalej pojdzie kaloryfer bede miala na brzuchu hahahah.Nie nie az tak dobrze nie bedzie , za duzy brzuch po ciazy zostal, poza tym ja jetem raczej paczusiem na codzien wiec jedynie moge poprostu troche zmniejszych obwodzik.No i 3 kilo mniej wiec zawsze cos.Aleprzypominam ze mam dosc duzo do zrzuce ia wiec to kropelka w morzu.Noa awy dziewczyny? Chwalic sie tutaj!!!! Co jest???
Gastone 3tydzien jestem na SB na Ifazie i mam 3,5kg na minusie.
Raz waga mi tylko pokazala 4,4kg mniej.
Tylko ze ja nie cwicze bo jestem po cc i jeszcze mnie szew ciagnie i cos tam w srodku boli i strasznie sie boje zaczac robic brzuszki czy co kolwiek,wole poczekac.
Nawet jak w dzien maly jest marudny i go ponosze troche to wieczorem brzuch strasznie boli.
Jedynie co mi zostalo to spacerki z malym ale za bardzo nie mam gdzie
Raz waga mi tylko pokazala 4,4kg mniej.
Tylko ze ja nie cwicze bo jestem po cc i jeszcze mnie szew ciagnie i cos tam w srodku boli i strasznie sie boje zaczac robic brzuszki czy co kolwiek,wole poczekac.
Nawet jak w dzien maly jest marudny i go ponosze troche to wieczorem brzuch strasznie boli.
Jedynie co mi zostalo to spacerki z malym ale za bardzo nie mam gdzie
gastone , podziwiam cię za wytrwałość, ja codziennie rano zamierzam ćwiczyć callanetics i na tym się kończy, tylko codzienny spacerek zostaje i raz na tydzień basen
same widzicie, że to za mało
ewelcia86 lepiej zakończ 1fazę im dłużej trwa tym spadki mniejsze i jest denna:-), ja jestem na drugiej i waga tez spada o ile oczywiście nie zgrzeszysz jak ja, np piwskiem z sąsiadką
wklejam suwaczek
same widzicie, że to za mało
ewelcia86 lepiej zakończ 1fazę im dłużej trwa tym spadki mniejsze i jest denna:-), ja jestem na drugiej i waga tez spada o ile oczywiście nie zgrzeszysz jak ja, np piwskiem z sąsiadką
wklejam suwaczek
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Podziwiam Was dziewczyny i życzę wytrwałości Ja się ciągle nie mogę zebrać, aż wstyd się pokazywać
beakta
Mammy of boys & girl
A ja sie zbieram do kupna cudownego srodka:-) pod nazwa ALLI...miala ktoras z was z tym do czynienia ?
beakta nie miałam z nim do czynienia ale nie wierzę w żadne cudowne środkiA ja sie zbieram do kupna cudownego srodka:-) pod nazwa ALLI...miala ktoras z was z tym do czynienia ?
beakta nie miałam z nim do czynienia ale nie wierzę w żadne cudowne środki
Zgadzam sie w 100 procentach.W polsce przetstowalm ich chyba ze sto Beata lepiej pij miwdzy posilkami duzo wody albo herbaty czerwoonej albo zielonejPrzynjmniej n zdrowie ci wyjdzie.A ja sie tez przymierzam Beata do kupna cudowanego srodka.Biezni
Ewelcia86 gratuluje spadku wagi.Jajak mowilam wcesniej diety nie mam tylko zmienilam sposob zywienia i wyeliminowalam slodycze i chleb.I widze ze pmoglo, nawet mam wiecej energii ;-)
reklama
ms.marple to u ciebie tez fajny spadek 5,5kg.
Dobrze kojarze ze Ty tez na SB? II faza tak?
no ja II zaczne w poniedzialek,przedluzylam I bo nie mialam jedzenia na II faze a m pojechal w niedziele na fuche i D**a z zakupow a ja mieszkam na takim zadupiu ze sklepu nie ma
Dobrze kojarze ze Ty tez na SB? II faza tak?
no ja II zaczne w poniedzialek,przedluzylam I bo nie mialam jedzenia na II faze a m pojechal w niedziele na fuche i D**a z zakupow a ja mieszkam na takim zadupiu ze sklepu nie ma