reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
No ewelcia jakbym niała 2 tyg zastoju z waga to chyba bym się załamała, ale nie chce mówić hop;-)
Dziś naszczęście spadek jest i od razu lepiej się czuję. Spodnie dżinsowe zaczynają mi lecieć, bo w pasie 5cm mniej :-) także puki tyłek puszysty to zwężę je tylko w pasie, żeby dochodzić :-D

ms.marple jakoś leci...wszystko na suwaczku ;-)

Miłego dzionka, ja właśnie szykuję się do szkoły z kurduplastą....

Ostatnia edycja:
witam :-)
kobitki fajnie,ze Wam waga leci w dol:-) bo u mnie niestety nic milego wazenie nie pokazalo +0,3 :wściekła/y: ale spodziewalam sie wiecej :-Dwiec nie jest zle (powiem szczeze, ze bylo mi to potrzebne, odrazu humor sie poprawil jak troche cukru wpadlo do organizmu :-D:-D:-D)dzis zaczynam 3 dni P wiec moze odpokotuje te 2 dni obrzarstwa;-)
ms.marple- z jakiego przepisu robilas to ciacho??warto miec taki przepis skoro mowisz, ze takie pyszne:-p ja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie :happy2:
milego dzionka!!

ms.marple- z jakiego przepisu robilas to ciacho??warto miec taki przepis skoro mowisz, ze takie pyszne:-p ja dzis zrobie ptasie mleczko bo moi chlopcy uwielbiaja to dukanowskie :happy2:
milego dzionka!!

marcysia tu ci podaję przepis
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Ciasto jogurtowe

powiem ci, że dla mnie było pyszne bo ja jestem uzależniona od słodyczy i po takim poście to dla mnie wszystko co wygląda jak ciasto jest pyszne:szok::-D:-D:-D

a jak tworzysz ptasie mleczko?

witam się z rana

ewelcia nie jest tak najgorzej spadek 0,3kg ale pewnie to spadek wody bo dzisiaj 2gi dzień @
ale ciacho było pyszne:-D:-D

a jak tam twoja waga?

Lewcia87 jak idzie?
u mnie kiszka:wściekła/y::wściekła/y::baffled:ale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....

jak zaczynalam 2 ture ONZ to wazylam 56,5kg,po dwoch dniach juz mialam 55,5kg -woda zeszla po prawie tygodniu sciemniania a nie odchudzania....a dzis 57kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez:sorry2::sorry2::cool2:....w niedziele byla pizza!!!
Przegielam tym razem....
dzis i jutro jesczze dietuje,w piatek robie przerwe bo mam ochote na ogorkowa;-)...a od soboty biore sie uczciwie za dietke tak jak w pierwszej turze...nie podjadalam i 2,9kg spadlo w 9dni;-)

robilam ptasie mleczko jak bylam na Dukanie i nawet mi smakowalalo,z tym ze myslalam ze jednak bedize lepsze:sorry2:

Lewcia nigdzie nie wpadł mi w ręce orzechowy :no: ale ja robię z innymi aromatami..robiłam już z migdałowym mniam pyszne marcepanki mi wyszły ...ze śmietankowym jak mleczna czekoladka i z pomarańczowym ledwo się powstrzymałam żeby wszystkiego na raz nie wszamać :-D:-D z tym że ja zawsze z nutelli pralinki kulam :-):-):-)

A i laski nie ważcie się codziennie szkoda nerwów ;-) ja się ważę co 6 dni zawsze rano w pierwszy dzień PW :tak: i przynajmniej się nie stresuję żadnymi skokami w te czy we wte ;-);-) a i zawsze mi się mordka uśmiechnie;-)

u mnie kiszka:wściekła/y::wściekła/y::baffled:ale sama jestesm sobie winna,wiec jakos przezylam dzisiejsze wazenie poranne....

jak zaczynalam 2 ture ONZ to wazylam 56,5kg,po dwoch dniach juz mialam 55,5kg -woda zeszla po prawie tygodniu sciemniania a nie odchudzania....a dzis 57kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ja wczoraj przed 21 wciagnelam tosta podwojnego z szynka serem i pomidorem,do tego ketchup na wierzchu i majonez:sorry2::sorry2::cool2:....w niedziele byla pizza!!!
Przegielam tym razem....
dzis i jutro jesczze dietuje,w piatek robie przerwe bo mam ochote na ogorkowa;-)...a od soboty biore sie uczciwie za dietke tak jak w pierwszej turze...nie podjadalam i 2,9kg spadlo w 9dni;-)

robilam ptasie mleczko jak bylam na Dukanie i nawet mi smakowalalo,z tym ze myslalam ze jednak bedize lepsze:sorry2:

ło matko polko:szok: ty faktycznie grzeszysz:-) ale fajne jest to, że zawsze można wrócić na dietkę i znowu zrzucić....życzę mniej grzeszków, chociaż tyle pokus do okoła :tak:

pauletta czyli powiadasz, że z każdym olejkiem dobre:-p...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-D
przytrafiały się Wam dziewczyny krwotoki z nosa na tej diecie. Nie zwalam na diete, może po prostu jakaś osłabiona jestem, ale straszny krwotok przed chwilką powstrzymałam. Chyba z 7 chusteczek + zachalapany kibelek+ umywalka....jakaś taa, noo masakra piła mechaniczna? na szczęście już dobrze...ufff

Ostatnia edycja:
Lewcia bo ja juz pisalam jak to ze mna jest>...
Jak mialam wiekszy balast do zrzucenia to nie grzeszylam,albo male grzeszki typu kawaleczek czegos zakazanego,ale jak waga mi pokazala ze mam na minusie 10,5kg to ja dalam na luuzzzzz-i to jest moj ogromny blad!!!!!
biore sie w garsc od nastepnej tury!!!teraz ta tez chce dokonczyc!!
wlasnie zaraz ide jesc:-)

reklama
ms.marple-ja robie to: Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Jogurtowe ptasie mleczko wg Ally najbardziej mi smakuje kakaowe. Robilam tez to z mleka ale nie zabardzo mi podeszlo :baffled:
ja tez staram sie wazyc jak zaczynam PW ale teraz po tych dwoch dniach bylam pewna, ze mi przybylo tylko chcialam sprawdzic ile:confused: Mi do zrzucenia zostalo 2kg moze nie duzo ale mi idzie powoli :dry:A jak powiedzialam J ze chce wiecej to powiedzial zebym odrazu walizki pakowala :-):-D:-Dwiec 2 bedzie ok;-)

Do góry