reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Dzisiaj doszłam do wniosku, że potrzebna mi dodatkowa motywacja :tak::tak:
Wiec jeśli do Świąt schudne do 55kg wtedy zafunduje sobie szał zakupów tylko dla siebie :cool2: Planuje kupić jakąś ekstra kreacje sylwestrową :laugh2:

reklama
No i to jest świetne podejście:-Dja t:-Do będe musiała wszystko sobie kupić:-Dbo pozbyłam się ubrań sprzed ciąży więc trzeba się nagradzać za wyniki dietkowe:-D:tak:;-)

No i to jest świetne podejście:-Dja t:-Do będe musiała wszystko sobie kupić:-Dbo pozbyłam się ubrań sprzed ciąży więc trzeba się nagradzać za wyniki dietkowe:-D:tak:;-)
jej nie ma to jak nowe ciuszki:tak:ja na razie zaczynam się w koncu wbijać w stare i mam tyle radochy ze hej, co prawda usiąść w nich byłby problem bo pewnie wszystkie guziki by strzeliły no ale w końcu się dopiełam:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja wczoraj też przeglądałam szafę i mieszczę się już praktycznie we wszystkie ciuszki :tak: Jestem baaardzo szczęśliwa:-D:-D:-D

A jako dodatkową motywacje wydrukowałam swoje wielorybie zdjęcie ( aktualne) i zdjecie sprzed slubu ( tak chce znów wygladac) i powiesiłam na lodówce

Ostatnia edycja:
Ela powiadasz ze ta dietka dziala!!!!
Kiedys przyszedl mi meile ze moge ja zakupic za polowe ceny chyba 25 zl czy cos takiego ale nie kupilam bo myslalam ze to sciema.
Kurde 25kg w pol roku to super!!! mi by sie przydalo z 15kg zrzucic:-p

"Ćwiczenia jak brzuszki, siłownia czy bieganie NIE DZIAŁAJĄ! " Sorry ale jak czytam takie bzdury to muszę odpowiedzieć, kogoś kto to rozpowszechnia powinni zamknąć, otóż nie ma i nie będzie nic lepszego na zrzucenie wagi jak właśnie wysiłek fizyczny!!!!!!! Oczywiście nasze lenistwo (oj moje to w szczególności) chce strasznie wierzyć w takie bajeczki ale jeśli ktoś chce być szczupły to albo dieta albo ćwiczenia, a żeby uniknąć efektu jojo to tylko akywny tryb życia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja pomimo diety w koncu zaczęłam ćwiczyć i dopiero teraz zaczyna widać jakiś rezultat, a więc polecam:
6_weidera.jpg

reklama
olivco oczywiście ćwiczenia są bardzo zdrowe ale bez diety też nie pomogą:nerd:
słyszałam o tych ćwiczeniach , które polecasz :tak:a napisz coś więcej np; jak działają bom niedouczona:zawstydzona/y:;-)
ja chętnie bym jeszcze jakąś dietę podjęła do świąt zostało niewiele czasu i mój target się zbliża a kilogramów nie ubywa:baffled:

Do góry