reklama
witanko
dzisiaj nastała @ i waga w górę wrrr aha no i jeszcze wczoraj miałam dzień z warzywami i przez cały dzień zdarzyłam zjeść troszkę kiszonej kapusty
małż został dłużej w pracy i nie pochodziłam sobie ... same niepowodzenia
dzięki ewelcia w takim razie jak będę to się tam rozejrzę
muszę powiedzieć, że jak zobaczyłam na zdjęciach jak te produkty wyglądają to od razu w sklepie je zauważyłam
lecę
dzisiaj nastała @ i waga w górę wrrr aha no i jeszcze wczoraj miałam dzień z warzywami i przez cały dzień zdarzyłam zjeść troszkę kiszonej kapusty
małż został dłużej w pracy i nie pochodziłam sobie ... same niepowodzenia
ms.marple ja kakao o niskiej zawartosci tluszczu kupilam w Pl sklepie
dzięki ewelcia w takim razie jak będę to się tam rozejrzę
muszę powiedzieć, że jak zobaczyłam na zdjęciach jak te produkty wyglądają to od razu w sklepie je zauważyłam
lecę
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hejka
a ja niemam sie czym chwalic, bo wczoraj caly dzien grzeszylam Na wage nie staje, bo pewnie nic milego nie pokarzeale od jutra P wiec moze sie wszystko wyrowna, oby;-)
milego dzionka!!!
a ja niemam sie czym chwalic, bo wczoraj caly dzien grzeszylam Na wage nie staje, bo pewnie nic milego nie pokarzeale od jutra P wiec moze sie wszystko wyrowna, oby;-)
milego dzionka!!!
Lewcia87
Fanka BB :)
ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)
A dziś dzień mam okropny, tak jak pozytywnie podchodziłam do diety tak teraz sie załamuję. Obiad gotowałam dla mojego P to myślałam, że mnie poskreca i wyobrażałam sobie jak smakuje schabowe jakaś masakra :-( Boję się, że nie dam rady....waga drugi dzień mi stoi w miejscu, ale za to dziś pogoda super i spacer taki zaliczyłam, że aż aż....tylko, żeby nam ta wiosna nie uciekła za szybko
Pozdrawiam wszystkie dietkujące i te niedietkujące także :-)
A dziś dzień mam okropny, tak jak pozytywnie podchodziłam do diety tak teraz sie załamuję. Obiad gotowałam dla mojego P to myślałam, że mnie poskreca i wyobrażałam sobie jak smakuje schabowe jakaś masakra :-( Boję się, że nie dam rady....waga drugi dzień mi stoi w miejscu, ale za to dziś pogoda super i spacer taki zaliczyłam, że aż aż....tylko, żeby nam ta wiosna nie uciekła za szybko
Pozdrawiam wszystkie dietkujące i te niedietkujące także :-)
ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)
racja
Lewcia ja mialam zastoj 2 tyg i sie nie poddawalam tylko dalej dietkowalam...DASZ RADE!!!!
ewelcia podziwiam mi nic nie spadało przez dwa tygodnie na SB i już fisiowałam i przeszłam na dunkana
qurka ja dzisiaj zrobiłam ciasto jogurtowe nie wiem na ile dni , tygodni czy lat miało starczyć w każdym bądź razie wrąbałam całe
no znów nie poszłam na spacer bo małż został w robocie ehhh nawet boje się jutro spojrzeć na wagę
ms.marple ty z tym ciastem jak ja z chlebem
zjadlam prawie caly w 1,5dnia i 1kg przytylam
no to jutro powrót do osiemdziesiątki
reklama
moze u ciebie az tak zle ni bedzie jak u mnie;-)no to jutro powrót do osiemdziesiątki