Czesc dziewczyny ja tez chce zaczac diete dukana ale zupelnie nie wiem jak ma wygladac codzienne jedzenie tz co mam jesc codziennie w 1 fazie duzo czytalam o tej diecie i nie wiem jak sie za to zabrac. bede wdzieczna za wszelkie wzkazowki
reklama
e.w.a ja ci powiem a raczej napisze jak masz sie za to zabrac!przeczytaj ksiazke.
kasiuleczka pikne Ci wyszly te Twoje paczuszki
ja wciagnelam normalnego-a cozreszta dzis mam przerwe a jutro sie zobaczy....tylko z eja juz nie Dukam
kasiuleczka pikne Ci wyszly te Twoje paczuszki
ja wciagnelam normalnego-a cozreszta dzis mam przerwe a jutro sie zobaczy....tylko z eja juz nie Dukam
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Mrcysia jest w Tesco Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - "Dukanówki"w Irlandii tu masz stronkę ze zdjęciem ;-)
dzieki bardzo, wlasnie udalo mi sie go kupic :-) bo ostatnio takiego nie widzialam.
e.w.a- najpierw warto sie zaopatrzyc w jogurty naturalne, serki(wszystko do 4% tluszczu) a najlepiej jak najmniej,roznego rodzaju rybki w puszkach tylko w sosie wlasnym (zadne oleje, sosy pomidorowe, itp) rybke wedzona, mieso wolowe,kurczaki, duuzo wody, jajka wszystko co jest dozwolone a i najwazniejsztreby owsiane i pszenne oraz slodzik jak potrzebujesz;-)Poczytaj sobie ta stronke Forum diety dr Dukana • Strona główna znajdziesz tam wszystkie wazne informacje odnosnie faz i super przepisy, bez nich bym zginela zycze powodzenia i dziel sie z Nami swoimi sukcesami
Tichonku-tej stronki nie znalam i tego przepisu tez nie,placki wygladaja kuszaco :-)dzieki
kasiuleczko-tez je mialam piec tylko jakos mi czasu braklo,moze jutro sie uda. A jak smakowaly??
kasiuleczka25
Fanka BB :)
marcysia no musze powiedziedziec ze sa pyszne, i bede je robic jak mnie tylko najdzie ochota na slodkie. Serniki cos mi nie wychodza, dzis zrobilam jeszcze serniczek bez skrobii i otrab i wyszedl za wilgotny az wode puscil , jak siedzial w piekarniku mial wysokosc chyba 30cm, a gdy go wyciagnelam oklapl do 2cm.
mikimauro
Witam sie dukanóweczki
Jak samopoczucie po wczorajszych pąsiowym dniu??
Kasiula- no pączki rewelacja,wyglądają fantastycznie i z Twojego opisu wynika ze fantastycznie smakowały- oczywiście juz sobie przepisik spisałam.
ewelcia- no się pogubiłam juz z Tobą na jakiej diecie jestes, bo wiem że juz nie dukasz, z jaką dietką startujesz???
pauletta- ja to bym Cię kobito mocno uściskała za te 9 kg, a potem bym się chetnie wypieła zebyś mnie kopła w to moje tłuste dupsko żebym motywacje miała jeszcze większą ;-)Gratuluje jeszcze raz :-)
Dziewczynki powiedzcie mi jakiego mleka uzywacie do nutelki. Ja kupiłam zwykłe w proszku made in tescco, no i nutella mi nie smakowała, sprawiała wrazenie słonej i tłustej.Wygląd i treść była ok, ale smak- nie tego oczekiwałam:-(No tak mi sie chciało słodkiego [przed @] że mowie sobie ze taka nutella to miodzio dla podniebienia, a tu taki klops.
zmykam sprzątać po wczorajszym obrzarstwie pączkowych, lukier mam wszędzie. Pochwalę sie nieskromnie ze wczoraj moj Maxik skończył 2 latka, tak więc wyluzowałam i mogli jesc slodkości i robić co chcą. Za to dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć
miłego dzionka dukanoweczki :-):-):-)
Jak samopoczucie po wczorajszych pąsiowym dniu??
