chcialam chcialam ale musze narazie odpuscic bo by mi organizm tego nie wytrzyma Zalecenie: min rok przerwy a najlepiej dwa latka odczekac :-/ to postanowilam ze wezme sie za siebie i zrzuce ten nadmiar tluszczykudzindusia,kciuki oczywiście trzymamAle powiedz,czy Ty przypadkiem nie chciałaś drugiego dzidziusia czy coś pokiełbasiłam?
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
To szkoda bo tak czekałam czy przypadkiem suwaczka ciążowego nie wrzuciszJa też nie mogłam przez 3 lata po porodzie zachodzić w ciążęLekarz nie pozwoliłchcialam chcialam ale musze narazie odpuscic bo by mi organizm tego nie wytrzyma Zalecenie: min rok przerwy a najlepiej dwa latka odczekac :-/ to postanowilam ze wezme sie za siebie i zrzuce ten nadmiar tluszczyku
W takim razie powodzenia z Dukanem
WITAM Dziewczyny, ja to koniecznie musze cos zrobic. Przed ciaza wazylam 90kg, w ciazy przytylam 25kg!!!!!! teraz 10 tyg. po porodzie waze 101kg. Musze schudnac. Ostatnio zaczelam cwiczyc, troche na rowerku, ale tylek jeszcze boli i codziennie robie brzuszki. Ale jakas dieta mi potrzebna. Karmie piersia i nie wiem czy to dobry pomysl. Prosze o rady!!! Zrozpaczona
S
sandrulińska
Gość
iwonap ja nie doradzałabym Ci raczej dietowania, bo przecież karmisz piersią , więc jeszcze swoje zrzucisz jedyne co warto zrobić moim zdaniem to zmiana trybu życia, czyli ruch( spacery z małym, seks!) , 5 posiłków dziennie, warzywa, warzywa i jeszcze raz warzywa piersi z kurczaka czesto pod roznymi postaciami ( mają wiele bialka , ktore zmusza nasze organy wewnetrzne do pracy co skutkuje spalaniem kalorii wiec nie tylko je warto jesc czesto , ale tez fasole i rózne inne rzeczy bogate w białko), pieczywo biale zamienic na brązowe pełnoziarniste, słodkie napoje , soki na wode, zielona herbata i czerwona herbata również bardzo dobrze wpływają na przemiane materii, to takie rzeczy , które ja wypróbowałam i działają po dwójce dziaci waże tyle co przed ciążami ;-)
julia28
Mama lutowa 2007
jak po diecie dukana??mozesz cos napisac jesli ja stosowałas?dziekizaczynam dzis diete dukana trzymajcie kciuki
jak po diecie dukana??mozesz cos napisac jesli ja stosowałas?dzieki
niestety muj ogranizm nie wytrwal tygodnia z ta dieta Po dwoch dniach scislego stosowania sie do zalecien zaczelo mnie wszytsko bolec wewnatrz Czulam sie fatalnie Nie muwiac o samopoczuciu Wszyscy mieli mie dosc Takze po 4 i pol dnia zaniechalam tej diety i poprostu zaczelam jesc systematycznie o tych samych porach i cwicze 15 min dziennie i WIDZE EFEKTY z 32kg jakie przytylam w ciazy zrzucilam juz 26 i nic mnie nie boli i czuje sie swietnie (ostatnio mniej ale to przez chorobe)
diete dukana niekrurzy zachwalaja i znam osoby ktorym naprawde pomogla Sprubuj jak twoj organizm zareaguje to chyba najlepsza rada
a tu masz pare info to najlepsza stronka o dukanie jaka znalazlam:Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
julia28
Mama lutowa 2007
dzieki za odpowiedz wlasnie slyszalam roznie opinie na temat tej dietyja w sumie chcialabym schudnac około 5 kg i cos nie moge moja waga stoi w miejscu nic sie nie rusza !! nie jem w sumie kolacji ani ziemniakow i nic:-(niestety muj ogranizm nie wytrwal tygodnia z ta dieta Po dwoch dniach scislego stosowania sie do zalecien zaczelo mnie wszytsko bolec wewnatrz Czulam sie fatalnie Nie muwiac o samopoczuciu Wszyscy mieli mie dosc Takze po 4 i pol dnia zaniechalam tej diety i poprostu zaczelam jesc systematycznie o tych samych porach i cwicze 15 min dziennie i WIDZE EFEKTY z 32kg jakie przytylam w ciazy zrzucilam juz 26 i nic mnie nie boli i czuje sie swietnie (ostatnio mniej ale to przez chorobe)
diete dukana niekrurzy zachwalaja i znam osoby ktorym naprawde pomogla Sprubuj jak twoj organizm zareaguje to chyba najlepsza rada
a tu masz pare info to najlepsza stronka o dukanie jaka znalazlam:Dieta proteinowa Dr Pierre'a Dukana
kasiuleczka25
Fanka BB :)
hej Julia ja tez stosowalam te dietké i udalo mi sie schudnác 5 kg, mnie sie ogolnie podobalo nigdy glodna nie chodzilam, slabo mi tez nie bylo, chyba w pierwszym tyg glowa mnie troszke bolala ale to chyba organizm sie przestawial , a poxniej juz bylo spoko. Najgorsze dla mnie bylo picie tych 2 litrów wody nooo za chiny nie moglam sie przemuc i tyle w siebie wlac no i to latanie do kibelka bylo troche uciazliwe. od nowego roku( bo teraz przed swietami nie warto tylo slodkosci przeciez bedzie) znowu musze sie zabrac za siebie bo mi sie troche przytylo ha ha bo olalam 3 i 4 faze dukana.
julia28
Mama lutowa 2007
no wlasnie woda ja tez nie moge jej przełknać bo nie lubie:-) !!!najlepiej smakuje mi coca cola :-)ale faktycznie tak jak mowisz po nowym roku heheh postanowienie przed ;-)swiateczne ...hej Julia ja tez stosowalam te dietké i udalo mi sie schudnác 5 kg, mnie sie ogolnie podobalo nigdy glodna nie chodzilam, slabo mi tez nie bylo, chyba w pierwszym tyg glowa mnie troszke bolala ale to chyba organizm sie przestawial , a poxniej juz bylo spoko. Najgorsze dla mnie bylo picie tych 2 litrów wody nooo za chiny nie moglam sie przemuc i tyle w siebie wlac no i to latanie do kibelka bylo troche uciazliwe. od nowego roku( bo teraz przed swietami nie warto tylo slodkosci przeciez bedzie) znowu musze sie zabrac za siebie bo mi sie troche przytylo ha ha bo olalam 3 i 4 faze dukana.
reklama
nio ja to pije min 2 litry wody dziennie od ok 4 lat i nigdy problemow z waga nie mialam Do tego herbatki ziolowe
Dopiero w ciazy przytylam i to ile....
dodatkowo zupelnie zrezygnowalam ze slodyczy i jem o stalych porach i widze efekty waga systematycznie spada i do szczescia zostalo 6 kg (czyli do wagi sprzed ciazy) i co najwazniejsze bez uszczerbku na zdrowiu
a wam w tych noworocznych postanowieniach zycze powodzenia;-);-) i trzymam kciuki
Dopiero w ciazy przytylam i to ile....
dodatkowo zupelnie zrezygnowalam ze slodyczy i jem o stalych porach i widze efekty waga systematycznie spada i do szczescia zostalo 6 kg (czyli do wagi sprzed ciazy) i co najwazniejsze bez uszczerbku na zdrowiu
a wam w tych noworocznych postanowieniach zycze powodzenia;-);-) i trzymam kciuki