dziewczyny, ja też uwazam, ze nie ma to jak normalna zdrowa dieta, ale jakoś się na Alli skusiłam taki kobiecy kaprys hihi.No zobaczymy...To była błyskawiczna decyzja, byliśmy akurat w centrum handlowym, zobaczyłam reklamę, weszłam, pani wypytała o BMi, o wagę i takie tam medyczne sprawy-no i kupiłam
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
W nas w bootsie tez widziaalam. ;-)Ania wiem ze ten Alli reklamuja na pl telwizji a ty go tu kupilas?
W nas w bootsie tez widziaalam. ;-)
No prosze..:-)
cześć dietowiczki
ms.marple, to "cudo" zażywam od 2 dni. wcześniej ładnie schudłam 7 kg, ale potem po SB znów wróciłam do starych nawyków i 1 kg przybył. Od 2 dni łykam to Alli plus staram się nie przesadzać z jedzeniem-ale dieta nazwać tego nie można, bo np. jem sporo majonezu, kiełbasę żywiecką i takie tam...No ale mimo to kilo mniej dziś waga pokazała(od dziś zamierzam ograniczać jednak to niezdrowe zarcie...). To Alli nie jest jakąs cudowną pigułką, po prostu eliminuje jakiś procent tłuszczu z codziennej diety i to wszystko. A działa to tak, ze ilekroć zjem coś, co przekracza dzienną dawkę "fatu" na posiłek-czyli 15 procent-lecę do toalety... Poczekamy, zobaczymy jak to dalej będzie...ja tam w pigułki nie wierzę tylko w racjonalnie jedzienie, a Alli kupiłam powodowana kobiecym widzimisię hihihi.
ms.marple, to "cudo" zażywam od 2 dni. wcześniej ładnie schudłam 7 kg, ale potem po SB znów wróciłam do starych nawyków i 1 kg przybył. Od 2 dni łykam to Alli plus staram się nie przesadzać z jedzeniem-ale dieta nazwać tego nie można, bo np. jem sporo majonezu, kiełbasę żywiecką i takie tam...No ale mimo to kilo mniej dziś waga pokazała(od dziś zamierzam ograniczać jednak to niezdrowe zarcie...). To Alli nie jest jakąs cudowną pigułką, po prostu eliminuje jakiś procent tłuszczu z codziennej diety i to wszystko. A działa to tak, ze ilekroć zjem coś, co przekracza dzienną dawkę "fatu" na posiłek-czyli 15 procent-lecę do toalety... Poczekamy, zobaczymy jak to dalej będzie...ja tam w pigułki nie wierzę tylko w racjonalnie jedzienie, a Alli kupiłam powodowana kobiecym widzimisię hihihi.
rozumiem, czasami jednak coś pomaga, dlatego pytamPoczekamy, zobaczymy jak to dalej będzie...ja tam w pigułki nie wierzę tylko w racjonalnie jedzienie, a Alli kupiłam powodowana kobiecym widzimisię hihihi.
U mnie tak samo.aine jak ci idzie z tym cudem?
moja waga ciągle góra -dół jak na huśtawce jestem taka zła
Wczesniej waga pokazywala 4,4kg mniej potem przez pare dni 3,5kg mniej wczoraj 4,4kgmniej a dzis 4,5kg mniej.
Chciala bym jeszcze z 6kg zrzucictylko nie wiem jak to zrobic;-).
Aine no wlasnie ja sie boje ze po tej SB wroce do normalnego jedzenia.normalne w sensie kielbasa,bigos(uwielbiam)schabowy itp....
cześć dietowiczki
Ania a czytalas ostrzerzenie apropo Alli na internecie? Zeby nosic na sobie ciemne ciuchy i bielizne na zmiane
Ja jednak sie nie skusze bo cigle przebywanie w toalecie mi sienie usmiecha, a co gorsze pojde na spacer i co wtedy, w majtki mam robic?
A ja dalej cwicze codziennie robie brzuszki i co drugi dzien na rowerze pedaluje, i steoerku no i twisterek.I powiem wam ze zadna dieta mi nie spalila brzuszka jak cwiczenia.Fakt ze sporo pozostalo do zrzucenia, ale juz widac efekty ze jest mniejszy i to najwzniejsz, a co najwazniejsze nie glodze sie tylko racjonalnie odzywiam.
A do brzuszkow kupilam wslaniena necie urzadzonko.
Bo do tej pory cwiczylkam na prostym z aldika.(zd 1)
Załączniki
reklama