reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

hejo dietowiczki

ewelcia widziałam fotę w galerii , toż ty chudzinka jesteś:tak::-D pogratulować

a ja jestem wqurzona na maxa :crazy: bo po całym tygodniu skoków wagi ostatecznie okazało się , że schudłam całe dziesięć deko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
podłamana jestem i najchętniej zjadłabym kanapkę i zagryzła paczką ciastek:confused2::crazy:

jajka i szynka już mi bokiem wychodzą na dodatek nigdzie nie było serka wiejskiego no i kicha ni ma co wciągać:confused2:

co do ćwiczeń to mnie niestety tylko na marsz stać mimo, że codziennie sobie obiecuję, że brzuszki chociaż porobię ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
ms marple a może waga szwankuje????;-) a na tej diecie bywają wahania wagi niestety :sorry2:
mi jakoś jutro wypada ważenie ale chyba się na to nie zdobędę :no: bo nie dość że tyle grzeszków po drodze to jeszcze @ wczoraj się zaczęła:dry: to ominę i zważę się dopiero za tydzien a co niech będzie jakiś surprise :-)

ms marple a może waga szwankuje????;-) a na tej diecie bywają wahania wagi niestety :sorry2:
mi jakoś jutro wypada ważenie ale chyba się na to nie zdobędę :no: bo nie dość że tyle grzeszków po drodze to jeszcze @ wczoraj się zaczęła:dry: to ominę i zważę się dopiero za tydzien a co niech będzie jakiś surprise :-)
ja bym nie wytrzymala tyle bez wazenia...ja codziennie sie waze a czasami nawet dwa razy:zawstydzona/y::baffled::sorry2:

ms.marple zastoje sie zdzarzaja i to czesto...ale trzeba dalej dietowac....

ja nie cwicze..a tak mi super szlo:sorry2::dry:...jakos sily wieczorem nie mam a i ochoty:sorry2:

hejo babki no niestety zaparła się wredna małpa i nie chce pokazać ani deko mniej:angry:

wiadomo wqrzona jestem na maxa od rana warczę na wszystkich:szok:
kobitki wam też się tak zdarzyło? kiedy wredota ruszy? na nieszczeście jadę w kwietniu do PL na 10dni wiem już z góry, że nie uda mi się utrzymać diety bo będziemy jeździć z miejsca na miejsce - nie ma szans na dietowanie dunkanowe:angry: a tu jeszcze kicha i nic nie spada:no:

przez chwilę nawet się zastanawiałam czy nie spróbować tych diet z gotowymi zupkami czy czymś tam np cambridge czy lipotrim a po nich wrócić na dunkana ale nie wiem czy jojo się nie pojawi
co myślicie? macie jakieś doświadczenia z tymi gotowcami?

aha jeszcze miałam zapytać czy miałyście jakieś doświadczenia z alli?

Ostatnia edycja:
ms.marple a jak dlugo masz zastoj?
Pierwsze slysze o jakis gotowych zupkach:rofl2::eek:....
Nigdy alli nie stosowalam,ale slyszalam ze nie na wszystkich dziala

ewelcia ogólnie to od kiedy zaczęłam 2ga fazę czyli od 14go marca trochę waga spadła a później w górę i stoi w miejscu wredota jedna więc ważę tyle co po zakończeniu 1szej fazy wrrr

co do alli to wyczytałam, że stosuje się ją z BMI powyżej 28 a ja mam 28 więc i tak nic z tego

reklama
Do góry