reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Wiecie co a ja dzis znow mialam kryzys ale na szczescie sie nie poddalam.Bozena pamietsz jak opowiadalas o Mufince? Do mnie dzis krzyczaly batony na stacji benzynowej.Wez mnie wez!we!zjedz!!!:zawstydzona/y: Alee wyszlam uf!Ale slina mi pociekla ze hej!

reklama
Gastone dobrze ze sie nie skusilas:tak:.
Mnie jakos nie ciagnie do slodkiego,zresztan ja nie przepadam za slodkim no poza ciaza wtedy moglam jesc tonami:-D.
To tak na dziewczynke jadlam a urodzilam chlopczyka hehe:-D:-D:-D.

Dzis rano sie wazylam a tak 4400g mniej:tak:i tak sie zastanawiam czy nie przedluzyc sobie Ifazy o tydzien?
Co o tym myslicie?

cytrusku mam to samo:zawstydzona/y:a rano byłam taka zadowolona z wyników:-(, teraz kazałam na siłę mojemu M żeby resztę ciasta wciągnął bo chyba bym się nie opanowała

kurczę napisałam rano posta i się nie pojawił:dry:

no chwalić się babki co tam po tygodniu słychać:tak:
ja mogę się pochwalić tylko głupotą -wczoraj nagrzeszyłam, że hej:wściekła/y:
a jeszcze z rana taka byłam zadowolona z wyników, na drugiej fazie też waga leci w dół a jedzonko już całkiem smaczne jest:tak:
ale jak będę się tak wygłupiać co weekend to do urlopu niewiele spadnie:wściekła/y:

hej dziewczyny:-)
czy moglybyscie napisac co tak naprawde jecie na diecie SB, taki wasz jadlospis z podzialem na sniadanie, obiad i kolacje:cool2: bo ten z tej ksiazki to taki skomplikowany jakis.....

Agusiek wcale nie jest skomplikowany-tylko Ci sie tak wydaje.
Przekasek prawie wcale nie jadam bo albo nie jestem glodna albo nie mam czasu:cool2:

reklama
A ja cos stoje ostatnio. Zeszlo mo moze ze 2-3 kg i stop. Tylko ze ja nie robie zadnej konkretnej dietki tylko tak sama staram sie ograniczac. Hm...tylko ze staram nie znaczy ze zawsze mi sie udaje a potem sie dziwie ze waga stop.....:angry:

Do góry