reklama
Martuana naprawde Cie podziwiam....
Zazdroszcze ze masz tak silna wole no i tego ze tak szybko pozbywasz sie kg.
Ja jak mam jakas dietke zaplanowana to sie tak staram jesc ale jak nie mam zadnej dietki to ciagle bym cos jadla....
A najlepiej w czwartek...mialam zasuszyc zoladek tak jak pisalas i co?
Praktycznie caly dzien zylam o wodzie i jednej kanapce a na wieczor m pojechal po frytki i rybei jadlam z nim
Zazdroszcze ze masz tak silna wole no i tego ze tak szybko pozbywasz sie kg.
Ja jak mam jakas dietke zaplanowana to sie tak staram jesc ale jak nie mam zadnej dietki to ciagle bym cos jadla....
A najlepiej w czwartek...mialam zasuszyc zoladek tak jak pisalas i co?
Praktycznie caly dzien zylam o wodzie i jednej kanapce a na wieczor m pojechal po frytki i rybei jadlam z nim
Dziewczyny, a ja Wam polecam wypróbowanie diety proteinowej,w sumie to nawet nie jest dieta a sposób odżywiania się. Ja na razie jej nie mogę stosować,ale jak tylko skończę karmienie to na pewno będę ją stosowała:-) Dużo moich znajomych w jednym czasie zaczęło stosować tą dietę i efekty są do pozazdroszczenia:-) Ważne jest, żeby stosować te cztery etapy, które są wyróżnione.Poza tym nie prowadzi się głodówki,ale trzeba pamietać co można jeść a co nie.Więcej możecie przeczytać wpisując w google: dieta proteinowa.:-)
Laseczki a wy co?? poddałyście się czy wszystkie chudnące zaciążyły?? Mam nadzieje że sama nie zostałam na boju z kilogramami A może już wszystkie tak szybko pochydły co?? mnie jeszcze trońke zostało i teraz już nie jest tak prosto ale mam nadzieje że dam rade;-)
Lewcia87
Fanka BB :)
Ja się nie odchudzałam, ale zaciążyłam i samo to spowodowało, że straciłam 9kg i jak do tej pory nic nie przybrałam. Co prawda miałam z czego zrzucić i najważniejsze, że dzidzia rozwija się prawidłowoLaseczki a wy co?? poddałyście się czy wszystkie chudnące zaciążyły?? Mam nadzieje że sama nie zostałam na boju z kilogramami A może już wszystkie tak szybko pochydły co?? mnie jeszcze trońke zostało i teraz już nie jest tak prosto ale mam nadzieje że dam rade;-)
Moja rada na dietę (chociaż były i głodówki ) jeść mniejsze ilości, mnie słodyczy a jeśli to możliwe to wcale. Wieczorami i wogle w ciągu dnia zapychać sie owocami i wodą na mnie działało
Hahhiahah zaciążyłaś i chudniesz powiadasz? mi przy każdym zaciążeniu dochodzi przynajmniej 30 kilo wow naprawde Ci zazdroszcze ale cóż każdy organizm jest inny mnie właśnie gubią słodycze i wieczorne wcinanie a raczej nocne hehhe cały dzień moge pościć a potem wymiatam szafki masakra ale wkońcu musze coś z tym zrobić Musze jeszcze zgubić te kilka kiloJa się nie odchudzałam, ale zaciążyłam i samo to spowodowało, że straciłam 9kg i jak do tej pory nic nie przybrałam. Co prawda miałam z czego zrzucić i najważniejsze, że dzidzia rozwija się prawidłowo
Moja rada na dietę (chociaż były i głodówki ) jeść mniejsze ilości, mnie słodyczy a jeśli to możliwe to wcale. Wieczorami i wogle w ciągu dnia zapychać sie owocami i wodą na mnie działało
reklama
Lewcia87
Fanka BB :)
Hahhiahah zaciążyłaś i chudniesz powiadasz? mi przy każdym zaciążeniu dochodzi przynajmniej 30 kilo wow naprawde Ci zazdroszcze ale cóż każdy organizm jest inny mnie właśnie gubią słodycze i wieczorne wcinanie a raczej nocne hehhe cały dzień moge pościć a potem wymiatam szafki masakra ale wkońcu musze coś z tym zrobić Musze jeszcze zgubić te kilka kilo
Przy pierwszym dziecku przytyłam w ciąży około 16kg i puzniej straciłam koło 10kg...po 4 mies wyjechałam do irlandii i się zaczeło...ZWALAM TO WSZYSTKO NA TA IRLANDIĘ...inne jedzenie, inne powietrze i przytyłam okolo25kg, także chodzę po tej zielonej niby ziemi zaokrąglona i obecna ciąża pomogła mi schudnąć. Mam nadzieję, że nie przytyję teraz 60kg, bo chyba bym się załamała
A co do wymiatania szafek to tak już chyba wszyscy maja (nie urażając tych co tak nie mają ) Ja to lubię nutellę....mmmmm