reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
dziewczyny ja mam dwojke maluchow moj synek ma 18 miesiecy a coreczka 6 przed ciazami wazylam 56 kg pieknie wygladalam a teraz waze 48 kg nic nie robilam i nie wiem co zrobic zeby przytyc,jem duzo slodyczy ale nic nie pomaga koszmar!!!!

Ja mam dokladnie tak samo jestem szczupla tylko ze nie moge brzucha zgubic .
Moze ktoras ma dobra metode na zgubienie brzuszka oprucz robienia brzuszkow bo to juz wiem.
A tak wogole to witam was

ms. marple, 7 to nic w porownaniu do tych kilkunastu, ktore jeszcze muszę zrzucić...
no nie:angry: moja droga to już bardzo dużo:tak:
chciałabym tyle:eek:

beakta ja też taki łasuch na słodycze, ale ostatnio z każdym kawałkiem ciasta miałam coraz większy niesmak :baffled:
i właśnie najbardziej w diecie SB brakuje mi chleba na śniadanie:-D

babki nie wiecie gdzie można kupić w limerick serek ricotta?

Ostatnia edycja:
ms. marple, w Irlandii ricotty nie widziałam, ale pewnie gdzieś musi być...Ja ten serek kupowalam w Polsce i robiłam z niego deserki kawowo-migdałowe na bazie słodzika:)

A mnie tu w IE strasznie brakuje sera fety takiego jak w Polsce-tam był kremowy i słony , no i taki mokrawy, tu to zupełnie nie to samo. A uwielbiam sałatkę grecką!

Co do chlebka na śniadanie-ja też uwielbiam i zazwyczaj rano jadłam właśnie kanapki, przez parę pierwszych dni SB byłam dosłownie na "głodzie chlebowym":-D, ale potem i to minęło. Teraz jem najczęściej solidną jajecznicę na oliwie plus sok pomidorowy i jakaś wędlina -to mi daje dłuższe uczucie sytości i nie "zapycha" tak jak ten-pyszny skądinąd-chlebuś:)

Ja mam dokladnie tak samo jestem szczupla tylko ze nie moge brzucha zgubic .
Moze ktoras ma dobra metode na zgubienie brzuszka oprucz robienia brzuszkow bo to juz wiem.
A tak wogole to witam was
Cześć zamiast robienia brzuszków dużo bardziej praktyczne i przede wszystkim skuteczne jest wciąganie brzucha:tak:można to robić w dowolnej chwili i nie wymaga dużo wysiłku a mięśnie brzucha pracują tak samo ;-)jeżeli dołączyć do tego pośladki i uda efekt murowany :)))Wierz mi sprawdziłam :)Ja oczywiście dodatkowo zawsze stosowałam dietke:) Pozdrawiam i powodzenia życze:)

No to chyba i ja sie dolacze do watku:-)
Do zrzucenia jakies14-16 kg.Powiem wam szczerze ze nie zdawalam sobie sprawy ze az tyle:szok:Do dnia dzisiejszego kiedy to odwazylam sie stanac na wadze.
Od wczoraj nie jem slodyczy,ziemniakow (i ziemniako pochodnych-chipsy moja zmora!),chleba.Zobaczy,my co z tego bedzie i biore sie za te nieszczesne brzuszki,moze i skakanke do tego dolacze(w co watpie).
A tak pozatym to slyszalam ze callateics baaaaaaardzo dobrze dziala:tak:Nawet sprobowalam fajne cwiczenia,nie meczysz sie tak ale miesnie potem bolaaaaa nastepnego dnia jak cholewka:sorry:

calanetics super! i polecam też step-jeszcze w Polsce chodziłam przez jakiś czas, mieliśmy świetną instruktorkę, dawała tak w kość, ze potem się nawet gadać nie chciało:-D a ćwiczenia na stepie są o tyle fajne, ze łączą układy taneczne z podskakiwaniem, naprawdę super sprawa.
A ja chyba się przeprosze z orbitrekiem, bo stoi i się kurzy:zawstydzona/y:

cytrus a gdzie ty widzisz te 14kg?:szok: chyba, że chcesz ważyć 40kg;-):-D:-D

co do callaneticsu to bardzo polecam , dawno temu tylko dzięki niemu utrzymywałam wagę-- efekty są widoczne baardzo szybko:tak:
no i polecam wszystkim babkom , które mają jakieś problemy zdrowotne bo to są bardzo statyczne ćwiczenia, z moimi słabymi stawami aerobik ze stepami odpadł w przedbiegach:baffled:
teraz też mam zamiar ćwiczyć jak tylko znajdę w sobie jakąś energię bo ciągle jestem zmęczona:wściekła/y:

aine taki serek a'la feta jak w Polsce widziałam u nas w Wiśle, może u ciebie też się znajdzie w polskim sklepie

reklama
Do góry