reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
witanko
dzisiaj nastała @ i waga w górę :oo2: wrrr aha no i jeszcze wczoraj miałam dzień z warzywami i przez cały dzień zdarzyłam zjeść troszkę kiszonej kapusty :no2:
małż został dłużej w pracy i nie pochodziłam sobie ... same niepowodzenia:cool:

ms.marple ja kakao o niskiej zawartosci tluszczu kupilam w Pl sklepie:)

dzięki ewelcia w takim razie jak będę to się tam rozejrzę:tak:

muszę powiedzieć, że jak zobaczyłam na zdjęciach jak te produkty wyglądają to od razu w sklepie je zauważyłam:-D:-D

lecę

hejka
a ja niemam sie czym chwalic, bo wczoraj caly dzien grzeszylam:zawstydzona/y: Na wage nie staje, bo pewnie nic milego nie pokarze:zawstydzona/y:ale od jutra P wiec moze sie wszystko wyrowna, oby;-)
milego dzionka!!!

marcysia nie smutaj....ja kupilam baterie do wagi i dziala!!!
pewnei sie rano jutro rozczaruje bo na bank waga mi podskoczyla....pewnie po tej pizzy niedzielnej przed 24

ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)

A dziś dzień mam okropny, tak jak pozytywnie podchodziłam do diety tak teraz sie załamuję. Obiad gotowałam dla mojego P to myślałam, że mnie poskreca i wyobrażałam sobie jak smakuje schabowe :eek: jakaś masakra :-( Boję się, że nie dam rady....waga drugi dzień mi stoi w miejscu, ale za to dziś pogoda super i spacer taki zaliczyłam, że aż aż....tylko, żeby nam ta wiosna nie uciekła za szybko :tak:

Pozdrawiam wszystkie dietkujące i te niedietkujące także :-)

ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)

racja:tak:

Lewcia ja mialam zastoj 2 tyg i sie nie poddawalam tylko dalej dietkowalam...DASZ RADE!!!!

ewelcia podziwiam mi nic nie spadało przez dwa tygodnie na SB i już fisiowałam i przeszłam na dunkana:sorry2:

qurka ja dzisiaj zrobiłam ciasto jogurtowe nie wiem na ile dni , tygodni czy lat miało starczyć w każdym bądź razie wrąbałam całe:szok::cool::zawstydzona/y:
no znów nie poszłam na spacer bo małż został w robocie ehhh nawet boje się jutro spojrzeć na wagę:no:

reklama
Do góry