reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Tichonku zawsze zostaje Ci jeszcze miesko, ktore mozesz podjadac :-), ja rybki jem tak srednio co 2-3 dni zalezy czy mam ochote, przewaznie jem je jak nie mam nic co moglabym szybko zjesc, wtedy ratuje mnie wedzona rybka ;-) Ta dieta opiera sie glownie na miesie (kurczaki, indyki, wolowina chuda) , jest w czym wybierac :tak:Wiec nie martw sie na zapas, tylko kozystaj poki mozesz :-):-):-)

reklama
widze ze nam sie nie dlugo foremki na forum zmienia:-D;-)mam nadzieje ze jak Wy bedziecie dietkowac to ja juz nie bede tylko zaczne jakos swoja wage stabilizowac...
od jutra znow ONZ;-)

ja mam jeszcze jedno pytanie co diety dukana
w diecie mozna jesc 2- lyzki otrebow dziennie a niektore przepisy maja 2 lyzki otrebow owsianych i 2 pszennych wiec o co w tym chodzi?

A ja sie witam i pytam. Dziewczyny powiedzcie mi jak jadłyście na pierwszej fazie, żeby wam w gardle nie rosło?
Ja dziś zaczełam moją przygodę z Dukanem. Na śniadanko przygotowałam sobie wszystko co dozwolone i takie które badzo lubię, ale mimo wszystko jadłam i jadłam i kęs za kęsem rosło mi w gardle tak, że w końcu zostałam z kubeczkiem serka wiejskiego ze słodzikiem....dobrze, że to chociaż mi lekko weszło. Napiszcie mi jak sobie mieszałyście na talerzu, żeby smakowało ??? :)

lewcia ja na sniadanie jadlam kanapke z poledwica z indyka i z ogorkiem korniszonym,na obiad pieczona ryba,jakis kurak ,jaja po szkodzku.
Poniej jak glod mnie dopadl to jakies jajo zjadlam,albo cos co zostalo zobiadu,pozniej kolo 17 znow kanapka a wieczorem to serek wiejski.Nie raz kolo 21 nawet zjadlam sledzia w occie.
Robilam sobie tez omlety szybkie w mikrofali,jajecznice,dyski tunczykowe...itp

lewcia ja na sniadanie jadlam kanapke z poledwica z indyka i z ogorkiem korniszonym,na obiad pieczona ryba,jakis kurak ,jaja po szkodzku.
Poniej jak glod mnie dopadl to jakies jajo zjadlam,albo cos co zostalo zobiadu,pozniej kolo 17 znow kanapka a wieczorem to serek wiejski.Nie raz kolo 21 nawet zjadlam sledzia w occie.
Robilam sobie tez omlety szybkie w mikrofali,jajecznice,dyski tunczykowe...itp

Ogórek korniszony w pierwszej fazie? kurcze może ja nie doczytałam....a kanapka? w sensie sama wedlina i ogórek? Czy jak? Wybaczcie ja się dopiero wkręcam :)

reklama
Lewcia kanapka-czyli chlebek Dukanowski-przepis wklejalam pare stron wczesniej-mozna na pierwszej fazie jesc ogorka kiszonego i korniszonego:)

Do góry