reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

witam dziewczynki

Mam bardzo mało czasu na pisanie, chociaż czytam Was . Troche problemów zdrowotnych w rodzinie mam, a i szykuje sie mi powrot do pracy [ o co nadal walcze] tak wiec jestem zajęta. Nadal sie dietkuje, chociaż w zeszłym tygodniu stresy dały gore i nie byłam w 100% na dukanie, ale na usprawiedliwienie nie jadłam chleba, ziemniaków, ani makaronów, za to popieprzyłam fazy, od tego tygodnia znów na białkową wrociłam, no i 3 kg mniej [ :-)] Generalnie dziewczynki już wiem że na słodko na dukanie nie dam rady, nutella i inne serki ze słodzikiem odpadają,wszystkie deserki, nawet przestałam słodzić kawe i herbate, cole zamieniłam na wode z cytryną:zawstydzona/y:[ wiem ,wiem:zawstydzona/y:ale innaczej nie wejdzie mi ] serki wiejskie ze szczypiorkiem, kiszony , maklera, tuna i jajca,indyk itp. to jest to co potrzebuje i co mi smakuje. Tak więc trwam z Wami choć mnie trosze tu mniej.
dziewczynki gratuluje sukcesów
no i witam nowe dukanoweczki

pozdrawiam i do miłego klikania :tak::-)

reklama
Hejoo ja tylko powiem że przez ostatnie dwa dni się mogę wstydzić grzech, grzecha grzechem poganiał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale wczoraj szykowałam urodzinki Zuzki i próbowałam tych kremów sałatek i jakoś nie miałam serca wypluć :sorry2::sorry2::sorry2: no a dziś kawałek torta, kawałek ciasta ulubionego mego i z dwie łyżki sałatki z makaronem wtrząchnęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: po tym cyklu 3/3 chyba na wadze nie stane :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nie chcę się stresować ;-)
Ewelcia aaaaaaaaaaaaaa maszzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!! ku wyjaśnieniu właśnie zasadziłąm ci kopa w twą szanowną czteroliterową :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki wytrwałości życzę ...cmok :-)

Aaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pauletta jak Ty to mocno potrafisz zrobic:oo::oo::oo::rolleyes::rolleyes::huh::huh::unsure::unsure:
Twoje grzeszki zostaja wybaczone....pokuta twa to 10 pompek:-D:-D:-D;-)

o jeeee...Pauletta pewnie ze mozesz:-D:-D:-D:-Dale cos mi sie wydaje ze bardziej to on bedzie pompowal...:zawstydzona/y::-p;-)chyba ze pompka nie bedzie podawac to wtedy juz nie wiem:cool2::sorry2:

alez bylo mocno i pamietam:rolleyes::rolleyes::huh::huh::huh::oo::oo::oo::-D:-D

hej dziewczynki!
ewelcia-alez Ci sie oberwalo :-D:-D:-Ddobrze, ze sladu nie bedzie;-)
pauletta- takie male grzeszki, gorzej byloby, gdybys torta nie sprobowala;-) hehe widze, ze Ty podwojnie spalasz kalorie :-p:-D:-D
Zeszly tydz. przechodzi w niepamiec, bo tego dieta nazwac nie mozna ale mocne postanowienie na przyszly, od jutra P :tak:
a dzis wrocilam po nocce u Larci, staje na wage a tam pol kilo mniej, chyba powinnam pic same browarki jak tak na nich lece w dol :-D:-D
dobrej nocki :tak:
p.s. znacie moze jakies dobre cwiczenia na brzuch i boczki, bo juz na swoje patrzec nie moge:angry: operacja by sie sprzydala i byloby po klopocie :-D

p.s. znacie moze jakies dobre cwiczenia na brzuch i boczki, bo juz na swoje patrzec nie moge:angry: operacja by sie sprzydala i byloby po klopocie :-D

marcysia dobry na figurę jest calanetics daje szybkie rezultaty :tak:tyle, że ja mam lenia i poza marszem nie mogę się zmusić do ćwiczeń:cool: a brzuszysko zwisa:sorry:
dzisiaj zrobiłam porządek w szafie i trochę rzeczy udaje już się założyć:happy:

do jutera jutro podsumuję pierwszy tydzień drugiej fazy :eek:

reklama
Lewcia bo sa tury cwiczen....pod tymi 4filmikami jest rozpiska podstawowa co cwiczyc kazdego dnia...w srode jest przerwa!!!!
Rozpiske zaawansowana mam na laptopie,jak ktos chce to wysle poczta:)
Filmiki nie sa cale,zeby byly cale trzeba jes sciagnac,ale najpierw zaplacic...wiec ja najpierw puszczam i cwicze 10min...pozniej znow 10min,i kolejne cwiczenia 10min i 10min:)
Chyba na czwartek przypisana jest ponad 1h cwiczen...

Wczoraj zaliczylam 40min cwiczen i nie jest zle...ale ja juz od zcwartklu po trochu sie przyzwyczajalam...w sumie w sobote i w niedziele nie cwiczylam...

Do góry