Kasiula- no pączki rewelacja,wyglądają fantastycznie i z Twojego opisu wynika ze fantastycznie smakowały- oczywiście juz sobie przepisik spisałam.
ewelcia- no się pogubiłam juz z Tobą na jakiej diecie jestes, bo wiem że juz nie dukasz, z jaką dietką startujesz???
pauletta- ja to bym Cię kobito mocno uściskała za te 9 kg, a potem bym się chetnie wypieła zebyś mnie kopła w to moje tłuste dupsko żebym motywacje miała jeszcze większą ;-)Gratuluje jeszcze raz :-)
Dziewczynki powiedzcie mi jakiego mleka uzywacie do nutelki. Ja kupiłam zwykłe w proszku made in tescco, no i nutella mi nie smakowała, sprawiała wrazenie słonej i tłustej.Wygląd i treść była ok, ale smak- nie tego oczekiwałam:-(No tak mi sie chciało słodkiego [przed @] że mowie sobie ze taka nutella to miodzio dla podniebienia, a tu taki klops.
zmykam sprzątać po wczorajszym obrzarstwie pączkowych, lukier mam wszędzie. Pochwalę sie nieskromnie ze wczoraj moj Maxik skończył 2 latka, tak więc wyluzowałam i mogli jesc slodkości i robić co chcą. Za to dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć
miłego dzionka dukanoweczki :-):-):-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Mikimauro na tej stronce pod zdjęciami serka homo masz też zdjęcie mleka w proszku odtłuszczonego, bo takie mamy używać a co do nutelli fakt to nie to samo ale jak dla mnie i tak jest dobra wszystko zależy jakiego aromatu dodasz :-):-):-)
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
kasiuleczka-te paczusie sa slodkie?bo ciekawa jestem jakby smakowaly na slono w formie mini buleczek do wedlinki, jutro jak znajde czas to sprobuje pol na slodko moze z nutella a pol na slono :-) Co do sernikow mi tez nie wychodza:-( a takiego sobie smaka narobilam.....ale moze to i lepiej bo nie objadlam sie.
wczoraj ja tez nie wytrzymalam i paczka wsunelam i pare faworkow a co.....za to przechodze na 3/3 bo cos waga w miejscu stoi :-(a dzis juz pizze zjadlam i powiem ze byla pycha szkoda ze tak malo mozna jej zjesc, robilam z tego przepisu z Kotem w kuchni: III. Pizza na cieście chlebowym - Dukan tylko z polowy porcji bo moglaby do jutra nie dotrzymac.
wczoraj ja tez nie wytrzymalam i paczka wsunelam i pare faworkow a co.....za to przechodze na 3/3 bo cos waga w miejscu stoi :-(a dzis juz pizze zjadlam i powiem ze byla pycha szkoda ze tak malo mozna jej zjesc, robilam z tego przepisu z Kotem w kuchni: III. Pizza na cieście chlebowym - Dukan tylko z polowy porcji bo moglaby do jutra nie dotrzymac.
mikimauro ja teraz jestem na innej diecie"odchudzanie na zawolanie"w ciagu ostatnich 9dni-tyle trwa jedna sesjaa pozniej mozna 3 dni oszuancze zrobic zeszlo mi 2,9kg...ale wczoraj akurat przypadl mi dzien oszukanczy i go wykorzystalam i dzis gtez nie dietuje.
mam sloiczek bigosu schowany i musze go zjesc i wtedy dalej moge dietowac
wczoraj sie tak obzarlam ze az wsyddzis rano 1,5kg wiecejwsciakla bylam rano,alefaworki juz zjadlam ze dwa i zxedwa rogalikiale jutro znow zaczynam
mam sloiczek bigosu schowany i musze go zjesc i wtedy dalej moge dietowac
wczoraj sie tak obzarlam ze az wsyddzis rano 1,5kg wiecejwsciakla bylam rano,alefaworki juz zjadlam ze dwa i zxedwa rogalikiale jutro znow zaczynam
kasiuleczka25
Marcysia to zalezy ile slodzika dodasz, autorka dodaje 8 tabletek, ja dalam 10 a i tak za slodkie nie byly, ta slodycz dala mi ta marmolada. wiec jak dasz malo slodzika a do tego jakiekies przyprawy to nawet moga byc calkiem smaczne.
z Kotem w kuchni: Bułeczki maślane - Dukan tutaj jest przepis na buleczki maslane.
z Kotem w kuchni: Bułeczki maślane - Dukan tutaj jest przepis na buleczki maslane.
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Mikimauro najlepszego dla Maxa
A powiedzcie mi,kochane jakie ja mam szanse z Dukanem jak ja wcale ale wcale nie jem rybBleee....,nie lubię,nie jadam i nie chcę nawet o nich myśleć
A powiedzcie mi,kochane jakie ja mam szanse z Dukanem jak ja wcale ale wcale nie jem rybBleee....,nie lubię,nie jadam i nie chcę nawet o nich myśleć