reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

ewelcia widzę, że ty masz 3kg do celu....jak ja już tak będę to podejrzewam, że też będę sobie pozwalała na grzeszki, bo na razie to jeszcze daleka droga że hoho:tak:

Spacer zaliczony, do szkoły sprintem pchając wózek, a ze szkoły zwolnioniłam tepo dzięki córce ;-) ale za to jak przyszłam to wypucowałam okno w salonie, a dooość spore jest...także chyba wszystkie mięśnie dziś rozruszałam :-D Piękna pogoda więc aż żyć się chce :-)

reklama
Cześć wszystkim. Dziś aktualizacja suwaczka:-D mimo wczorajszego ciężkiego grzechu:-D Matko do wieczora nie mogłam przeboleć, że pękłam i zjadłam kilka, no może kilkanaście frytek z mężem, ale tak mi dobrze na chwilke było, że hej :-)
Waga spadła, słonko świeci, a my szykujemy się na paradę. Mam nadzieję, że się nie rozpada....buziaki ;-)

witajcie babki po jednym dniu przerywnika:-D:-D

dzisiaj zero spadku co oznacza, że od 14go żadnych postępów
footinmouth.gif
odkąd zaczęłam druga fazę 1/1 żadnego spadku wagi
footinmouth.gif
już 4dni co prawda 4 dni z @ ale jednak...
dzisiaj jeszcze zrobię dzień warzyw a później zmienię na 3/3 i zobaczę
kicha i mnie to wqrza:wściekła/y:
wczoraj zrobiłam nutellę ale mi nie smakowała pewnie i tak bym ją wciągnęła ale ukradkiem małż wciągnął :-D

Lewcia ja żadnych krwotoków z nosa nie miałam tylko czuję się osłabiona
lecę bo dzieć buczy:baffled:
a co tam u was?

Ostatnia edycja:
ms marple ale to norma że na @ waga stoi baa czasem idzie w górę ;-) a 3/3 zacznij od 3 dni warzyw a nie protein :tak: ta dieta nie jest na zrzucenie kg na już dlatego potrzebna jest cierpliwość i wytrwałość czego ci jak najbardziej życzę :tak::tak::tak: ja nutelli samej w sobie tyż nie lubię dlatego robię zawsze pralinki :-) w lodówce już się chłodzą marcepanki i pomarańczowe :-):-):-)

aktualizacja suwaczka ;-)

ms marple ale to norma że na @ waga stoi baa czasem idzie w górę ;-) a 3/3 zacznij od 3 dni warzyw a nie protein :tak: ta dieta nie jest na zrzucenie kg na już dlatego potrzebna jest cierpliwość i wytrwałość czego ci jak najbardziej życzę :tak::tak::tak: ja nutelli samej w sobie tyż nie lubię dlatego robię zawsze pralinki :-) w lodówce już się chłodzą marcepanki i pomarańczowe :-):-):-)

aktualizacja suwaczka ;-)
pauletta może masz rację zacznę od warzyw, dzisiaj sobie zrobiłam sałatkę warzywną na śniadanie łoł jaka feeria smaków:-D:-D
gratuluję zdaje się 0,8 kg ci spadło super:tak: teraz ważymy toćka w toćkę tak samo:-D

a cóż to za cudo te marcepanki?:szok::-D

aja własnie wstawiłam ptasie mleczko do lodówki

Ostatnia edycja:
ms marple tak 0,8kg :tak: a marcepanki to nic innego jak nutella z aromatem migdałowym daję tylko mniej płynnego mleka żeby było gęste bardzo bo wtedy łatwiej zapakować do folii spożywczej takie małe porcje i kształtuje pralinki :-):-):-)

reklama
ms marple tak 0,8kg :tak: a marcepanki to nic innego jak nutella z aromatem migdałowym daję tylko mniej płynnego mleka żeby było gęste bardzo bo wtedy łatwiej zapakować do folii spożywczej takie małe porcje i kształtuje pralinki :-):-):-)

keczup zrobiony, majonez zrobiony nooo teraz można jeść :-):-):-) ale ja łasuch jestem :-D:-D:-D zaraz się biorę za shepards pie mniam uwielbiam to :tak::tak::tak:
gratulejszyn!!!
ale smaka robisz...i jak kilogramki super leca...normalnie tak jak mi w tym czasie kiedy naprawde uczciwie dietowalam:sorry::-p:nerd:

ja czasami lapie strasznego dola i mam ochote na grzeszki.../
zaczynam diete ale kolo 17 juz bym zjadla cos innego-brak silnej woli sie odzywal:baffled:
od dzis znow dieta..mam nadzieje ze wytrwam tym razem....
kopnijcie mnie plisssssssssssssss

Do góry