justysia21
Elfikowa mama :D
ja tu wpadlam podopingowac bo dawno nie zagladalam a tu juz nikt sie nie dietkuje :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki że tak późno Ci odpowiadam:-(Wiesz co początki są trudne bo musisz napraw:-(de jeść prawie wcale i to w maleńkich ilościach to jest może drastyczne ale w moim przypadku pomaga czyli ja rano nigdy nie jem po prostu nie lubie;-)a pije jakąś kawuche potem jakąś gruche zjem pod wieczór jakiś jogurt z;-) chrupkim pieczywem lub tosta z szynką ale jem tylko wtedy kiedy nie jestem głodna żeby się nie rozsmakowaća i baaardzo dużo pije jakiejś wody i cherbatki dietetyczne:-) ja:-)k jesteś głodna pij pomaga potem twój organizm się przyzwyczi i będziesz się lepiej czuła pierwszy tydzień dwa może Ci zejść 5 kilo jak w moim przypadku potem już dużo wolniej ale zchodzi;-) Mi już wystarczyło by zgubienie 5 kilo ale mam zamiar jeszcze do10 dobić a musze się pochwalić że jak urodziłam Matiego ważyłam 98 kilo Mati ma 5 miesięcy ja już mam 70 kilo przy wzroście 78 cm.. 28 sobie poszło;-) dasz rade to wciąga a jak widać po ubraniach chociarz rekordem moim jest zgubione 50 kilo po Martysi więc teraz to nie najgorzej aaaaaaaaa musze dodać że nie każdy może tak drastycznie bo prawda że niezdrowo a każdy organizm inaczej reaguje ale pamietaj że żołądek jest maleńki i nie dużo mu trzebaMaruana a jak dlugo zasuszalas ten zoladek i jak?
Nic nie jadlas czy jak?
Ja od pazdziernika do swiat schudlam 6kg a w swieta 3 mi wrocilo.
Znow zaczelam od poniedzialku ta diete na zawolanie ale nie trzymam sie jej za bardzo bo ciagle glodna chodze chyba @ mi sie zbliza,bo przed nia to bym mogla konia z kopytami wciagnac
Jesz o jakis konkretnych godzinach?
Napisz cos wiecej-plissss
hahaha no oczywiście 1,78 hehe a co do karmienia to jak najbardziej można wiadomo nie tak drastycznie i bez szaleństw ale ja jak te 50 kilo gubiłam po Martysi to bardzo długo karmiłam czego my nie dostarczymy organizmowi dzidzia bierze z zapasów tłuszczowych a karmiące mają o tyle lepiej że ten ich tłuszczyk także schodzi z mlekiem i szybciej im idzie Ja Marka karmiłam 2-5 roku i też zgubiłam 30 kilo i moje dzieci na tym nie ucierpiały a co dziwne jak byłam puuulchna moje wyniki badań były bardzo złe a po odchudzaniu rewelka jak to lekarz powiedział krewka jak u 16 dziewuszki i jakie było moje zaskoczenie A ewelcia nigdy nie zaczynaj od jutra bo to dłuuuugo nienastąpi ja jak staje na wadze i widze WOW to odrazu apetyt mi się kurczy hahahDzieki Martuana...:-)
a tak swoja droga to Ty niziutka jestes 78cm toz to kazelek z Ciebie
Od jutra chyba zaczynam....
Heh ja tak co tydzien mowie
Ale z 15 mam do zrzucenia