reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

ujawniam się :)

I ja zamierzam zacząć dietkę już niedługo. Dukana na pewno. Wiele moich znajomych bardzo sobie ją chwali :)

edit: No to ja się nie dziwie że przytyłam.. Moje śniadanie ma 1070 kalorii... A wydawalo mi sie ze to co jem to tak mało...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny Mozecie polecic mi jakas sprawdzona diete albo sposob na zrzucenie zbednych kg Niestety w ciazy przytylam ponad 30 kg Udalo mi sie zgubic 16 ale teraz idzie coraz wolniej Pomozcie :zawstydzona/y:

ja już tydzień jestem na "Dukanie"... no cóż - efektami się pochwalę, jak tylko będą jakieś...:sorry2: dla mnie najgorsze były pierwsze 2-3 dni - myślałam, że umrę z głodu, na tuńczyka nie mogłam patrzeć. ale teraz to luzik - 2 faza. no ale chlebek z masełkiem albo jakieś ciacho to by się wciągnęło...
i dziękuję Kasiuleczka za wsparcie i rady - jakbym za dużo zawracała ci głowy, to mów śmiało:-D

Ja dziś pierwszy dzień mam.. .. I wkurza mnie że co chwile chce mi się do wc przez wodę..i mam ochote na słodkie...ALe zaraz znajdę jakiś przepis dukana na coś słodkiego do pierwszej fazy..:)

hej..ja tez ruszam z dieta Dukna ale dopiero od 17 -ego bo P leci 16 do Pl wiec nie bedzie mnie kusulo na nic innego haha... wiec na spokojnie bede mogla wprowadzic ja w czyn..
ksiazka juz o niej przeczytana tylko czeka wszystko aby wprowadzic w zycie

Ostatnia edycja:
i dziękuję Kasiuleczka za wsparcie i rady - jakbym za dużo zawracała ci głowy, to mów śmiało:-D
[/QUOTE]
alez prosze, i nie zawracasz glowy pozatym teraz nie czuje sie taka osamotniona w tym dietkowaniu. Jajku Andziulina to co ty codziennie tego tunczyka szamalas? ja robie go raz na jakis czas ale to salatke robie z tego.
Crazy girl z tym lataniem do kibelka to masakra, jeszcze jak sie siedzi w domu to luz ,ale jak wychodzisz gdziesz to juz jest problem, poxniej wieczorem wlewam na sile w siebie te wode zeby nadrobic.

reklama
Kasiuleczka - ufffff... to będę pisać dalej ;-) dzięki. a co do tuńczyka, to jadłam 2x - nie dałabym rady za często, bo tak bez mayo to mi nie wchodzi... ale za to jajkami w każdej postaci to się opycham :tak: aaaa - wczoraj byłam u GP i kazała mi na wagę wejść - no i miła niespodzianka - 3 kg mniej. więc jest szansa:tak:

Do góry