reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

E wole nie ryzykowac.Jakis czas temu nekaly mnie dolegliwosci zwiazane z zespolem jelita wlazliwego i wiem co to znaczy tak nagle khmmm chciec do toalety.Najgorsze jest to ze mnie bralo wtedy kiedy bylam w miejscu gdzie nie ma mozliwosci skorzystania z toalety.wtedy o niczym innym nie myslisz tylko o kibelku.Raz hih poszlam z mezem kupic buty dziecku i nagle robie sie mokra , milcze jestem blada a moj maz tylko powiedzial no lec! ja zaczekam! Dzieki bogu obok byl pub.Ale na szczescie narzie jakos mnie nie lapie, bralam tabletki, antyybiotyki i przestalo mnie meczyc.ale jak zjem cos ciezszego albo nawet rosol ktory tak uwielbiam to jak to moja przyjaciolka zawsze mowila ide POGADAC Z OSKAREM :-D:-D:-D Ja chcialam kupic te tabletki , ale jednak nie bede ryzykowac.Za duzo mialam juz tych wizyt w kibelku i nie jets to przyjemne..:baffled:
A tu jakbys chciala sobie poczytac ,byc moze juz czytalas?
http://wiadomosci.onet.pl/1415126,242,1,alli_nadzieja_puszystych,kioskart.html

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu, artykuł czytałam wczoraj:-)

A przy zespole wrażliwego jelita nie ryzykuj, broń Boże!! Znam osoby, które to mają-nic przyjemnego, jak sama wiesz.Minusem jest, że nie można jeść np. pieczywka razowego...czy się mylę?

Gosiu, artykuł czytałam wczoraj:-)

A przy zespole wrażliwego jelita nie ryzykuj, broń Boże!! Znam osoby, które to mają-nic przyjemnego, jak sama wiesz.Minusem jest, że nie można jeść np. pieczywka razowego...czy się mylę?

Wiesz wlqsciwie to nie wiem bo jadam pieczywo pelnoziarniste, a ciezko isobie przypomniec czy mialam te dolegliwosci po razowcu.Zreszta byl okres ze po wszystkim je mialam..

Powiedzialam do m ze jak skoncze diete to jem kebaba,ale czuje ze chyba dzis nastapi ten wielki dzien:-D
Ale narobilas ochoty na kielbase z grilla:blink:

no wiec u mnie na szczescie lub nieszczescie :dry:bez zmian dalej waga stoi w miejscu.Na szczescie bo grzesze caly czas a juz z pewnoscia zgrzeszylam przestrasznie tydzien temu:zawstydzona/y:A na nieszczescie ze w sierpniu jade na wakacje no i waga nie maleje:sorry2:

reklama
no wiec u mnie na szczescie lub nieszczescie :dry:bez zmian dalej waga stoi w miejscu.Na szczescie bo grzesze caly czas a juz z pewnoscia zgrzeszylam przestrasznie tydzien temu:zawstydzona/y:A na nieszczescie ze w sierpniu jade na wakacje no i waga nie maleje:sorry2:
mam to samo
a wczoraj nagrzeszyłam:wściekła/y: mam wyrzuty sumienia, że taki śmietnik z siebie zrobiłam:wściekła/y:

Do góry