reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
PAuletta dzieki za rady:)hehe jak wsio blenderem robie tak o tym nie pomyslalam:)
chociaz wczoraj mielone blenderowalam do krokietow ale podsmazone lekko ;-)

ooo i ja skorzystam z tych rad, bo machiny do miesa nie mam, a blender mam tyle ze maly i nie wiem czy da rade, ale spróbuje bo ostatnio to robilam galabki z piersi z indyka i zamrozonego cyca ponad godzine scieralam na tarce juz nie wspomne o tym ze prawie sobie palce odmrozilam!!!!!

Mikimauro!!!????

Wlasnie ptasie mleczko mi sie studzi;-)na razie rozowa czesc...podzielilam na 3czesci...1-biala,2-rozowa,3-brazowa:)

tamtym razem nie mialam ochoty na takie wynalazki a teraz jakos mam!!
moze dlatego ze od wczoraj mam@???

a mi się trufelki z nutelli chłodzą :-) ptasie mleczko jeszcze mam ;-) leczo zrobione kalafiorowa zupka tyż ( jej już prawie nie ma :sorry:) produkty na gołąbki kupione jutro będę pichcić i wiecie co już mi się odechciewa warzywek za dużo kombinowania :confused2::sorry::sorry::sorry:
Ewelcia pewnie to przez @ ;-)

Mikimauro?!?!?!?!?!?!

jestem, jestem....hehe

witam dukanowki:-):-):-)

Jak samopoczucie???
, bo u mnie o niebo lepiej.:-) Wczoraj mialam mega kiepski dzien , ale sie nie poddalam. Choc na wieczor trafilam na forum, na ktorym bylo mnostwo dziewczyn ktorym ta dieta nie pomogla, czytalam i chlipalam. Normalnie wziasc kija i dobic. Ale pozniej znalazlam temat z przyczynami tych niepowodzen [ no i swiatelko w tunelu:eek:]
tak czy innaczej , nie grzeszylam , a nadal dukalam wiernie.
Dzisiaj rano po porannym siusiu wchodze na wage, a tam 101kg:szok:. trzy kilosy do przodu:-(. dobrze ze podparlam sie o sciane ,bo bym chyba fikla jak nic.
Ale jak sie okazalo, mam poprostu popiepr***** wage, tak to jest jak sie kupuje tanio i badziewie. Moja kolezanka [ zawzieta dukanowka] weszla na wage i mowi ze to zart, bo pokazuje 3-4 kg wiecej [ i znowu swiatelko w tunelu;-)]. Tak wiec, nadal jestem z Wami kochane, dzisiaj byl zwarjowany dzien, nie mialam czasu klikac zWami, ani nawet jesc,:-p dzisiaj zjadlam rybke wedzona z salatka [ no i tu chyba przegielam, bo to salatka ze sloika z papryka i pomidorkiem marynowanym:zawstydzona/y:] zaraz poszperam na forach, czy mi bylo mozna ta salatke, oby tak:zawstydzona/y:.
Bylam dzisiaj na zakupach, wiec gotowanko mnie czeka, dzisiaj pieke pizze i kurak mi zostal [ kawalek] , cos sobie wymysle, a no i ewelcia tym ptasim mi smaka narobilas, chyba sie skusze.
dziewczynki milego wieczorku zycze, ja uciekam bo roboty mam ze hoho...
do milego klikania:tak::-)

Mikimauro i inne dziewczyny ale wiecie że jak sie ważycie to nie na dywanie czy innych, tylko na twardej , płaskiej powierzchni, bo wtedy dokładny wynik jest:)

Kamcia wiemy,wiemy:tak:;-)

Mikimauro super ze sie nie poddalas i dukanujesz dalej:)oby tak dalej:)

Ptasie mleczko wyszlo pyychhaa!!!
a jeszcze mnie naszla ochota na jajecznice...podsmazylam cebulke z pomidorem i pieczarkami i wbilam jedno jajko i trocje warzywka wsypalammniam!!!

Pauletta jestem na 1/1 i jak gotuje cos w dzien warzywny np.kapusniak to chowam do sloikow i pozniej otwieram ,to samo z leczem robie.
Kiedys jak robilam pomidorowa z malymi pulpecikami to tez do sloika i na pozniej.
Lubie tez zupke wielowarzywna:)
Ogolnie nie mam problemu w dni warzywne-zawsze cos wymysle.

Na jutro planowalam pulpety w sosie koperkowym ale zapomnialam kupic jogurt naturalny - no chyba ze rano do Lidla pojde!
Chodza za mna rowniez kluski leniwe i mam ser-wiec albo to albo to zrobie:)

Ewelcia oooo dzięki jutro rano jajówa na pomidorach :-):-):-)
Mikimauro no w końcu ile cię trzeba wywoływac co????:wściekła/y:;-);-) nie no super że się nie poddałaś a Ty nie zaczęłaś dzisiaj P+W?? jak tak to nie masz się co przejmować tą sałatką;-);-)

reklama
Pauletta jak tam jajowa??:-D

ja leniwe w planach,ale nie wiem co z tego bedzie bo tez jogurt potrzebny a pada deszcz ...do Lidla nie pojde w taka pogode a M nie ma:baffled:

Mikimauro jak tam Uciebie???

Waga na razie mi stanela i stoi/...pewnie przez @:)

Do góry