reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Pauletta- moje wielgachne gratulacje!!!
I pomyśleć ze zaczynałyśmy razem, szkoda ze ja nawaliłam, bo pewnie też juz by było chociaż 5 na minusie, a tak to zaczynam od nowa walke. W sobote porzegnałam gości, wczoraj pichciłam, a dzisiaj juz znowu dukam;-).

reklama
hej laseczki! u mnie tez waga w dol z czego strasznie sie ciesze :-):-):-) daje motywacje do dalszej walki ;-)a pauletta Ty to dopiero szalejesz tylko pogratulowac i pozazdroscic:-p
dzindusia moze przylaczysz sie do nas Dukanowek?? naprawde ta dieta daje efekty a co najlepsze nie chodzi sie glodnym i mozna sobie pozwolic na super desery, oczywiscie tylko te dozwolone w diecie :-)

Hejoo ;-) ja przez laski na głównym aż musiałam wynaleźć jakiś przepis na gofry i sobie zrobiłam:-) cynamonowe gofry mniam i nutellę zrobiłam ale porobiłam kuleczki i będę jutro miała pralinki ;-) dzięki dziewczyny za te wszystkie miłe słowa :-) aż mi się motywacja podnosi a jak widzę że ciuchy zaczynają się robić luźniejsze to już w ogóle super :-) tylko mi cycki maleją też i to już mi się aż tak bardzo nie podoba :baffled::dry: ale coś za coś :-D

hej laseczki! u mnie tez waga w dol z czego strasznie sie ciesze :-):-):-) daje motywacje do dalszej walki ;-)a pauletta Ty to dopiero szalejesz tylko pogratulowac i pozazdroscic:-p
dzindusia moze przylaczysz sie do nas Dukanowek?? naprawde ta dieta daje efekty a co najlepsze nie chodzi sie glodnym i mozna sobie pozwolic na super desery, oczywiscie tylko te dozwolone w diecie :-)

musze nad tym pomyslec Juz raz prubowalam ale jakos mi nie podpasowala ale jak widze suwaczek pauletty lecacy na leb na szyje to zaczynam sie coraz powazniej przymiezac do dukana.......... a czas mnie nagli wiec chyba sprubuje

Zaczynam dziś PW czyli....aktualizacja suwaczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gartuluje!!idziesz jak burza!!!!

dziewczyny
jak pozbyc sie 6kg w dwa miesiace ??:sorry2::sorry2:
Dukan!!!albo ONZ!!!

ja dizs wazylam tyle samo co wczoraj czyli 56,9kg ale dzis zjadlam kanapke z bialym chlebem...:baffled::sorry2:...nie mialam czasu na nic dzis i M podprowadzilam

Ja wczoraj robiłam na obiad placki ziemniaczane i szukałam w necie innego z lekka przepisu niż mój bo coś mi moje nie zawsze dobre wychodziły i przypadkiem natknęłam się na dukanowski przepis na placki ala ziemniaczane:tak:Poza tym to jest blog jakiejś dukanóweczki i ma inne fajne przepisy:-)I pomyślałam o Was (i sobie w przyszłości:zawstydzona/y:).Tu jest ten link: Placki "ziemniaczane"
Choć Wy takie oblatane to może i już znacie tę stronkę:sorry2:

reklama
hejka, wpadlam zeby wam pokazac moje paczki dukanowskie, zrobilam je z tego przepisu
z Kotem w kuchni: Pączki - Dukan
tyle ze zamiast proszku do pieczenia dalam lyzeczke sypkich drozdzy.
Wyslo mi 20 malych babeczek tyle ze strasznie ciezko odklejalo sie je od tych muffinkowych papierków i mi spod zostawal na tym papierku (moze trzeba bylo wczesniej je troszke naoliwic). A zamiast je nacinac smarowalam spod marmoladá rózaná(niestety kupna) i drugá babeczke przyklejalam i wyszlo mi 10 páczusiów na 2dni.
mniami.jpgmniam.jpg
Od momentu jak mnie polamalo nie trzymalam sie tak bardzo diety, co prawda chleba i ziemniaków i owoców nie jadlam, ale troszke lazilam i podjadalam a to paluszka a to ciasteczko a to gryzek pizzy. Ale pomalutku wracam do diety tylko musze ograniczyc jedzenie jaj, Bylam dzis odebrac wyniki bo robilam badanie krwi- nooo i wszystko mam oki oprócz cholesterolu Gp powiedziala ze jest troszke za wysoki---- ha ha no i ze po co ja sie odchudzam przeciez szczupla jestem:szok::baffled: a ja jej na to ze marzy mi sie 55kg ha ha

Ewelcia Pauletta gratuluje spadków

Do góry