reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
kamcia ale my makaronu nie możemy ;-)
pAuletta ale makaron mozna zrobic
najlepszy podobno jest z tych omletow z mikrofalowki.....
kroi sie go na paski i juz mamy makaron
sos do tego jakis i brokuly gotowane i juz masz danie;-)mozna tez z miesem
No,jajowaja tam lubie jaja....a kiedys nie tknelam...moze dlatego ze mloda bylam
EDIT:
Pauletta tutaj znalazlam taki przepis wczoraj...
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=3700'zobacz ile mozliowsci
najlepszy podobno jest z tych omletow z mikrofalowki.....
kroi sie go na paski i juz mamy makaron
sos do tego jakis i brokuly gotowane i juz masz danie;-)mozna tez z miesem
No,jajowaja tam lubie jaja....a kiedys nie tknelam...moze dlatego ze mloda bylam
EDIT:
Pauletta tutaj znalazlam taki przepis wczoraj...
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=3700'zobacz ile mozliowsci
Ostatnia edycja:
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
dziewczynki,jakie macie otreby?tzn.jakich firm.ja kupilam wczoraj oat bran i wheat nie bran a germ...no i zglupialam czy to wsio jedno czy niebardzo?
pauletta82
Sexy Big Mamma
Cytrus wheat germ to są kiełki pszenicy czyli nie to co powinno najprościej będzie jak zajdziesz do jakiegoś health shop tam powinni mieć Wheat Bran i Oat Bran, choć te drugie jak widzę już masz:-) widzę, że grono nam się powiększy super :-)
Ewelcia i jak tam po weekendzie?? ja wczoraj robiłam nutellę i pochłonęłam wsio na raz no kurcze powstrzymać się nei mogłam a później mnie brzuch bolał echhh
ciekawe jak tam Zgaguś na dietce czy trzyma się w tej PL ;-)
Ewelcia i jak tam po weekendzie?? ja wczoraj robiłam nutellę i pochłonęłam wsio na raz no kurcze powstrzymać się nei mogłam a później mnie brzuch bolał echhh
ciekawe jak tam Zgaguś na dietce czy trzyma się w tej PL ;-)
mikimauro
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny
Pauletta- całą nutelle. tez bym wciągła, zwłaszcza dzisiaj tak mi słodkie chodzi po głowie. Wczoraj dzieciaki miały "dzien słodyczy", dzisiaj jak to " ucztowanie" sprzątałam to myślałam że nie wytrzymam, tyle czokolaty, a ja nic nie moge skubnąć. Taka nutelka była by pocieszająca;-)
Zmykam robić obiadek. Dzisiaj mam w planach naleśniki , Wcale nie mam ochoty na mięso, a to dziwne u mnie, bo ja ze słodyczy najbardziej schabowe zawsze lubiłam;-)
Zmykam dziewczynki. Maurycy, Mikołaj i Max mają temperature, to chyba jakaś trzydniwka,
miłego dzionka dukanoweczki :-):-)
a i witam nową dukanowke:-)
a no i zapomniałam, kolejny kilos mnie opuścił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pauletta- całą nutelle. tez bym wciągła, zwłaszcza dzisiaj tak mi słodkie chodzi po głowie. Wczoraj dzieciaki miały "dzien słodyczy", dzisiaj jak to " ucztowanie" sprzątałam to myślałam że nie wytrzymam, tyle czokolaty, a ja nic nie moge skubnąć. Taka nutelka była by pocieszająca;-)
Zmykam robić obiadek. Dzisiaj mam w planach naleśniki , Wcale nie mam ochoty na mięso, a to dziwne u mnie, bo ja ze słodyczy najbardziej schabowe zawsze lubiłam;-)
Zmykam dziewczynki. Maurycy, Mikołaj i Max mają temperature, to chyba jakaś trzydniwka,
miłego dzionka dukanoweczki :-):-)
a i witam nową dukanowke:-)
a no i zapomniałam, kolejny kilos mnie opuścił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pauletta a kiszka po weekendzie...
w sobote zjadlam paczka a pozniej jeszcze pol...poznije zamowilismy pizze ze znajomymi bo siedzili u nas i zjadlam dwa kawalki...ale wczoraj z rana mialam posiedzenie w toalecie...ciezko b ylo wyjsc...oj lecialo z emnie ciurkiem....
Nawet i dobrze bo ma 0,5kg mnie teraz:-)
Dzis mam warzywka i zupke kalafiorowa ugotowalampyyyyszna jest
w sobote zjadlam paczka a pozniej jeszcze pol...poznije zamowilismy pizze ze znajomymi bo siedzili u nas i zjadlam dwa kawalki...ale wczoraj z rana mialam posiedzenie w toalecie...ciezko b ylo wyjsc...oj lecialo z emnie ciurkiem....
Nawet i dobrze bo ma 0,5kg mnie teraz:-)
Dzis mam warzywka i zupke kalafiorowa ugotowalampyyyyszna jest
S
sandrulińska
Gość
dziewczyny głupie pytanie, ale ja zafascynowana Waszymy sukcesami , mam ochotke na dietke tylko najwazniejszy dla mnie punkt to czy dieta jest droga? to znaczy ile musicie dołożyc do budżetu spożywczego na swoją diete? i te wszystkie rzeczy które jecie tylko wy?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Ja też się dukam od dziś.
Sandrulińska ja nie wydałam nic więcej niż mam przeznaczone na jedzenie.
Dziewczyny mam pytanie czy można w Iralndii kupić Maizenę? Bo ja albo ślepa, albo nie spotkałam się ze skrobią. Będę wdzięczna za info.
Sandrulińska ja nie wydałam nic więcej niż mam przeznaczone na jedzenie.
Dziewczyny mam pytanie czy można w Iralndii kupić Maizenę? Bo ja albo ślepa, albo nie spotkałam się ze skrobią. Będę wdzięczna za info.